DZIKUSku zdrowiej ............SZCZECIN

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 12, 2011 10:06 Re: ROMANS z kotem .... SZCZECIN

.... u nas dzisiaj słonko :1luvu: grzdylki nie będą przymarzać
jasdor pisze::ok: :ok: :ok: To ja się tylko przyłącze z kciukami, bo o tej porze potrzeba snu przewyższa już tok logicznego pisania .

:ok: :ok: :ok: koniecznie .... zobaczymy co na moje plany karmicielka-sąsiadka
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Śro paź 12, 2011 20:33 Re: ROMANS z kotem .... SZCZECIN

Proponuję już wkleić zdjęcia i szukać domków, bo z miesiąc nam zejdzie na szukaniu a zima wielkimi stopami się zbliża. Już zaczyna być w nocy chłodno :|

ja1

Od: Czw cze 16, 2011 21:37

Post » Pt paź 14, 2011 10:03 Re: ROMANS z kotem .... SZCZECIN

... mam zdjęcia do wklejenia rodzinki grzdyli i Dzikuska i niestety złe wiadomości o Niedźwiadku :cry: :cry: :cry: ... nie piszę bo nie chcę uwierzyć w to co usłyszałam od Wetki - postaram się jeszcze dzisiaj zaktualizować wiadomości ... ale mi smutno :(
Obrazek

animalon

Post » Pt paź 14, 2011 11:08 Re: ROMANS z kotem .... SZCZECIN

animalon pisze:... mam zdjęcia do wklejenia rodzinki grzdyli i Dzikuska i niestety złe wiadomości o Niedźwiadku :cry: :cry: :cry: ... nie piszę bo nie chcę uwierzyć w to co usłyszałam od Wetki - postaram się jeszcze dzisiaj zaktualizować wiadomości ... ale mi smutno :(

:?: :?: :?: Domyślam się...nie wiem... poczekam....

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt paź 14, 2011 15:09 Re: ROMANS z kotem .... SZCZECIN

Niedźwiadek wieści z czwartku 13-10-2011 ....
Niedźwiadkowi w Toz-ie zrobiłam podstawową biochemię ... i tak białaczki i AIDS - brak ,
ale mocznik 216 - zamiast do 80 i kreatynina 3,94 zamiast do 1,7 (mam nadzieję ,że wszystko dobrze przepisałam)
Podsumowanie: nieuleczalna choroba nerek :cry: Niedźwiadek jest mega wyniszczony ... co można zrobić? Przerzucić go na karmę nerkową i znaleźć dom......... albo eutanazja - dla niego powrót na "wolność" oznacza konanie w męczarniach ... niedługo przestanie jeść ... Nigdy nie będzie miał 'standartowych " wyników .... On umiera :cry:

Czy moja miłość do Niedźwiadka nie krzywdzi go????? na dodatek futro ma bardzo zaniedbane, liczyłam, że je "wypucuje", ale nic z tego .... aż muchy po nim chodzą (w ogóle nie wiem skąd one się biorą :evil: )
Ostatnio edytowano Pt paź 14, 2011 15:28 przez animalon, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

animalon

Post » Pt paź 14, 2011 15:25 Re: ROMANS z kotem .... SZCZECIN

Dzikusek również czwartek

Dzikusek :1luvu: wprowadził się na dobre do budki , przed nim operacja oczek - smutno wygląda, może brak mu Niedźwiadka :cry:
Obrazek

Nawet nie chciał wyjść na jedzonko - podstawiłam mu pod nos szprotkę i nic... może szproki ma w "nosie" ???
Obrazek
Obrazek

animalon

Post » Pt paź 14, 2011 15:59 Re: ROMANS z kotem .... SZCZECIN

A teraz przedstawię Mamusię i trojaczki

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek
Obrazek

animalon

Post » Pt paź 14, 2011 16:09 Re: ROMANS z kotem .... SZCZECIN

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek
Obrazek

animalon

Post » Pt paź 14, 2011 16:14 Re: ROMANS z kotem .... SZCZECIN

Rodzinka mieszka sobie pod tymi deseczkami :evil: - dzisiaj planuję postawić obok kocią budkę - nie będę ruszała aktualnej konstrukcji ...
Kotka Mamusia daje się głaskać i jej trojaczki również się tulą :1luvu: jest szansa na normalne dzieciństwo dla nich ....
Obrazek

animalon

Post » Pt paź 14, 2011 16:15 Re: ROMANS z kotem .... SZCZECIN

ja 1 jak podobają Ci się trojaczki :ryk: ?
Obrazek

animalon

Post » Pt paź 14, 2011 22:10 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

... budkę postawiłam obok istniejącej, wyłożyłam sianem . Rano zobaczę czy się wprowadziły - mamuśka już zaglądała :kotek: . Temperatura wieczorem już mroźnawa. Dobrze, że chociaż w dzień jeszcze zapowiadają słonko na parę dni. A w garażu kolejne przygotowania do ukończenia kolejnych budek - dwojaki . Oczywiście pomaga mi NIEWIDZIALNA , ale za to bardzo pracowita RĘKA. Dziękuję Ci RĘKO :ryk:
Obrazek

animalon

Post » Pt paź 14, 2011 22:19 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

Zaglądam i trzymam za wszystkie. :ok: :ok: :ok: Śliczne kociaczki :1luvu:
Za Niedźwiadka szczególnie mocne :ok: Może jakaś odrobinka szczęścia się do niego uśmiechnie

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob paź 15, 2011 8:06 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

jasdor pisze:Zaglądam i trzymam za wszystkie. :ok: :ok: :ok: Śliczne kociaczki :1luvu:
Za Niedźwiadka szczególnie mocne :ok: Może jakaś odrobinka szczęścia się do niego uśmiechnie

... dziękuję jasdor.... zobaczymy co się da zrobić :ok: - Niedźwiadkowi porobię ogłoszenia - nie umiem "tego" zrobić
Obrazek

animalon

Post » Sob paź 15, 2011 8:26 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

animalon pisze:ja 1 jak podobają Ci się trojaczki :ryk: ?

O nie. Co to, to nie . . . Już ja wiem co Ci chodzi po głowie :evil:
Ty już wiesz jak moje serce skruszyć.
Bardzo się cieszę, że Dziki się wprowadził. Bardzo. To w końcu jego pierwszy DOM. Taki swój, cieplutki, bez wiatru, bez deszczu i wilgoci. Mam nadzieję że pozwoli mu przetrwać zimę. Wczorajszej nocy mój termometr zarejestrował -3 , dzisiejszej -4, to straszne, że jeszcze są małe kociaki :!: :!:
W dniu wczorajszym dostałam smsa od Pani której wyadoptowałam kociaka w sierpniu. Zapraszała mnie bardzo, nie podając celu wizyty. Aż się boję, że kociak mógłby się jej znudzić :strach:
Muszę do niej podjechać, być może moja łazienka już jest zajęta a ja jeszcze tego nie wiem . . . .
Cieszę się że masz NIEWIDZIALNĄ rękę. A masz może jeszcze jedną :?: (tak dla mnie)

ja1

Od: Czw cze 16, 2011 21:37

Post » Sob paź 15, 2011 8:31 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

... ta Niewidzialna Ręka jest baaaardzo długa i myślę, żę DA RADĘ :ryk:
A z panią od MINIi to sie ustawiłaś na konkretną porę - czy na razie takie luzem podchody robisz?
Ostatnio edytowano Sob paź 15, 2011 8:37 przez animalon, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

animalon

[poprzednia][następna]