dzikafretka pisze:spookyaga pisze:Jeśli kotce nic nie dolega czyli jedynymi objawami ciąży jest wielki brzuch i dziwne zachowanie kotki (miauczenie, szukanie miejsca), to samo posłanie w pudełku czy jakimś innym odosobnionym miejscu jest wystarczające (oczywiście należy kota doglądać). Reszta rzeczy mnie dość niepokoi i jedyną osobą którą powinno się w takiej sytuacji prosić o radę to weterynarz. Weterynarze w końcu od tego są aby pomagać zwierzętom. Tym bardziej, że wet jest właśnie pod telefonem, czyli dostępny, ergo chętny pomóc
Cieszę się, że na tym forum znalazłam osoby, które wyrażają moje myśli za mnie![]()
.
Przecież jak cokolwiek się dzieje niepokojącego to można zadzwonić i się zapytać, od tego oni są właśnie, i wiedzą na pewno lepiej niż mądrość zbiorowa na forum, nieważne czy hodowców czy nie.
Na pewno wie więcej-szczególnie jeśli chodzi o te dziwne, zdrowotne objawy, bo jako zachowanie, czyli jak się do porodu przygotować można pytać, jednak te dziwne nitki i kupki po prostu szok, ale to jest 'normalne'