Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bomba pisze:Wy nieodpowiedzialne
gnoje IIIIII Płodzcie sieIIIIIIIIII Dalej wiecej IIIIIIII
TWQ pisze:Bomba pisze:Wy nieodpowiedzialne
Dobrze napisane, Bomba.
Właśnie w takich sytuacjach widać jacy to z ludzi przyjaciele...
Zdrajcy...
Teraz to już tylko KuPuś i jego aleeeeeeergia.
A koty na śmietnik, tak?
"Państwo" już wydali wyrok i z niecierpliwością czekają na jego egzekucję. Po wyrzuceniu kotów z domu będą radośnie zajmować się KuPusiem.
" The rise of misanthropic wrath... "
KaleidoStar pisze:TWQ pisze:Bomba pisze:Wy nieodpowiedzialne
Dobrze napisane, Bomba.
Właśnie w takich sytuacjach widać jacy to z ludzi przyjaciele...
Zdrajcy...
Teraz to już tylko KuPuś i jego aleeeeeeergia.
A koty na śmietnik, tak?
"Państwo" już wydali wyrok i z niecierpliwością czekają na jego egzekucję. Po wyrzuceniu kotów z domu będą radośnie zajmować się KuPusiem.
" The rise of misanthropic wrath... "
No tak, jak Ty świetnie wiesz, co tamci państwo czują... Łatwo jest wydawać wyroki na odległość, anonimowo... kompletnie nie znając ludzi. Nie podoba mi się, że muszą oddać koty, żadnej z nas to się nie podoba... Ale tak wstrętne komentarze... aż mi słów brakuje. Wolę zakładać, że ci ludzie naprawdę są w kryzysowej sytuacji i że muszą to zrobić, mimo że kochają swoje koty.
Bomba.... nigdy nie wiemy co nam pisane. Czy w takim razie mam sobie wyciąć macicę, bo w przyszłości może się okazać, że moje dziecko z jakiegoś powodu nie będzie mogło żyć w domu z kotami?
Fakt, ludzie bywają okrutni... a dwa powyższe komentarze mnie w tym utwierdziły...
Aga_Mazury pisze:Niestety jak nic im nie znajdziemy wylądują najpewniej w schronisku...a Filip to jeden z wykarmionych przez nas 7 maleńtasów... które uniknęły śmierci w schroniskui do tego kot rezydent... bidule. W świecie kocim poruszam sie marnie, ale w akcie depseracji pojawiłam się na miau
Aga_Mazury pisze:Państwo podjęli już decyzję i chcą jak najszybciej ją wykonać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Caseyriple i 39 gości