DYLĄGÓWKAk/Rzeszowa - potrzebna osoba na wizytę pa!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 16, 2011 22:25 Re: DYLĄGÓWKAk/Rzeszowa - potrzebna osoba na wizytę pa!

Marzenia11 pisze:Tak, to ta sama osoba. I zastanawiające jest dlaczego szuka kolejnego kota w tak krotkim czasie, co się dzieje i jak się mają te ktore już u niej są. Dlatego warto, aby ktoś tam pojechał i zobaczył jaka jest sytuacja.

No fakt, popieram sprawdzenie w takim razie. Byłaby to też wizyta poadopcyjna dla Bulwy, bardzo dobrze.

Ja pisałem szukając kogoś do wizyty przedadopcyjnej na wątku rzeszowskim, ale raczej wtedy był kiepski odzew. Mam nadzieję, że tym razem wyjdzie, bo już o dwa koty chodzi.

Adam
aburacze

Post » Sob wrz 17, 2011 7:55 Re: DYLĄGÓWKAk/Rzeszowa - potrzebna osoba na wizytę pa!

Kto pomoże?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob wrz 17, 2011 9:16 Re: DYLĄGÓWKAk/Rzeszowa - potrzebna osoba na wizytę pa!

:!:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob wrz 17, 2011 13:34 Re: DYLĄGÓWKAk/Rzeszowa - potrzebna osoba na wizytę pa!

Zacytuje Jasdor z jej wątku

jasdor pisze:Z Rzeszowa znam Szejbal, jest jeszcze GuniaP i Elizabeth, Zuzia96. Tylko te osoby nie za bardzo maja się czym przemieszczać z tego, co wiem. Warto zapytać na wątku rzeszowskim

Może warto napisać tutaj: viewtopic.php?f=1&t=128942&hilit=+rzesz%C3%B3w
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob wrz 17, 2011 23:30 Re: DYLĄGÓWKAk/Rzeszowa - potrzebna osoba na wizytę pa!

To ja jutro napisze pw do tych osób - może akurat pojawi się możliwość wizyty :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia]