KRAKÓW - pomoc potrzebna

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 15, 2011 8:46 Re: KRAKÓW - pomoc potrzebna

I ja :ok: :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw wrz 15, 2011 9:25 Re: KRAKÓW - pomoc potrzebna

Ja tez trzymam, bo na razie mamy szlaban na nowe koty w fundacji. Ale napisałam do dziewczyny z dogo.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt wrz 16, 2011 7:24 Re: KRAKÓW - pomoc potrzebna

Dziękuję osobom, które się skontaktowały ze mną na pw. przekazałam osobie zainteresowanej bezpośrednio.

Temat chyba do zamknięcia.
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Pt wrz 16, 2011 7:46 Re: KRAKÓW - pomoc potrzebna

a dlaczego temat zamkniety?Cos sie udało z DT i kastracjami?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt wrz 16, 2011 10:40 Re: KRAKÓW - pomoc potrzebna

Też zapytam jak się sprawa zakończyła.A tak swoją drogą to uwielbiam jak się zakłada wątek z prośbą o pomoc i nic nie wyjaśniając zamyka :mrgreen:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pt wrz 16, 2011 11:14 Re: KRAKÓW - pomoc potrzebna

Ze strony AFN moge powiedziec, ze zaoferowalismy sterylke kotki i kastracje kocurka lacznie z podaniem ceny, bo darmowych sterylek juz nie mamy. Co do maluchów, to jeśli sa dzikie, to niestety nie mamy jak ich przejać. Ale szukamy usilnie miejsca, jeśli okazalyby sie miziaste.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt wrz 16, 2011 11:25 Re: KRAKÓW - pomoc potrzebna

ASK@ pisze:a dlaczego temat zamkniety?Cos sie udało z DT i kastracjami?

ewan pisze:Też zapytam jak się sprawa zakończyła.A tak swoją drogą to uwielbiam jak się zakłada wątek z prośbą o pomoc i nic nie wyjaśniając zamyka :mrgreen:

Te koty nie są u mnie, szukałam tylko jakiegoś punktu zaczepienia, czy może ktoś coś wie gdzie można znaleźć w tym przypadku pomoc; osoba która podjęła się chęci zajęcia się tymi kotami dostała ode mnie namiary (na AFN) i już od niej zależy czy się włączy itd; ta osoba nie jest zarejestrowana tu na forum; nie jest też moją bliską znajomą (informacje o kotach podała na forum psim, z takim zapytaniem co można by zrobić, stąd moje nakierowywanie jej i obietnica, że spróbuję się zapytać o jakiś punkt zaczepienia w Krakowie). Ja nie jestem w stanie jej pomóc bezpośrednio, nie sądzę bym mogła na bieżąco informować jak się mają sprawy.

Nie napisałam do żadnego moda z prośbą o zamknięcie wątku. Napisanie , że temat chyba do zamknięcia (podkreślam chyba), że na ten moment ta osoba musi się trochę wokół sprawy zakręcić. A nie chcę, żeby pojawiały się zllote rady.

PS. edit literówki
Ostatnio edytowano Pt wrz 16, 2011 15:04 przez carmella, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Pt wrz 16, 2011 11:45 Re: KRAKÓW - pomoc potrzebna

dziękuję za wyjaśnienie, mam nadzieję że koty znajdą domy :ok:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

[poprzednia]