...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 01, 2011 9:04 Re: Przygarnę malutką kotkę Mrągowo/Warszawa

ASK@ pisze:
Mrągowo pisze:Więc tym bardziej po co piszesz takie rzeczy? Trzymaj tę koteczkę dla siebie, bo tylko Ty potrafisz Ją kochać. Nikt inny. Pozdrawiam.

jak dziecko w piaskownicy :roll: :mrgreen:
obraziło sie bo zabawki nie dostało.
A miau nie stanęło w kolejce z milusińskimi. :ryk:

No ja stanęłam...a nawet nie dostałam odpowiedzi :cry: :evil:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Czw wrz 01, 2011 9:07 Re: Przygarnę malutką kotkę Mrągowo/Warszawa

I pomyśleć, że tym razem próbowałam być jako ten kwiat lotosu... :| Nie warto! :mrgreen:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw wrz 01, 2011 9:10 Re: Przygarnę malutką kotkę Mrągowo/Warszawa

Zofia&Sasza pisze:I pomyśleć, że tym razem próbowałam być jako ten kwiat lotosu... :| Nie warto! :mrgreen:

:roll:
wyobraźnia powaliła mnie przy tym ...lotosie :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw wrz 01, 2011 9:10 Re: Przygarnę malutką kotkę Mrągowo/Warszawa

Bardzo doceniam waszą troskę o swoich podopiecznych i bardzo miłe opinie na mój temat. Za jedno i drugie bradzo Wam dziękuję. Trwajcie dalej w swych przekonaniach, tak jest Wam łatwiej żyć. Cały świat jest zły, tylko Wy takie dobre. Pozdrawiam.

Mrągowo

Od: Czw wrz 01, 2011 8:05

Post » Czw wrz 01, 2011 9:11 Re: Przygarnę malutką kotkę Mrągowo/Warszawa

Mrągowo pisze:Bardzo doceniam waszą troskę o swoich podopiecznych i bardzo miłe opinie na mój temat. Za jedno i drugie bradzo Wam dziękuję. Trwajcie dalej w swych przekonaniach, tak jest Wam łatwiej żyć. Cały świat jest zły, tylko Wy takie dobre. Pozdrawiam.

No, jak dziecko.Jak dziecko :roll:

Jak byś szanowała nas i nasze starania o podopiecznych to nie gadałabyś takich bzdur. Nie obrażałbyś nas i siebie nie stawiała w złym świetle.Kocich bied jest dostatek.Idź na osiedle nawet w W-wie ,złap se bidoka ,wykuruj, zaszczep, odchuchaj...sama.A nie kota na gotowe chcesz i nic w zamian.Albo zawitaj na Paluch.Tam trafiły 3 tygodniowe kociaki ostatnio. Dzieki twojemu sercu może choć jeden przeżyje.
Ostatnio edytowano Czw wrz 01, 2011 9:15 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw wrz 01, 2011 9:12 Re: Przygarnę malutką kotkę Mrągowo/Warszawa

Mrągowo pisze:Bardzo doceniam waszą troskę o swoich podopiecznych i bardzo miłe opinie na mój temat. Za jedno i drugie bradzo Wam dziękuję. Trwajcie dalej w swych przekonaniach, tak jest Wam łatwiej żyć. Cały świat jest zły, tylko Wy takie dobre. Pozdrawiam.

Opinii na twój temat to ja nie mam, bo cię nie znam. I w tym problem. Nie oddaję kotów osobom, których nie znam. Nikt tu - mam nadzieję - tak nie postępuje. I nie, nie jest łatwiej tak żyć. Łatwiej byłoby upchnąć tymczasy byle komu, byle szybko i leżeć brzuchem do góry z drinkiem z parasolką. :mrgreen:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw wrz 01, 2011 9:38 Re: Przygarnę malutką kotkę Mrągowo/Warszawa

Mrągowo nikt Cię tu nie ocenił, wyraziliśmy tylko opinię o oddawaniu kota osobie widzianej pierwszy raz na oczy, będącej w dodatku przejazdem w innym mieście.

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Czw wrz 01, 2011 9:47 Re: ...

1 post wyedytowany.
najszczesliwsza

Post » Czw wrz 01, 2011 9:51 Re: ...

no i zgasiliśmy bidoka...wredne miauuuuuuuuuuuuuuu :twisted:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Czw wrz 01, 2011 10:02 Re: ...

J.D. pisze:no i zgasiliśmy bidoka...wredne miauuuuuuuuuuuuuuu :twisted:

owszem. i to niezbyt mądre samozadowolenie jest nie na miejscu.
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Od: Wto paź 19, 2004 19:35

Post » Czw wrz 01, 2011 10:04 Re: ...

Ależ tu naprawdę nie było żadnego ataku. Próbowałyśmy po prostu wytłumaczyć, jakie tu panują obyczaje. Reakcją był mega-foch :? Łuk triumfalny i kwiaty miałyśmy naszykować, czy jak?
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw wrz 01, 2011 10:09 Re: ...

Facet został potraktowany z buta, choć może nie miał złych intencji, nie każdy rodzi się kociarzem. No i się wkurzył, czemu się nie dziwię. Natomiast ta dalsza dyskusja i podśmiechujki sa nie na miejscu i na pewno nie świadczą o dojrzałości piszących. Może po ochłonięciu było jeszcze pole do dyskusji. Teraz już nie. Chyba że macie nadmiar potencjalnych domów.
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Post » Czw wrz 01, 2011 10:10 Re: ...

Zofia&Sasza pisze:Ależ tu naprawdę nie było żadnego ataku. Próbowałyśmy po prostu wytłumaczyć, jakie tu panują obyczaje. Reakcją był mega-foch :? Łuk triumfalny i kwiaty miałyśmy naszykować, czy jak?

noo i jeszcze czerwony dywan :evil:
Jowita jesli ktoś wchodzi z nastawieniem,że robi mi łachę i zabierze "w biegu" kota do na pewno lepszy warunków niż teraz mają to znaczy,że lekceważy mnie a tego nie lubię i pokazuję pazury :evil: choć musze przyznać,że Mrągowo i tak był potraktowany "po ludzku"...widziałam gorsze napaści i goście je przetrwali i znależli kota i są tu dalej...

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Czw wrz 01, 2011 10:10 Re: ...

Jowita pisze:Facet został potraktowany z buta, choć może nie miał złych intencji, nie każdy rodzi się kociarzem. No i się wkurzył, czemu się nie dziwię. Natomiast ta dalsza dyskusja i podśmiechujki sa nie na miejscu i na pewno nie świadczą o dojrzałości piszących. Może po ochłonięciu było jeszcze pole do dyskusji. Teraz już nie. Chyba że macie nadmiar potencjalnych domów.

To był i tak dom wychodzący, więc w moim przypadku odpada.
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw wrz 01, 2011 10:13 Re: ...

J.D. pisze:
Zofia&Sasza pisze:Ależ tu naprawdę nie było żadnego ataku. Próbowałyśmy po prostu wytłumaczyć, jakie tu panują obyczaje. Reakcją był mega-foch :? Łuk triumfalny i kwiaty miałyśmy naszykować, czy jak?

noo i jeszcze czerwony dywan :evil:
Jowita jesli ktoś wchodzi z nastawieniem,że robi mi łachę i zabierze "w biegu" kota do na pewno lepszy warunków niż teraz mają to znaczy,że lekceważy mnie a tego nie lubię i pokazuję pazury :evil: choć musze przyznać,że Mrągowo i tak był potraktowany "po ludzku"...widziałam gorsze napaści i goście je przetrwali i znależli kota i są tu dalej...

Zanim nie zaczęłam bywać na miau, nie wiedziałam, że łatwiej adoptować dziecko niż kota.
Nie każdy ma na tyle samozaparcia, żeby po publicznej "akcji wychowawczej" dalej w tym środowisku przebywać.
Wasza sprawa, of course, ale trochę pokory i zrozumienia mogłoby się przydać.
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

[poprzednia][następna]