Nie ma żadnego konfliktu z innymi kocimi mieszkańcami-Krakers jest nawet w miarę wyluzowany i zalega w wielkim budko-drapaku. Na szczęście korzysta również z kuwety.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
totalniekapek pisze:mi się najbardziej podobała kicia będąca na 2 zdjęciu kociarni. Jak ma na imię? Ja jej niestety nie przygarnę bo mam już kilka kotów, ale postaram się coś pokombinować by znalazła ciepły domek.
kosmatypl pisze:Krakers już w Kocim Świecie. Wszystko w porządkuMieszka na razie w izolatce-czeka na szczepienie. Minus ma tylko jeden-pewnie pozostałe koty pomrą przy im z głodu-mknie od razu do miseczek i wyżera do dna wszystko.
Nie ma żadnego konfliktu z innymi kocimi mieszkańcami-Krakers jest nawet w miarę wyluzowany i zalega w wielkim budko-drapaku. Na szczęście korzysta również z kuwety.
po_prostu_kaska pisze:sebow pisze:po_prostu_kaska pisze:sebow pisze:dokładnie, te kociaki, czyli ta "nowa grupa" plus koteczka która już jakiś czas tam jest....
czekam na wieści od Catangel i robię przelew.
Pewnie kiedyś pojawi się czwarty;-)
Sebastian te Kociaki
50, 74, 75, 76, 77, 78
plus jeszcze jakaś koteczka? Bo wspomniałeś (czy ona zawiera się w tej grupie)? Muszę dopytać żebym później dobrych zdjęć szukała
Kasiu dokładnie te numerki, a ta koteczkao której wspomniałem to nr 50:) trafiła już jakiś czas temu, Basia pisała, że się jeszcze 3ma, dość młoda jest.
Ok, dziękuję
No to dla porządku:
50. (Muszka) Kotka – około 4 msc, biało bura kicia. Jeszcze w stosunkowo dobrym stanie...![]()
![]()
74. (Zulusek) Mały płochliwy pingwinek.
75. (Klementyna) 4-5 miesięczna koteczka, niezwykle ufna sama weszła mi na plecy gdy głaskałam Grafita.![]()
76. (Brygida) Burania przytulak![]()
77. (Zuza) Pingwinka cudowna ufna koteczka
78. (Grafit) Biało-grafitowy kocur. Przepiękny i cudny charakter. Nazwany Grafit.
Ja szukam fotek w oryginalnym rozmiarze, meksykanka tworzy tekstyPodział obowiązków być musi
piccolo pisze:Jestem i ja
Z banerkiem![]()
Moim skromnym zdaniem przydałby się baner bardziej wyrazisty, może zmieniające się obrazki, mocniejsze kolory, większy albo cuś
po_prostu_kaska pisze:totalniekapek pisze:mi się najbardziej podobała kicia będąca na 2 zdjęciu kociarni. Jak ma na imię? Ja jej niestety nie przygarnę bo mam już kilka kotów, ale postaram się coś pokombinować by znalazła ciepły domek.
totalniekapek, masz na myśli to zdjęcie?
Nie wiem nic o kotce. Pewnie Basia jak przyjdzie będzie w stanie coś napisać.
Już samo puszczenie wici, że jest taka kotka, która szuka domu to wiele, a może akurat kogoś chwyci za serce i będzie mógł dać jej dom..
totalniekapek pisze:z góry dziękuję za wszelkie informacje na temat tej biedulki (płeć, choroby itp.). Pomoże mi to w znalezieniu domku.
totalniekapek pisze:po_prostu_kaska pisze:totalniekapek pisze:mi się najbardziej podobała kicia będąca na 2 zdjęciu kociarni. Jak ma na imię? Ja jej niestety nie przygarnę bo mam już kilka kotów, ale postaram się coś pokombinować by znalazła ciepły domek.
totalniekapek, masz na myśli to zdjęcie?
Nie wiem nic o kotce. Pewnie Basia jak przyjdzie będzie w stanie coś napisać.
Już samo puszczenie wici, że jest taka kotka, która szuka domu to wiele, a może akurat kogoś chwyci za serce i będzie mógł dać jej dom..
z góry dziękuję za wszelkie informacje na temat tej biedulki (płeć, choroby itp.). Pomoże mi to w znalezieniu domku.
sebow pisze:ja też się melduję!
Kasiu, właśnie zrobiłem przelew przelew za ogłoszenia, Catangel na pewno się odezwie do Ciebie jak już wszystko będzie grało. Poprosiła, żeby Zosia podesłała do Ciebie teksty a Ty potem każdy tekst z fotkami podesłała do niej, zresztą masz już wprawę:)
Imiona które nadała kotom Meksykanka mi się bardzo podobają, imie dla kotki nr 50 też:) ja nic ładniejszego nie wymyslę. Chyba, że inni mają pomysły.
ciepło pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google Adsense [Bot] i 740 gości