Co jak co ale Pani dbała o nie warunki są jakie są ale koteczki czyste i odkarmione.
Naprawde co jeden to piękniejszy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rene010 pisze:Koty są przepiękneznajdą domek
Co jak co ale Pani dbała o nie warunki są jakie są ale koteczki czyste i odkarmione.
Naprawde co jeden to piękniejszy![]()
![]()
Zofia&Sasza pisze:rene010 pisze:Koty są przepiękneznajdą domek
![]()
Część ma chore oczy.
Zofia&Sasza pisze:Trzeba zrobić testy FeLV/FIV, w takich kolekcjach wirusówki lubią się pojawiać
_namida_ pisze:Zofia&Sasza pisze:Trzeba zrobić testy FeLV/FIV, w takich kolekcjach wirusówki lubią się pojawiać
FIV/Felv na 30 kotów to jest 1200 zł w cenach hurtowych, nie licząc weterynarza i marży.
Zofia&Sasza pisze:rene010 pisze:Koty są przepiękneznajdą domek
![]()
Część ma chore oczy.
-umówcie weterynarza który wystawił książeczki zdrowia.pomoże w identyfikacji kotów i płci,zakropi uszy,karki[poproście by przywiózł kilka fiolek psiego Advocate- jedna fiolka psiego starcza na kilka kotów,a Advocate to lek na odrobaczanie zewnętrzne i wewnętrzne.z pchłami/kleszczami będzie spokój i towarzystwem w środku też]
*uwaga co do identyfikacji płci-jeśli kocur był kastrowany w wieku ok.pół roku to po kilku latach może przypominać kotkę.szczególnie kocury które są drobniejsze.nawet weterynarz może nie poznać.
Te niewysterylizowane trzeba umówić -w trybie pilnym- na darmową sterylkę/kastrację w Koterii (ul.Chrzanowskiego 13, tel.:535-870-225)
Problemem jest to, że te koty mają numery, nie imionaKtoś zna imiona tych kotów? Trochę o charakterze?
Jak można np. tam pojechać i się o tym przekonać?
Z mojej strony jest pełne wsparcie ogłoszeniowe.
Zofia&Sasza pisze:_namida_ pisze:Zofia&Sasza pisze:Trzeba zrobić testy FeLV/FIV, w takich kolekcjach wirusówki lubią się pojawiać
FIV/Felv na 30 kotów to jest 1200 zł w cenach hurtowych, nie licząc weterynarza i marży.
Wiem. Ale na kilkanaście zbieraczek, z którymi miałam do czynienia tylko u jednej - na razie - ten problem się nie pojawił. Można przetestować kilka wybranych kotów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anya121Kl, Caseyriple, darianna1, puszatek i 268 gości