PAKT CZAROWNIC XXVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 22, 2011 18:08 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

no to i ja zaznaczam :lol:
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Pon sie 22, 2011 18:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Hmmm, jak na fakt, że mam pierwszy dzień urlopu, druga strona to i tak nieźle na zameldowanie :lol:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pon sie 22, 2011 19:36 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Wojtek znowu marnie :cry: Byliśmy u weta, pełna diagnostyka z krwi zrobiona (musiała pięć razy się wkłuwać, bo krew nie chciała lecieć) wyniki w porządku. Stwierdziła odwodnienie i leżał pod kroplówką przez godzinę (kroplówka także dlatego, że zauważyliśmy, że ostatnio prawie nie je, w miesiąc schudł kilogram). Wymaz z ucha pobrany, zostanie wysłany do Niemiec celem zbadania. Jutro jedziemy jeszcze raz, żeby pod narkozą porządnie obejrzeć ucho w środku, możliwe, że zrobić RTG i niewykluczone, że USG jamy brzusznej na wszelki wypadek. Prawdopodobnie niedługo zrobią mu operację wyszycia przewodu słuchowego. Dzisiaj zostawiliśmy 260zł, jutro pewnie znowu 100-150zł, że nie wspomnę że do weta mamy 50km w jedną stronę :crying: A najgorsze jest to, że Wojtek sobie to wszystko dał zrobić a teraz siedzi posłusznie z wenflonem w łapie :crying: A powinien był rzucać klątwy, uciekać, wyrywać się i podrapać nas wszystkich. A on po prostu nie ma na to siły :crying:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Pon sie 22, 2011 19:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

no to sik :mrgreen:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pon sie 22, 2011 19:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Dzyśka pisze:Wojtek znowu marnie :cry: Byliśmy u weta, pełna diagnostyka z krwi zrobiona (musiała pięć razy się wkłuwać, bo krew nie chciała lecieć) wyniki w porządku. Stwierdziła odwodnienie i leżał pod kroplówką przez godzinę (kroplówka także dlatego, że zauważyliśmy, że ostatnio prawie nie je, w miesiąc schudł kilogram). Wymaz z ucha pobrany, zostanie wysłany do Niemiec celem zbadania. Jutro jedziemy jeszcze raz, żeby pod narkozą porządnie obejrzeć ucho w środku, możliwe, że zrobić RTG i niewykluczone, że USG jamy brzusznej na wszelki wypadek. Prawdopodobnie niedługo zrobią mu operację wyszycia przewodu słuchowego. Dzisiaj zostawiliśmy 260zł, jutro pewnie znowu 100-150zł, że nie wspomnę że do weta mamy 50km w jedną stronę :crying: A najgorsze jest to, że Wojtek sobie to wszystko dał zrobić a teraz siedzi posłusznie z wenflonem w łapie :crying: A powinien był rzucać klątwy, uciekać, wyrywać się i podrapać nas wszystkich. A on po prostu nie ma na to siły :crying:

Dzyśka bardzo mnie zmartwiłas :(
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon sie 22, 2011 20:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Obrazek
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pon sie 22, 2011 20:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Wojtusiu, zdrowiej nam chłopaku..
martwimy sie o Ciebie..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pon sie 22, 2011 20:18 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Melduję się w nowym wątku.
Cieszę się, że Karinka ma się dobrze.

Dzyśka. Smutno mi z powodu Wojtka.
Trzymaj się dzielnie.
A ja trzymam kciuki.
Czy potrzebujesz pomocy? Jeśli tak, napisz wprost, a ja spróbuję pomyśleć o jakimś bazarku.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pon sie 22, 2011 20:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Jeszcze nie, ale jak przyjdzie do operacji to możliwe, bo to następne 400zł :oops: Z Wojtkiem to zawsze tak, że jak się trzyma to się trzyma, a jak się posypie to idzie 1000zł w miesiąc :evil:
Zaczął jeść! Tylko nie bardzo ma siłę do miski się dowlec, trzeba mu pod pyszczek podłożyć :piwa: Ale dzięki temu, że je, jutro prawdopodobnie obejdzie się bez kroplówki. Teraz żeby to w żołądku utrzymał :ok:

Dzyśka

Post » Pon sie 22, 2011 20:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Na kiedy planowana jest operacja?
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pon sie 22, 2011 20:44 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Będzie wiadomo w następnym tygodniu, jak z Niemiec wyniki przyjdą.

Dzyśka

Post » Pon sie 22, 2011 21:09 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

:( zaznaczam.
Już nie mam siły nic pisać.
Jak kiedyś pisałam,że wszystko jest do bani..to mi nie chciałyście wierzyć ...
Wojtek ..kciukasy.
Też dziś byłam z moim Niunkiem u weta , bo się zadał z jakims lujem i ma ucho naderwanie i nie było by w tym nic szczególnego....gdybym nie poczuła w sobotę smrodu niemożliwego z okolicy gdzie Niuniek akurat sobie spał ..masakra...
Dziś do weta , krople,antybiotyk i czekać
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pon sie 22, 2011 21:19 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Sik. Zaznaczam nieprzytomna.
Dzis zaliczylam trase Piekary - Katowice - Chorzow - Katowice - Rybnik - Piekary... i padam.
Upal straszliwy a w transporcie miejskim zero klimy :twisted:
ludzie w Rybniku fajni :)

Dzyska nie martw sie na zapas. Poczekaj na wyniki a do tej pory zbieraj sily. MOCNE KCIUKI ZA WOJTKA!!! Pamietaj ze na taka pogode koty nie maja sily na nic - nasza zooholota caly dzien przespala plackiem, a wogole to upatrzyly sobie najbrudniejszy kat za wanna i tam chlodza futrzaste tylki. I ok tylko czemu potem wycieraja je w posciel?!
Becia za Twojego kota tez mocne kciuki. DACIE RADY!!!

Dzis spotkalam w Katowicach swietna pakowna i piekna szafe. Wolala WEZ MNIE! WEZ! jednakowoz popatrzylam na cene i odeszlam. Szlochala, zalamana, suwajac drzwiami i klekotajac klamkami... a ja czuje sie winna do tej pory. Zawiodlam ja :twisted:

dobra ide spac bo zaczynam fandzolic od rzeczy...
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon sie 22, 2011 21:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

solangelica pisze:Sik. Zaznaczam nieprzytomna.
Dzis zaliczylam trase Piekary - Katowice - Chorzow - Katowice - Rybnik - Piekary... i padam.
Upal straszliwy a w transporcie miejskim zero klimy :twisted:
ludzie w Rybniku fajni :)

Dzyska nie martw sie na zapas. Poczekaj na wyniki a do tej pory zbieraj sily. MOCNE KCIUKI ZA WOJTKA!!! Pamietaj ze na taka pogode koty nie maja sily na nic - nasza zooholota caly dzien przespala plackiem, a wogole to upatrzyly sobie najbrudniejszy kat za wanna i tam chlodza futrzaste tylki. I ok tylko czemu potem wycieraja je w posciel?!
Becia za Twojego kota tez mocne kciuki. DACIE RADY!!!

Dzis spotkalam w Katowicach swietna pakowna i piekna szafe. Wolala WEZ MNIE! WEZ! jednakowoz popatrzylam na cene i odeszlam. Szlochala, zalamana, suwajac drzwiami i klekotajac klamkami... a ja czuje sie winna do tej pory. Zawiodlam ja :twisted:

dobra ide spac bo zaczynam fandzolic od rzeczy...

Upał? U nas jesień jakaś cholerna była...marzłam :crying:

Dzyśka - kciukasy na kocieszcze :ok:

Palancina Bułkowniczek dostał nową karmę odchudzającą i chyba faktycznie się odchudzi...bo rzyga :roll: Kot, który nigdy, ale to nigdy nie rzygał, po nowej karmie zdążył już ze trzy razy podzielić się z panelami kolacją :evil:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pon sie 22, 2011 22:14 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

za Wojtusia mocne kciuki :ok: :ok: :ok:
Za inne choruszki też :ok: :ok: :ok: (nie będę wymieniać, bo jak kogoś bym pominęła, to może by mu było przykro, itd, a tego bym nie chciała :oops: )

A ja padam na twarz.... Pierwszy dzień w pracy po tygodniowej delegacji.... i ostatnie kilka dni przed urlopem....

Dobranoc :kotek:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

[poprzednia][następna]