Olga Fall (SIA c) i Piotrek Jakubowski (ORI b) akurat trafiły się dosyć rzadkie koloryMru Mru pisze:G.N: Kto oprocz Ciebie hoduje w Krakowie syjamy i orienty?

Niebiesko kremowąMru Mru pisze:Jakiego koloru masz ta mloda kotke? .
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Olga Fall (SIA c) i Piotrek Jakubowski (ORI b) akurat trafiły się dosyć rzadkie koloryMru Mru pisze:G.N: Kto oprocz Ciebie hoduje w Krakowie syjamy i orienty?
vitez pisze:Agi pisze:Zdecydowanie odradzam te hodowlę, napiszę Ci w mailu dlaczego.
Hehe, zaczyna sie. Niby ta z ktorej Sugar mam? A skad wiesz ktora to... nie mowilem nigdy. Ale co mnie tam wojny miedzyhodowlane
, ja swoja hodowczynie moge zdecydowanie polecic
inni moga zdecydowanie odradzac. Gdzie Polakow dwoch tam trzy zdania
G.N. pisze:Olga Fall (SIA c) i Piotrek Jakubowski (ORI b) akurat trafiły się dosyć rzadkie koloryMru Mru pisze:G.N: Kto oprocz Ciebie hoduje w Krakowie syjamy i orienty?
Mru Mru pisze:G.N. pisze:Olga Fall (SIA c) i Piotrek Jakubowski (ORI b) akurat trafiły się dosyć rzadkie koloryMru Mru pisze:G.N: Kto oprocz Ciebie hoduje w Krakowie syjamy i orienty?
Moja tez miala byc niebiesko kremowa, ale wg ostatnich ogledzin na wystawie jest liliowa-szylkret. Kto wie, ile jeszcze razy zmieni kolor.
Agi pisze:Ale GN ma ORI, a Ty masz SIA z tego co pamietam?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Google Adsense [Bot] i 401 gości