Chipolita zdrowie - to nie bialaczka :) Mądry kotek...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 01, 2004 9:53

Wyniki rozmazu...
Bialaczka absolutnie wykluczona! Ulga!

Natomiast uklad czerwonokrwinkowy... przedstawia wg slow Pani Dr (ktora ogladala osobiscie preparat) "bardzo dziwny" obraz. Miejscami krwinki sa pozlepiane, miejscami nitkowate. Wskazuje to na autoimmunoagresje, ktora u Ipunia objawia sie wlasnie choroba dziasel. Moze to przeniesc sie rowniez na inne miejsca, np. na skore. Niezakazne to jest oczywiscie. Tylko kocina bedzie cierpial. Enkorton w malutkiej dawce powinien pomoc. Zobaczymy. Prosze o niezawodne forumowe kciuki! Ipunio - jak na razie - kocha jedzonko; nie widac, zeby mu ta czynnosc sprawiala bol. Tylko zapach z pyszczka jest hm... taki nieswiezy.

W sumie to mamy farta, bo ta Pani Dr mnie pamieta (pracujemy w jednej firmie) i Ipunio jest _szczegolnie_ :) sympatycznie traktowany.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon mar 01, 2004 9:55

Kciuki sa caly czas :D Za Chipusia :D
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Pon mar 01, 2004 9:55

zacisniete z całych sił nasze kciukołapki również....

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Pon mar 01, 2004 9:58

Ipuńku, poradzisz sobie, wiem to. Pozdrówka od Kota Hipolita! :)
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Pon mar 01, 2004 10:02

Dziekuje w iminiu swoim i Chipolita :)

Ipunio szczegolnie dziekuje Hipolitowi :D (Zawszeć to jakieś wspolne coś tam ;) chłopaki mają).

PS Hm... Tak z perspektywy - jak sie ciesze, ze nigdy zadnemu studentowi (zwlaszcza z Wydz. Med. Wet.) w niczym nie zaszkodzilam. Wrecz przeciwnie... :D
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Pon mar 01, 2004 10:03

Biedaczek mały :( Kciuki trzymam :ok:

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pon mar 08, 2004 12:13

No i jest tak:

Chipunio grzecznie lykal encorton. Do dzis. Dzis rano, paskudnik, sloneczko moje, schowal tablete w policzku. I wyplul ja w przedpokoju.
Dostal oczywiscie jeszcze raz... A potem swoj przysmak.

Ja myslalam, ze po tych przerazajacych 8) przezyciach w Poliklinice, to Ipunio mnie znielubi kompletnie... Ale nie! Nastepnego dnia polozyl sie na mnie. Pierwszy raz w zyciu!!!! I mruczal jak szalony. Dotychczas zaszycal tym tylko moja mame.

A tak w ogole, to on jest maminsynkiem... mojej mamy. Kotuch jeden...

No i mam kochanego kota - faceta. Chipunio ma wybitnie hm... "meski" pyszczek... No tak. A w gruncie rzeczy, to jest to caly czas dzieciatko kocie... Gania za Krufka, Krufka wrzeszczy: "Heeeelp" ;), a potem sama biegnie do Ipunia, gdy ten nie przejawia zainteresowania nia :) Itd. :)

Dorota

Post » Pon mar 08, 2004 12:15

Chipo- i Hipolity już tak mają. :lol:
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Pon mar 08, 2004 12:24

Już widzę te gonitwy-słodkości. Głaski dla kotków niech sie zdrowo chowają. Chipcio docenił ze dbasz o jego zdrowie dlatego pcha sie na kolana. :lol:
"NiechodziOToByCzłowiekMiałKota,TylkoByKotMiałCzłowieka"
Obrazek

RyuChanek i Betix

Od: Śro lis 05, 2003 11:48

Post » Pon mar 08, 2004 12:56

RyuChanek i Betix pisze:Już widzę te gonitwy-słodkości. Głaski dla kotków niech sie zdrowo chowają. Chipcio docenił ze dbasz o jego zdrowie dlatego pcha sie na kolana. :lol:

Dzieki :)

Gonitwy szesnastolapne, owszem, odbywaja sie. Bolus, dziewczyna 11-letnia, nie bierze w tym udzialu. To taki moj kochany pododdzial geriatryczny ;) Siedzi na parapecie wyslanym barankiem i zazwyczaj spi ;)
A cztery "glodne" mordeczki rano... I piec miseczek napelniam :)

I Tygrysia (Grysia, Gryzelda, Gryzunia, Gryzjana) zawsze glodna... nieraz wyjeczy ugotowanie rybki o 4.30. Ale nie u mnie, tylko umojej mamy. Nic to - i tak juz nikt nie spi :) Ona, konajac z glodu;))) z glodu ;) podszczypuje ludzi po lydkach. Nie mocno, skadze, tylko tak :)

Dorota

Post » Pon mar 08, 2004 12:59

Dorota :1luvu: A już myślałam, że nas nie lubisz. Mizianki dla Ipka! I dla całej reszty!

Czemu na maile nie odpowiadasz, nieznośna dziewczyno? :wink:
...

Padme

Od: Pon lut 04, 2002 15:32

Post » Pon mar 08, 2004 13:12

Padme pisze:Dorota :1luvu: A już myślałam, że nas nie lubisz. Mizianki dla Ipka! I dla całej reszty!

Moi ;))) et cala reszta dziekujemy!

Czemu na maile nie odpowiadasz, nieznośna dziewczyno? :wink:

Kurka wodna, kurka wodna, kurka wodna! Toz to ja czekam na odpowiedz!!! Ja - niewiniatko :) Myslalam, ze mnie znielubiono, ot tak sobie... :twisted:
ja, czyli: dorotar@uwm.edu.pl

Dorota

Post » Pon mar 08, 2004 13:19

Znaczy - Twój nie doszedł... :twisted: To pewnie przez te przeklęte wirusy... :twisted: Wieczorkiem napiszę, żeby mieć Twój adres w outlooku!
...

Padme

Od: Pon lut 04, 2002 15:32

Post » Pon mar 08, 2004 13:27

Padme pisze:Znaczy - Twój nie doszedł... :twisted: To pewnie przez te przeklęte wirusy... :twisted: Wieczorkiem napiszę, żeby mieć Twój adres w outlooku!

No to bede czyhac:) Oj, bede!!! :)

Dorota

Post » Pt mar 12, 2004 14:58

Dzis rano pierwszy raz Chipcio uciekl ode mnie, gdym rece do niego wciagala. Z tabletka. A potem: Szukaj mnie! I co mi zrobisz, jak mnie zlapiesz?
Tabletke dostal 2 godz. pozniej. Chyba jednak przestal mnie lubic. Po takim czasie dopiero?!

Wieczorem nowa tabletka encortonu...

Dorota

[poprzednia][następna]