Prośba o pomoc - sterylizacja kotów (Ostróda)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 02, 2011 9:57 Re: Prośba o pomoc - sterylizacja kotów (Ostróda)

aivlis pisze:Jest, jest jest!!! Spłynęły allegrowe pieniądze i już mam na jedną sterylizację!!! Będzie pewnie w tym tygodniu, już rozmawiałam z panią wetką, a jutro umówię się dokładnie! Dziękuję za emocjonalne wsparcie, bo już dostaję od co niektórych ochrzan, że rzucam pieniądze w błoto...

nie przejmuj się ochrzanem, działasz dla dobra kotów i własnej wygody.

Podaj link do Allegro, może ktoś Cię jeszcze wspomoże :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto sie 02, 2011 10:59 Re: Prośba o pomoc - sterylizacja kotów (Ostróda)

Tutaj są moje aukcje:
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=2548718

W tej chwili są dwie książki do matury z matematyki i języka polskiego. Dzisiaj wieczorem dodam inne rzeczy, chyba wrzucę biurko i pewnie też coś na bazarek jak coś znajdę. Mam jeszcze parę innych książek, więc będzie więcej.

aivlis

Od: Pon sie 01, 2011 9:34

Post » Wto sie 02, 2011 17:53 Re: Prośba o pomoc - sterylizacja kotów (Ostróda)

skontaktowałaś się z AFN?
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Wto sie 02, 2011 18:42 Re: Prośba o pomoc - sterylizacja kotów (Ostróda)

Tak, rozmawiałam z jedną z pań i powiedziała mi, że będziemy w kontakcie, bo u nich takie rzeczy są cały czas w ruchu (transporterki).

aivlis

Post » Wto sie 02, 2011 18:49 Re: Prośba o pomoc - sterylizacja kotów (Ostróda)

a pomoc w sterylkach ?
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Wto sie 02, 2011 20:49 Re: Prośba o pomoc - sterylizacja kotów (Ostróda)

Będę jeszcze rozmawiać.

Tymczasem bazarek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=131224

aivlis

Post » Pt sie 05, 2011 13:25 Re: Prośba o pomoc - sterylizacja kotów (Ostróda)

Laura od godziny po sterylce! Totalnie pijana, ale już się wyrywała, żeby chodzić i prawie umarłam przed chwilą jak zobaczyłam, że się nie rusza. Ale jest dobrze, oddycha, śpi. Jak ja się bałam u tego weta, jak u człowieka z delirum ręce mi się trzęsły. Trzymajcie za nią kciuki! No i za mnie, żeby o mnie przestali mówić, że mam - tu cytat - pierd%^&ca.

aivlis

Post » Pt sie 05, 2011 13:34 Re: Prośba o pomoc - sterylizacja kotów (Ostróda)

Proszę bardzo - kciuki :D
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pt sie 05, 2011 13:59 Re: Prośba o pomoc - sterylizacja kotów (Ostróda)

aivlis pisze:Laura od godziny po sterylce! Totalnie pijana, ale już się wyrywała, żeby chodzić i prawie umarłam przed chwilą jak zobaczyłam, że się nie rusza. Ale jest dobrze, oddycha, śpi. Jak ja się bałam u tego weta, jak u człowieka z delirum ręce mi się trzęsły. Trzymajcie za nią kciuki! No i za mnie, żeby o mnie przestali mówić, że mam - tu cytat - pierd%^&ca.

:ok: :ok: :ok: :ok: że się denerwujesz szczególnie przy pierwszym zabiegu, to normalne, trzymam kciuki za Was obie :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt sie 05, 2011 14:01 Re: Prośba o pomoc - sterylizacja kotów (Ostróda)

Nie masz pi....ca-jesteś normalna,a do ludzkiego pie......a trzeba przywyknąć-tylko ludzie nie lubiący zwierząt tak o nas zwierzolubnych mówią!
Za Laurkę wielkie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt sie 05, 2011 14:12 Re: Prośba o pomoc - sterylizacja kotów (Ostróda)

Dziękuję, dziekuję, dziękujemy! :)
Trudno przywyknąć jak Ci to mówi własna matka... która jest twą ostatnią szansą na w miarę komfortowy dojazd jutro do lecznicy (25 km) z Lau Lau na kontrolę.

Kurde kaftanika nie ma i chce mi lizać tę rankę a w zasadzie srebro które na sobie ma... Poza tym chce skakać już i tylko odwróciłam się na chwilę, a ona już na łóżku leży a nie na kocyku na dole.

aivlis

Post » Pt sie 05, 2011 14:25 Re: Prośba o pomoc - sterylizacja kotów (Ostróda)

Moja rodzina tez ma pewnie o mnie takie samo zdanie,ale wolą się z tym nie wychylać-ale mi łatwiej,pracuję,mieszkam oddzielnie,Tobie trudniej! :(
Kaftan możesz sama zrobić-poświęć rękaw bluzki ze steczem,zrób wycięcia na łapki.Zrób tunrlik tam gdzie odcięłaś-z tyłu-tak,by można było przewlec tasiemkę i ściągnąć ją tak ,by koteczka mogła sie załatwiać-,oraz przy szyjce.Kaftanik musi byc długi,żeby i tylne łapki były objęte-dopiero za nimi ma być ten tunelikOj tam-zaraz Ci pokażę-nabazgrałam tak na szybko!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt sie 05, 2011 14:27 Re: Prośba o pomoc - sterylizacja kotów (Ostróda)

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt sie 05, 2011 14:28 Re: Prośba o pomoc - sterylizacja kotów (Ostróda)

Mam też dużo materiałowych dużych chusteczek, więc może z tego?

aivlis

Post » Pt sie 05, 2011 14:30 Re: Prośba o pomoc - sterylizacja kotów (Ostróda)

Kochanie-bawełna,lub wiskoza ze streczem ładnie przylega,ale jesli masz dar krawiecki w rękach,to dasz radę-jeśli chcesz to prześlę Ci zdjęcie kaftana oryginalnego-chcesz?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]