Schronisko.net – kto jeszcze stracił dane?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 10, 2012 12:07 Re: Schronisko.net – kto jeszcze stracił dane?

Strona Schronisko.net znowu działa, jednak nie udało mi się wejść na żadne ze stron schronisk, które miały strony w tym projekcie nie działa. Jednak osoby, które zapłaciły za nie powinny się upomnieć o swoje, a przynajmniej o wyjaśnienie sytuacji.
Maciek

Anashar

Od: Wto sie 21, 2007 20:21

Post » Pt maja 10, 2013 13:24 Re: Schronisko.net – kto jeszcze stracił dane?

Czy ktoś z Was korzystał ostatnio z projektu schronisko net? Osobiście mam złe doświadczenia z roku 2011, ale widzę, że projekt znów funkcjonuje i zaprasza do współpracy.

Franco

Od: Śro wrz 12, 2012 21:58

Post » Pt maja 10, 2013 15:08 Re: Schronisko.net – kto jeszcze stracił dane?

Z tego co sprawdzałem, projekt niby działa, jednak nie ma w nim żadnej działającej strony schroniska. Więc wygląda na to, jakby działała sama strona zachęcająca do współpracy :wink:

Gdyby ktoś był zainteresowany podobnym projektem zapraszam na stronę http://eadopcje.org, który posiada bardzo rozbudowane możliwości, wysokie pozycjonowanie oraz wygodną obsługę. Oczywiście istnieje możliwość wystawianie faktury.
Maciek

Anashar

Od: Wto sie 21, 2007 20:21

Post » Pt lip 19, 2013 15:26 Re: Schronisko.net – kto jeszcze stracił dane?

Odradzam korzystanie ze schroniska net. Kontakt z osobą odpowiedzialną za projekt urwał się, kiedy przedstawiłem się i powiedziałem, że w przeszłości korzystaliśmy z tego programu, lecz bez słowa (mimo dokonanych z góry opłat), została strona zlikwidowana i przepadły wszystkie zamieszczone na niej dane. Na pytanie, jaką mam gwarancję, że podobna sytuacja sie nie powtórzy i jaki był powód takiego stanu rzeczy- nie otrzymałem odpowiedzi.

Franco

Od: Śro wrz 12, 2012 21:58

[poprzednia]