Kocięta od zbieraczki, Akselek [*] :( Burza i Sparta w DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 06, 2011 13:13 Re: RATUNKU!!! Kocięta umierają u zbieraczki, W-wa :((((

Zofia&Sasza pisze:
XAgaX pisze:Mam nadzieję, że te koty się u baby nie mnożą... :strach:

wydarzenie udostępnię jak wrócę z pracy, teraz mam zablokowany dostęp.

To porzuć ową nadzieję. Mnożą się. Jak najbardziej :evil:

Tak się domyśliłam :evil: obawiam się, że trzebaby tam zrobić porządek z pomocą np. TOZu, jak baba nie zechce współpracować :(

DT dać nie mogę, ale jakbym była potrzebna- mieszkam niedaleko.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro lip 06, 2011 13:16 Re: RATUNKU!!! Kocięta umierają u zbieraczki, W-wa :((((

XAgaX pisze:
Zofia&Sasza pisze:

Tak się domyśliłam :evil: obawiam się, że trzebaby tam zrobić porządek z pomocą np. TOZu, jak baba nie zechce współpracować :(

Pójdziemy jej r...j obijemy :twisted:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro lip 06, 2011 13:17 Re: RATUNKU!!! Kocięta umierają u zbieraczki, W-wa :((((

I ja, i ja, pomogę racicami :!:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro lip 06, 2011 13:17 Re: RATUNKU!!! Kocięta umierają u zbieraczki, W-wa :((((

Zofia&Sasza pisze:
XAgaX pisze:
Zofia&Sasza pisze:

o tym nie myślałam... ;) ale jakby była potrzebna pomoc w łapaniu kotów, pakowaniu do transporterów, wożeniu autobusem/tramwajem/metrem ( :twisted: ) to się piszę. To samo, jeśli chodzi o ogłaszanie i zbiórkę funduszy.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Śro lip 06, 2011 13:19 Re: RATUNKU!!! Kocięta umierają u zbieraczki, W-wa :((((

XAgaX pisze:
Zofia&Sasza pisze:
XAgaX pisze:
Zofia&Sasza pisze:

o tym nie myślałam... ;) ale jakby była potrzebna pomoc w łapaniu kotów, pakowaniu do transporterów, wożeniu autobusem/tramwajem/metrem ( :twisted: ) to się piszę. To samo, jeśli chodzi o ogłaszanie i zbiórkę funduszy.

Dodałam nr konta w pierwszym poście :wink:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Śro lip 06, 2011 13:23 Re: RATUNKU!!! Kocięta umierają u zbieraczki, W-wa :((((

Zaznaczam sobie. Kolejna psychiczna baba :evil:

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Śro lip 06, 2011 13:42 Re: RATUNKU!!! Kocięta umierają u zbieraczki, W-wa :((((

Alex405 pisze:Zaznaczam sobie. Kolejna psychiczna baba :evil:

Przerażające ile ich jest :cry:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Śro lip 06, 2011 14:53 Re: RATUNKU!!! Kocięta umierają u zbieraczki, W-wa :((((

Dziś wieczorem prosimy o kciuki za akcję-ewakuacja ;)
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Śro lip 06, 2011 14:55 Re: RATUNKU!!! Kocięta umierają u zbieraczki, W-wa :((((

Zofia&Sasza pisze:Dziś wieczorem prosimy o kciuki za akcję-ewakuacja ;)

:ok: :ok: :ok: :ok:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro lip 06, 2011 14:59 Re: RATUNKU!!! Kocięta umierają u zbieraczki, W-wa :((((

:ok:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Śro lip 06, 2011 15:01 Re: RATUNKU!!! Kocięta umierają u zbieraczki, W-wa :((((

Trzymam kciuki, właśnie czytam wątek :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro lip 06, 2011 15:15 Re: RATUNKU!!! Kocięta umierają u zbieraczki, W-wa :((((

Uwaga! to nie Basia oprócz dorosłych kotecków :evil: ma malutką kociczkę biała Balbinkę-oczywiście ukochana , minimalnie wieksza i ciut lepiej wygląda niż te bidy, ale obsr.....a , wygląda mi to na 2 rózne mioty rzekomo Pani podrzucone . Tylko zęby zaciskałam bo oficjalnie nie w sprawie kotów byłam . Generalanie wszystkie koty chude ale oczy ok, sierść ok, jeden kocurek Kaziu wokoł szyi żywa rana po obu stronach podobno kot wsadza łebek do puszki po karmie i tak nastąpiło uszkodzenie , paskudznie to wygląda, podobno dała antybiotyk...Jeden ? Musiałam być bardzo ostrożna . Większość to stosunkowo młode koty nie wszystkie dzikuski były i takie które łebki do głaskania podstawiały. Jak zobaczyłam chyba najtańszą psia karmę w puszkach 850 g to mało nie upadłam i tym karmi te maciupkie bidy- jeden upadał co rusz na prawy boczek-bez sił. U niektórych to z ropy oczu nie widac i chudziuteńkie. Jeden maluszek wygląda na zdrowego. W kuwetach pocięte gazety. Maluchy dostawały zwykłe mleko. Ewa

ostatniaszansa

Od: Pt mar 13, 2009 23:48

Post » Śro lip 06, 2011 15:24 Re: RATUNKU!!! Kocięta umierają u zbieraczki, W-wa :((((

:cry: Co tu komentować. Zabić to mało

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro lip 06, 2011 15:35 Re: RATUNKU!!! Kocięta umierają u zbieraczki, W-wa :((((

więc trzymam kciuki za akcję ewakuacyjną :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

[poprzednia][następna]