WRO - kotka "brytyjska" wróciła do domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 13, 2011 11:18 Re: WRO - znaleziona kotka "brytyjska" - zadzwoniła właścicielka

wypuszczają, nasze osiedle pełne jest kotów wychodzących
musiała się przestraszyć i wbiec na klatkę
widać że właścicielka nie jest obeznana, ale opisała kicię
z tego co mówiła ma ją niedługo
wypytam ją o sterylizację, jak kota nie jest po sterylce to namówię ją na to
pogadam z nią o wszystkim
oddam jej kotę bo ona wyraźnie się stresuje w klatce

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Pon cze 13, 2011 11:21 Re: WRO - znaleziona kotka "brytyjska" - zadzwoniła właścicielka

no tak a ja wlasnie skonczylam wycinanie kolejny 50 ogloszen tiaaa :D :D

bidulka malutka on jest taka kochana, Ewus koniecznie przeczołgaj babke n=bo nastepnym razem kota moze nie miec tyle szczescia :ok:

Kiedy bedzie u Ciebei bo bym chetnie potwm do Ciebei zadzwonila
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Pon cze 13, 2011 11:24 Re: WRO - znaleziona kotka "brytyjska" - zadzwoniła właścicielka

będzie o 20,30 bo dopiero wtedy wracam z pracy
no ja też właśnie narobiłam jeszcze ogłoszeń
mam nadzieję że kobitka się zjawi
ale była przejęta przez telefon
Ostatnio edytowano Pon cze 13, 2011 11:26 przez ewung, łącznie edytowano 1 raz

ewung

Post » Pon cze 13, 2011 11:25 Re: WRO - znaleziona kotka "brytyjska" - zadzwoniła właścicielka

oki :kotek: :kotek:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ogonia

Post » Pon cze 13, 2011 11:26 Re: WRO - znaleziona kotka "brytyjska" - zadzwoniła właścicielka

ogonia pisze:no tak a ja wlasnie skonczylam wycinanie kolejny 50 ogloszen tiaaa :D :D

bidulka malutka on jest taka kochana, Ewus koniecznie przeczołgaj babke n=bo nastepnym razem kota moze nie miec tyle szczescia :ok:

Koniecznie przeczołgaj, podwójną harcerską ścieżkę zdrowia!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon cze 13, 2011 11:34 Re: WRO - znaleziona kotka "brytyjska" - zadzwoniła właścicielka

MaryLux pisze:
ogonia pisze:no tak a ja wlasnie skonczylam wycinanie kolejny 50 ogloszen tiaaa :D :D

Koniecznie przeczołgaj, podwójną harcerską ścieżkę zdrowia!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

a gdyby babka zawiodla mam juz dla Koty DS (moja koleznaka z pracy kociara aktualnie bez kota)

ogonia

Post » Pon cze 13, 2011 11:44 Re: WRO - znaleziona kotka "brytyjska" - zadzwoniła właścicielka

Ogonia :oops: a nie chciała by rudaski? :oops: zerknij na wątek skarbonki :oops: viewtopic.php?f=1&t=128490
krynia08

Post » Pon cze 13, 2011 11:48 Re: WRO - znaleziona kotka "brytyjska" - zadzwoniła właścicielka

krynia08 pisze:Ogonia :oops: a nie chciała by rudaski? :oops: zerknij na wątek skarbonki :oops: viewtopic.php?f=1&t=128490

dziewczyny sorry za OT
Obrazek
Ruda koteczka pilnie szuka dt
jak go nie znajdzie, do schronu trafi :(

viewtopic.php?f=1&t=128490

Może ktoś jej pomoże :( FB albo co?

U mnie kotów po sam strych :(

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Pon cze 13, 2011 12:33 Re: WRO - znaleziona kotka "brytyjska" - zadzwoniła właścicielka

Kamień spadł mi z serca. Tym bardziej, że jak kicia niewysterylizowana to mamy już zaoferowaną pomoc w sterylizacji. Teraz tylko pogadać z kobitką :-)

ewung

Post » Pon cze 13, 2011 12:36 Re: WRO - znaleziona kotka "brytyjska" - zadzwoniła właścicielka

ewung tak kobicie :arrow: Obrazek :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Pon cze 13, 2011 12:45 Re: WRO - znaleziona kotka "brytyjska" - zadzwoniła właścicielka

krynia08 pisze:ewung tak kobicie :arrow: Obrazek :ryk: :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Ewung jak chcesz to moge pomoc :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

ogonia

Post » Pon cze 13, 2011 12:47 Re: WRO - znaleziona kotka "brytyjska" - zadzwoniła właścicielka

MaryLux pisze:I ja dołożę!

:twisted: :twisted: :twisted: :ok: :ok: :ok:

ogonia

[poprzednia][następna]