viewtopic.php?f=1&t=116684&start=1470
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:
Porównałam sobie relację dzisiejszą Kingi ze schroniska z moją z 03.06.11r. i znów mi brakuje jednego kota tego co powyżej dziczka buraska o numerze 71/80 była na kwarantannie w boksie nr 4
terenia1 pisze:Ewa pisałam o tym kocie w poprzednim wątku.terenia1 pisze:
Porównałam sobie relację dzisiejszą Kingi ze schroniska z moją z 03.06.11r. i znów mi brakuje jednego kota tego co powyżej dziczka buraska o numerze 71/80 była na kwarantannie w boksie nr 4
mar_tika pisze:terenia1 pisze:Ewa pisałam o tym kocie w poprzednim wątku.terenia1 pisze:
Mnie też o tego buraska chodzi .Kinga nic nie pisała o tym że jest w szpitaliku.Jezeli mozesz Ewa to sprawdż, jak nie dasz rady ja bedę w niedzielę w schronie
mar_tika pisze: ja bedę w niedzielę w schronie
Bona44 pisze:mar_tika pisze: ja bedę w niedzielę w schronie
jak będziesz w schronie to popatrz co brakuje a ja ,,pomyśle"daj znać na pw lub GG
Filomen pisze:przychodzę ja po południu do domu i co widzę w garderobie? mała Noska - niestety dziewczynka to skóra i kości. Do tego biegunka woda i wymioty. Piotrek ją wziął ze schronu bo wygląda jak Frytka kiedyś![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Szymkowa i 805 gości