No i mam 5 kotów! Przeprowadzka... Foty aktualne

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 08, 2004 10:22

Katy pisze:Dorota, ale jesteś do mamy podobna :lol:

Hm... Tylko moja mama jest (byla?) ladniejsza.
Ja to bardziej do ojca :)

Koty cudowne :1luvu: Tylko wierzyć mi sie aż nie chce że Kruffka jest taka duuuuża... :lol:

Dzieki!
Wlasnie... Krufka, gdy mieszkala tylko z Tomkiem, bardzo przytyla, niestety. Ale zdaje sie, ze odzyska przepiekna sylwetke, bo Chipunio za nia gania ;) Krufcia nie jest duza kocica (jak np. Tygrynia), raczej drobnej kosci, tylko tluszczyku przybylo ;)
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw kwi 08, 2004 10:38

eve69 pisze:chipolitem sie prosze zachwycac :twisted:

A szszszszo tam...
Sama sie Chipolitem zachwycam, bo chlopak zaczal wreszcie krasc jedzonko. Jestem z niego dumna! To swiadczy o zmianie jego widzenia swojej pozycji w stadzie ;) Juz nie przeprasza, ze zyje, tylko bierze sprawy w swoje lapy ;) Nalezy sie kotu cos tam, i tyle! :)

Poza tym zaczal ganiac Krufcie - inaczej niz poprzednio. Teraz Krufcia poniekad boi sie go :) i z wrzaskiem ucieka ;) Poczatki byly inne...

Chipcio wyrosl na supermena! Duzy, samodzielny, piekny, blyszczacy kot! Ale wieczorkiem :) zakrada sie do do mojej mamy i wowczas nadal jest Maminsynkiem (Babcinsynkiem). Malenstwem, ktore musi byc uglaskane do snu :lol:

Mnie jakby mniej lubi 8) , bo ja mu tabletki dopyszcznie podaje... I do weta woze. Itd.

Jak moja mama wyszla do znajomych na jakas tam imprezke, to Ipunio byl smuuuuutny. Autentycznie. Ale jak mama wrocila - istne szalenstwo. Nie da sie ukryc - oni oboje uwielbiaja sie!!! :lol: No i dobrze!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Czw kwi 08, 2004 10:42

Chipolit jest piękny tak samo jak i pozostałe, bo wszystkie koty są piękne :lol: No i jest w moim ulubionym kolorze :lol:
A jak się czuje staruszek Bolcio?
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Czw kwi 08, 2004 11:12

Dorota pisze:ale widac dobrze Tygrysie (to ta dziewczyna w paski)

Fajnie wygląda na tej pościeli w paski. Chipolit piękny czarnuszek. Bardzo fajne zdjęcia :)
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Czw kwi 08, 2004 11:12

Katy pisze:Chipolit jest piękny tak samo jak i pozostałe, bo wszystkie koty są piękne :lol:

No niby tak... Ale Lulu trudno nazwac "pieknym" kotem, prawdaz?
Lulu to jet to stworzenie bialo-szare... Szalony Kujot...

A jak się czuje staruszek Bolcio?[/quote]

Bolek, czyli pododdzial geriatryczny ;) 3ma sie niezle. Boi sie Tygryni, ale moze to i niezle, bo zawszec ;) cos go utrzymuje w stanie czuwania ;)

Bolcio nie ma juz prawie zabkow (ostatnia wizyta u weta: Dorota! O jakich ty zebach mowisz?! Gdy poprosilam o przeglad). Ale chrupeczki uwielbia; nie wiem, czym je gryzie... :)
Nadal jest moim ukochanym Sloneczkiem :) I takim pozostanie :) 11 latek ukonczone - jego rowiesnicy w dobrych domkach pewnie sa w lepszym stanie, ale Bolcio byl wziety juz polslepy, z krzywica itd. A my sie cieszymy, ze jeszcze jest a nami! :lol:

Dorota

Post » Czw kwi 08, 2004 11:16

Majorka pisze:
Dorota pisze:ale widac dobrze Tygrysie (to ta dziewczyna w paski)

Fajnie wygląda na tej pościeli w paski. Chipolit piękny czarnuszek. Bardzo fajne zdjęcia :)

dzieki w imieniu kotow :)

Wstydze sie tylko tych zdjec na drugiej stronie - Lulu w rozbabranym lozku mojego syna :( Ale tak bylo - nie da sie ukryc :wink:

Dorota

Post » Czw kwi 08, 2004 11:26

Dorota pisze:Wstydze sie tylko tych zdjec na drugiej stronie - Lulu w rozbabranym lozku mojego syna :( Ale tak bylo - nie da sie ukryc :wink:

No przestań, jak się tak śpi jak Lulu (ach! :lol: ), to trudno to robić w nie rozbabranym łóżku. Prześliczne, świetnie uchwycone, super kociska!
Obrazek
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Post » Czw kwi 08, 2004 11:35

Wszystkie kotuchy są przepiękne, a Mama ma bardzo dobrą i kochaną twarz... :lol:
...

Padme

Od: Pon lut 04, 2002 15:32

Post » Czw kwi 08, 2004 12:22

Prześliczne koty-wszystkie! Mama bardzo miła Pani. :D
Zdjęcia sa przesympatyczne :1luvu:
"NiechodziOToByCzłowiekMiałKota,TylkoByKotMiałCzłowieka"
Obrazek

RyuChanek i Betix

Od: Śro lis 05, 2003 11:48

Post » Czw kwi 08, 2004 12:58

Padme pisze:Wszystkie kotuchy są przepiękne, a Mama ma bardzo dobrą i kochaną twarz... :lol:

Padme, Sloneczko, dziekuje.
Lulu trudno nazwac "ladnym" kotem... Zwlaszcza na rozbabranym lozku Tomka :)

Tia... Mama jest bardzo kochana osoba. Staram sie pamioetac, jaka byla drzewiej :) A dzis? jest roznie. Raz lepiej, raz gorzej. Staram sie pamietac tylko te stare, dobre, kochane chwile. Nie jej wina, ze teraz niektore dni sa inne. Najwazniejsze, ze kocha Chipka z wzajemnoscia :lol: :lol: :lol:

Dorota

Post » Czw kwi 08, 2004 13:10

Majorka pisze:
Dorota pisze:Wstydze sie tylko tych zdjec na drugiej stronie - Lulu w rozbabranym lozku mojego syna :( Ale tak bylo - nie da sie ukryc :wink:

No przestań, jak się tak śpi jak Lulu (ach! :lol: ), to trudno to robić w nie rozbabranym łóżku. Prześliczne, świetnie uchwycone, super kociska!

Lulu bardzo czesta tak wlasnie spi... Na pleckach, lapeczki rozrzucone :)
No i akurat w takich okolicznosciach mielismy aparat. Wstydze sie za moje dziecko, ale szkoda nam bylo "zmarnowac" pozyjce Lulu :)

PS Patrz... Hipoli i Chipolit znalezlli swe miejsca przy Mamach... Takich starszych Mamach :)

Dorota

Post » Czw kwi 08, 2004 13:18

Wszystkie koty są piękne. O ludziach tego nie powiem, ale koty - tak! :lol:

Ale Lulu ma zgrabną figurkę.
...

Padme

Od: Pon lut 04, 2002 15:32

Post » Czw kwi 08, 2004 13:21

Dorota pisze:PS Patrz... Hipoli i Chipolit znalezlli swe miejsca przy Mamach... Takich starszych Mamach :)

Tak, widać ChiHipy tak już mają :) Jak zobaczyłam Twoją Mamę na zdjęciu, od razu pomyślałam i o mojej. Tzn. TZ-ta, ale tak jakby i mojej. Właśnie mam wierszyk "na tapecie" o Hipciu i Mamie, krystalizuje się :)
A pościel bardzo ładna, taka wesolutka krateczka.
Obrazek

Majorka

Post » Czw kwi 08, 2004 14:38

Majorko, Slonko, bo sie porycze!!!!

Wasz Hipolit przeszedl to, co przszedl.
Nasz Chipolit tez.

Ipunki maja szczesie... Tak?

"Mamy" gora? A niech tam! Przy Twoim wierszu Hipolitowym sie poryczalam. No nie bede klamc...

Dorota

Post » Czw kwi 08, 2004 14:43

Nie płacz, przecież wierszyk miał happy end, i to jaki! Wszyscy Hipolita kochają, ale on Mamę za Naczelną Kocicę uważa. Co oni razem wyprawiają! Ulubiona zabawa jest z parówką - Hipolit jej nie je, tylko podrzuca, chowa, poluje, wrzuca Mamie na kolana i prosi, żeby się z nim bawiła. Mama ma 75 lat, czasem się zadyszy, ale czegóż dla ukochanego Hipcia się nie robi! :) No i rozpieściła go straszliwie, ciągle smakowite kąseczki pod nos podsuwa, Hipolit przybrał na wadze.
Obrazek

Majorka

[poprzednia][następna]