Zwłaszcza, że rozdzielone mogą po prostu nie przeżyć. Nie można...jamkasica pisze:no to niech myśli- przecież jeden kot w domu to jakaś niedorzeczność!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zwłaszcza, że rozdzielone mogą po prostu nie przeżyć. Nie można...jamkasica pisze:no to niech myśli- przecież jeden kot w domu to jakaś niedorzeczność!
Nualla pisze:Nie chcę robic zbędnych nadziei, ale jakis tydzien temu kumpel pytał mnie o czarną, dorosła miłą kotkę...
Tylko że jest teraz na wyjezdzie. Zadzwoniłam do niego i kazałam przemysleć, czekam na info, w razie czego będę próbować przechwycić.
Ma myślec nad wzieciem obu.
alix76 pisze:Nualla pisze:Nie chcę robic zbędnych nadziei, ale jakis tydzien temu kumpel pytał mnie o czarną, dorosła miłą kotkę...
Tylko że jest teraz na wyjezdzie. Zadzwoniłam do niego i kazałam przemysleć, czekam na info, w razie czego będę próbować przechwycić.
Ma myślec nad wzieciem obu.
Jak coś, to ja mam czarną i szylkę w zestawie do wydania - jak je wydam, to mogę wziąć te ...
alix76 pisze:Oto bohaterki opowieści: Łateczka![]()
![]()
![]()
i Kropka![]()
![]()
![]()
Kropka jest bardziej niezależna, szybciej się adoptuje do nowych warunków, ale też zachowuje dystans. Lubi mokre jedzenie, stanowczo oznajmia swoje życzenia w tym względzie. Łateczka jest bardziej uczuciowa, delikatniejsza. Potrzebuje więcej czasu, za to kiedy już nabierze zaufania, nie sposób się opędzić od jej pieszczot i przymilań.
Dziewczynki mają po pięć lat, są wysterylizowane, odrobaczone, zaszczepione. Korzystają z kuwety, pewnie chętnie by spały w łóżku, ale u mnie się nie dopchają.
Szukają troskliwego domu na zawsze.
J.D. pisze:staram się usilnie coś wymyslića może jakieś płatne miejsce?? nawet hotelik -chociaż na parę dni-w tym czasie może ktoś coś gdzieś... na Paluch
... może chociaż spróbować....
ASK@ pisze:foty jakieś może udałoby się wrzucić?
Szalony Kot pisze:Jakby co :>alix76 pisze:Oto bohaterki opowieści: Łateczka![]()
![]()
![]()
przecież są fotki![]()
i Kropka![]()
![]()
![]()
Kropka jest bardziej niezależna, szybciej się adoptuje do nowych warunków, ale też zachowuje dystans. Lubi mokre jedzenie, stanowczo oznajmia swoje życzenia w tym względzie. Łateczka jest bardziej uczuciowa, delikatniejsza. Potrzebuje więcej czasu, za to kiedy już nabierze zaufania, nie sposób się opędzić od jej pieszczot i przymilań.
Dziewczynki mają po pięć lat, są wysterylizowane, odrobaczone, zaszczepione. Korzystają z kuwety, pewnie chętnie by spały w łóżku, ale u mnie się nie dopchają.
iwona66 pisze:Szalony Kot pisze:Jakby co :>alix76 pisze:Oto bohaterki opowieści: Łateczka![]()
![]()
![]()
przecież są fotki![]()
i Kropka![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot], puszatek, Tundra i 498 gości