Było:ALARM Dzisiaj 2 domowe koty na Paluch, jest: MAJĄ DOM!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 03, 2011 14:41 Re: ALARM!!!! Dzisiaj dwa domowe koty wylądują na Paluchu!!

Ja też mogę tylko podrzucić... :(
jamkasica pisze:no to niech myśli- przecież jeden kot w domu to jakaś niedorzeczność! 8)
Zwłaszcza, że rozdzielone mogą po prostu nie przeżyć. Nie można...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt cze 03, 2011 14:51 Re: ALARM!!!! Dzisiaj dwa domowe koty wylądują na Paluchu!!

Nualla pisze:Nie chcę robic zbędnych nadziei, ale jakis tydzien temu kumpel pytał mnie o czarną, dorosła miłą kotkę...
Tylko że jest teraz na wyjezdzie. Zadzwoniłam do niego i kazałam przemysleć, czekam na info, w razie czego będę próbować przechwycić.
Ma myślec nad wzieciem obu.

Jak coś, to ja mam czarną i szylkę w zestawie do wydania - jak je wydam, to mogę wziąć te ...

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt cze 03, 2011 14:58 Re: ALARM!!!! Dzisiaj dwa domowe koty wylądują na Paluchu!!

alix76 pisze:
Nualla pisze:Nie chcę robic zbędnych nadziei, ale jakis tydzien temu kumpel pytał mnie o czarną, dorosła miłą kotkę...
Tylko że jest teraz na wyjezdzie. Zadzwoniłam do niego i kazałam przemysleć, czekam na info, w razie czego będę próbować przechwycić.
Ma myślec nad wzieciem obu.

Jak coś, to ja mam czarną i szylkę w zestawie do wydania - jak je wydam, to mogę wziąć te ...

Nom, a one są super i domek by im się bardzo przydał.
Do tego wiadomo, sterylizowane, zaszczepione, odrobaczone, zdrowe, przejrzane...

Także zawsze pewniej, gdyby kumpel się wahał. Mała wymiana :>

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt cze 03, 2011 14:59 Re: ALARM!!!! Dzisiaj dwa domowe koty wylądują na Paluchu!!

Szylka przyjazna, aż za bardzo - zaliże go na śmierć :lol:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt cze 03, 2011 15:04 Re: ALARM!!!! Dzisiaj dwa domowe koty wylądują na Paluchu!!

Jakby co :>
alix76 pisze:Oto bohaterki opowieści: Łateczka

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

i Kropka

Kropka jest bardziej niezależna, szybciej się adoptuje do nowych warunków, ale też zachowuje dystans. Lubi mokre jedzenie, stanowczo oznajmia swoje życzenia w tym względzie :wink: . Łateczka jest bardziej uczuciowa, delikatniejsza. Potrzebuje więcej czasu, za to kiedy już nabierze zaufania, nie sposób się opędzić od jej pieszczot i przymilań.
Dziewczynki mają po pięć lat, są wysterylizowane, odrobaczone, zaszczepione. Korzystają z kuwety, pewnie chętnie by spały w łóżku, ale u mnie się nie dopchają :( .
Szukają troskliwego domu na zawsze.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt cze 03, 2011 15:55 Re: ALARM!!!! Dzisiaj dwa domowe koty wylądują na Paluchu!!

Podnoszę! Pilna sprawa!
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt cze 03, 2011 16:14 Re: ALARM!!!! Dzisiaj dwa domowe koty wylądują na Paluchu!!

staram się usilnie coś wymyslić :? a może jakieś płatne miejsce?? nawet hotelik -chociaż na parę dni-w tym czasie może ktoś coś gdzieś... na Paluch 8O ... może chociaż spróbować.... :( dżizas...chyba już nie dam rady z tymi ludżmi :cry:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pt cze 03, 2011 16:17 Re: ALARM!!!! Dzisiaj dwa domowe koty wylądują na Paluchu!!

J.D. pisze:staram się usilnie coś wymyslić :? a może jakieś płatne miejsce?? nawet hotelik -chociaż na parę dni-w tym czasie może ktoś coś gdzieś... na Paluch 8O ... może chociaż spróbować.... :cry:

spróbujemy????

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pt cze 03, 2011 16:35 Re: ALARM!!!! Dzisiaj dwa domowe koty wylądują na Paluchu!!

Dziewczyny, cokolwiek, żeby zyskać na czasie..
najlepiej dzwonić bezpośrednio do lecznicy Alfa-vet dzisiaj do 20..
tel.: (22) 824 29 29..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Pt cze 03, 2011 16:37 Re: ALARM!!!! Dzisiaj dwa domowe koty wylądują na Paluchu!!

właśnie o czas chodzi :!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt cze 03, 2011 16:40 Re: ALARM!!!! Dzisiaj dwa domowe koty wylądują na Paluchu!!

Mamy czas do niedzieli.. tylko tyle udało się wybłagać..
podobno pani dzwoniła na Paluch i do straży miejskiej.. w obu przypadkach otrzymała odpowiedź odmowną.. i tym bardziej boję się co będzie, jak nie znajdzie się chociaż dom tymczasowy..

aamms

Post » Pt cze 03, 2011 16:41 Re: ALARM!!!! Dzisiaj dwa domowe koty wylądują na Paluchu!!

foty jakieś może udałoby się wrzucić?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt cze 03, 2011 16:42 Re: ALARM!!!! Dzisiaj dwa domowe koty wylądują na Paluchu!!

ASK@ pisze:foty jakieś może udałoby się wrzucić?

pisałam, że fotek nie będzie..

aamms

Post » Pt cze 03, 2011 16:47 Re: ALARM!!!! Dzisiaj dwa domowe koty wylądują na Paluchu!!

Szalony Kot pisze:Jakby co :>

przecież są fotki :(
i Kropka

Kropka jest bardziej niezależna, szybciej się adoptuje do nowych warunków, ale też zachowuje dystans. Lubi mokre jedzenie, stanowczo oznajmia swoje życzenia w tym względzie :wink: . Łateczka jest bardziej uczuciowa, delikatniejsza. Potrzebuje więcej czasu, za to kiedy już nabierze zaufania, nie sposób się opędzić od jej pieszczot i przymilań.
Dziewczynki mają po pięć lat, są wysterylizowane, odrobaczone, zaszczepione. Korzystają z kuwety, pewnie chętnie by spały w łóżku, ale u mnie się nie dopchają :( .

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pt cze 03, 2011 16:48 Re: ALARM!!!! Dzisiaj dwa domowe koty wylądują na Paluchu!!

iwona66 pisze:
Szalony Kot pisze:Jakby co :>

przecież są fotki :(
i Kropka

To inne koty.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

[poprzednia][następna]