szyszek pisze:Ja od siebie moge przesłać 100zł z rana to zrobię na pewno. Trzeba ją ratować. Będziemy czekać na wieści o kotce.
Bardzo dziękuję. Zaczynam wierzyć, że nam sie uda. Boję się tylko, czy uda mi się ją zgarnąć w poniedziałek, bo w poniedziałki mam w pracy prawdziwy armagedon.
Najlepsze kotki są od Kotiki. Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.
Tak jak myślałam, dziś nie zdążyłam. Na jutro mam umówioną wizytę w lecznicy, nawet gdybym ja nie mogła, zabierze ją ktoś inny. Mam też w planie zabrać pewną kotkę na sterylkę, ale to napiszę jutro. Bardzo sie cieszę, że jest szansa dla Dainy na lepszą starość.
Jakie zrobić Dainie badania, co radzicie ?
Najlepsze kotki są od Kotiki. Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.
Daina, waży 2,60 , to i tak lepiej niż myślałam. W kontenerku,po prostu leży. Oczy brzydkie, cieknie z nich. Ząbki w nie najgorszym stanie. Moja wetka stwierdziła, że te 10 lat to nie takie pewne. Mam nadzieję, że uda mi się jutro z nią podjechać do weta. Proszę o kciuki za wyniki. tak chciałabym aby znalazła prawdziwy dom.