Pufa i Cwaniak całkiem nowe foty :))))

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro maja 25, 2011 14:55 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

widzę nowy wątek :)
Lubię arystokratki, szczególnie brytyjskie, bo u mnie również kroluje :) Pufa śliczna jak marzenie. Nie przejmuj się, że syczy, moja Amelka jak Władzio do nas przybył siedziała za laptopem trzy bite dni! Nie jadła, nie piła (tylko w nocy), do kuwety przemykała przyklejona do podłogi... Troche to trwało zanim Amelia z wyższością zaakceptowała Władka. Do dzisiaj zresztą patrzy na jego wygłupy z wielką dezaprobatą :)
Trzymam kciuki za aklimatyzację małego i będę zagląć :). Może czasem uda mi się podrzucic jakąś cenną radę :D
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Śro maja 25, 2011 16:29 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Dziękujemy za odwiedziny dobre rady zawsze w cenie.Koty się podzieliły Mały króluje w salonie Pufiszcz śpi w sypialni na naszych ubraniach :wink: Czasem tylko przylezie sprawdzić czy to nie sen i czy mały tutaj na pewno jest i się czasem nie wziął i nie zdematerializował.Sykną na siebie i się rozchodzą do swoich zajęć.

Małego fotki wkleję jak się trochę uspokoi na razie śpi głownie albo się wydziera, że nie ma co jeść :wink: Wzięty na ręce pięknie mruczy i baranki w głowę mi trzaska.
Czekam z utęsknieniem na kupę bo nie było.

Jemy gotowanego kurczaczka z marchewką i rozmoczoną Acanę lub Orijena kilka kuleczek z rączki prosto do pysia.Chyba drugi arystokrata mi rośnie :wink:

Immunodol w takim razie dostanie.Jeszcze przede mną czyszczenie uszysków ale czekam aż się dzieciak wyśpi co by go nie stresować.
ObrazekObrazekObrazek

Wątek: viewtopic.php?f=1&t=128136
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później zniszczy doświadczeniem

nikaxx

Od: Śro wrz 08, 2010 10:58

Post » Śro maja 25, 2011 17:24 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Uszy przeczyszczone jeszcze troszkę tam trzeba podziałać ale damy radę.
I jest kupa w kuwecie :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później zniszczy doświadczeniem

nikaxx

Post » Śro maja 25, 2011 17:27 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

:lol: :ok:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro maja 25, 2011 19:15 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

No to można powiedzieć, że najgorsze za Wami :o . Baw się z nim duzo, żeby się więź nawiązała. A z czasem Pufa też dołączy i tak się między nimi też więź nawiąże. Tak było w przypadku naszej arystokratki :)
Obrazek

kokocha

Post » Śro maja 25, 2011 21:12 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Wieczorne syki czas rozpocząć.
Bawić się ze mną nie chcą mały jeszcze nie potrafi a Pufka tak się skupia na obserwacji, że resztę ma głęboko w poważaniu.
Mały super bawi się sam zagarnął zabawki Pufki,którymi Pufa już dawno się nie bawiła i dokazuje.Jest słodki bo galopuje nie patrzy gdzie a później się okazuje, że dwa kroki przed nim jest sycząca matrona no to też syknie i biegnie dalej albo się chowa w transporterku i wystawia swoje wielgachne uszy nasłuchując czy Pufiszcz jest czy nie ma.
ObrazekObrazekObrazek

nikaxx

Post » Śro maja 25, 2011 21:13 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

śliczne kocizny masz :1luvu:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro maja 25, 2011 21:16 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Raczej koty mają mnie :wink:
ObrazekObrazekObrazek

nikaxx

Post » Czw maja 26, 2011 10:46 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Nastał kolejny dzień.
Dzisiaj dla odmiany Pufiszcz jest bardzo zainteresowana Małym.Nie odstępuje go.Nadal są syki i warczenia ale oprócz wrogości pojawiła się ciekawość.
Mały opendzlował jedzonko napił się troszkę śmietanki i dokazuje.
Chciałam zrobić mu fotę ale nie nadążam za nim. :wink:
ObrazekObrazekObrazek

nikaxx

Post » Czw maja 26, 2011 10:50 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

to masz na razie moje :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Czw maja 26, 2011 10:55 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Piekności :!: :1luvu:
Obrazek

kokocha

Post » Czw maja 26, 2011 11:15 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Dziękuję Asiu :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

nikaxx

Post » Czw maja 26, 2011 11:27 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

I nawet ja się załapałam ;)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Czw maja 26, 2011 11:35 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Aleba pisze:I nawet ja się załapałam ;)

:ok:
ObrazekObrazekObrazek

nikaxx

Post » Czw maja 26, 2011 22:44 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Podsumowanie dzisiejszego dnia to jednym zdaniem - W stadzie bez zmian :wink:
Mały uzyskał wreszcie imię od mojego Tż tadam oto ono: CWANIAK warszawski oczywiście :wink:
Mały wie jak nie zostać wyproszony z łóżka mianowicie trzeba strzelić baranka otrzeć się o policzek włączyć motorek, zwinąć się w kłębek i zasnąć wtulony w Tż :lol: A później słyszę o taki słodki kotek tak sobie ślicznie śpi. :wink: W weekend postaram się pstryknąć fotki z tego wydarzenia.
Mały dzisiaj miał wyczyszczone uszyska i obcięte pazurki.Grzeczny chłopak jest.

Pufiszcz podchodzi coraz bliżej już nawet zdążyła obwąchać ogon młodego syki są ciągle ale mam nadzieję, że jesteśmy na dobrej drodze. :ok:

Kciuki nadal potrzebne oczywiście za dogadanie się ogonów.
ObrazekObrazekObrazek

nikaxx

[poprzednia][następna]