Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 25, 2011 13:18 Re: Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

dziewczyny a jak sie przenosi ten watek? :oops: :oops: :oops: :oops: posting.php?mode=reply&f=13&t=128096#
gerardbutler

Post » Śro maja 25, 2011 13:22 Re: Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

Napisz w tej sprawie do kogos z moderatorow, np. Aleba, Olat, Estraven, podając link do aktualnego wątku, wtedy mod przeniesie calosc watku Szarusia na Koty.

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Śro maja 25, 2011 13:25 Re: Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

napisalam zobaczymy...................
gerardbutler

Post » Śro maja 25, 2011 13:31 Re: Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

Trzeba pewnie troche poczekac, mod tez czlowiek i ma jakies zycie poza miau ;)

skaskaNH

Post » Śro maja 25, 2011 23:21 Re: Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

Podnosze dla przypomnienia.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw maja 26, 2011 6:27 Re: Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

A co tam u Szarusia? Jak się kotuś czuje?

skaskaNH

Post » Czw maja 26, 2011 9:06 Re: Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

Przydało by sie trochę newsów

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw maja 26, 2011 10:15 Re: Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

trzeba poczekac- na pewno kinya i markopoloo cos napisza!
gerardbutler

Post » Czw maja 26, 2011 11:51 Re: Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

Witajcie :1luvu:
Z tego co wiem kotek musi dostawać silne leki przeciwbólowe. Ale po takich rozległych obrażeniach to konieczne. Niestety musi siedzieć w klatce, bo złamanie było masakryczne, dr Orzeł powiedział, że jedno z najgorszych jakie widział i dlatego bardzo uczulał nas na maksymalne ograniczenie kotkowi ruchu. Szaruś nacierpiał się bardzo :cry:
Za około 3-4 tygodnie czeka go kontrola, jeśli wszystko będzie ok, to zostaną wyjęte śruby i inne żelastwa. Ale sam proces gojenia może po tym potrwać jeszcze ze trzy miesiące.

Markopolo00 pewnie tu zajrzy i napisze jak się miewa kocurek.
Ja na forum jestem bardzo z doskoku, ale jak coś będzie wiadomo to dam znać.

Serdecznie dziękuję za wszystkie wpłaty! SkaskaNH - Twoja dotarła dzisiaj, wielkie :1luvu:
BTW: na Twoim osiedlu niedawno zamieszkała nasza Kudłatka :) Razem z trzema innymi kotami jest podopieczną Pani Marty - może się znacie :)
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Czw maja 26, 2011 12:03 Re: Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

O, ulżyło mi, jak przeczytałam, że operował dr Orzeł. Słyszałam o nim same dobre rzeczy, więc mam nadzieję, że i Szarusia wyprowadzi na prostą :ok: On mi tak bardzo przypomina Kajtusia mojej siostry. EDIT: Tzn. Szaruś mi go przypomina, nie doktor)
Tak mi żal biedaka, że musi tyle wycierpieć.

P.s. Cieszę się, że wpłata dotarła. Powinna dotrzeć też ta od mojego szefa (p. Andrzej), i tu mam jedynie prośbe, żeby przy ewentualnych rozliczeniach nie wymieniać go z pełnego nazwiska.

P.s. 2. Ale numer, oczywiście że znam p. Martę, mówiła mi nawet niedawno o swoim nowym "nabytku" ;) Widzialam ją też kiedyś na oknie (oczywiście osiatkowanym). Świat jest bardzo mały, jak się okazuje ;)
Ostatnio edytowano Czw maja 26, 2011 12:14 przez skaskaNH, łącznie edytowano 1 raz

skaskaNH

Post » Czw maja 26, 2011 12:13 Re: Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

julk@j pisze:Z tym przeniesieniem watku na "koty" to dobry pomysl :ok:
Zrobilam tak na szybko banerek. (moj pierwszy :roll: )

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=128096][img]http://tiny.pl/hf9c8[/img][/url]

edit: postaralam sie troche i zmienilam wyglad banerka :wink:

Serdeczne dzięki :1luvu: zaraz podopnę. Mam spore zaległości na forum, więc wszystko na wariata, bo nie ogarniam :oops:
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Czw maja 26, 2011 12:49 Re: Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

skaskaNH pisze:O, ulżyło mi, jak przeczytałam, że operował dr Orzeł. Słyszałam o nim same dobre rzeczy, więc mam nadzieję, że i Szarusia wyprowadzi na prostą :ok: On mi tak bardzo przypomina Kajtusia mojej siostry. EDIT: Tzn. Szaruś mi go przypomina, nie doktor)
Tak mi żal biedaka, że musi tyle wycierpieć.

P.s. Cieszę się, że wpłata dotarła. Powinna dotrzeć też ta od mojego szefa (p. Andrzej), i tu mam jedynie prośbe, żeby przy ewentualnych rozliczeniach nie wymieniać go z pełnego nazwiska.

P.s. 2. Ale numer, oczywiście że znam p. Martę, mówiła mi nawet niedawno o swoim nowym "nabytku" ;) Widzialam ją też kiedyś na oknie (oczywiście osiatkowanym). Świat jest bardzo mały, jak się okazuje ;)

Miejmy nadzieję, że z Szarusiem będzie ok. To wyjątkowo miły kociak.

Co do rozliczeń to oczywiście nie będę nigdzie podawać nazwisk. Przygotuję je na koniec miesiąca, będzie za parę dni.
Serdeczne podziękowania dla Szefa i oczywiście po raz kolejny dla Ciebie!

Kudłatka nazywa się teraz Fruzia :) Była dzikusem mieszkającym pod stertą desek. Na pewno jest teraz bardzo szczęśliwa w swoim nowym domu :)
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Czw maja 26, 2011 18:09 Re: Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

podnoszę :wink:

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Czw maja 26, 2011 20:30 Re: Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

Pierwsza sesja naszego pupila
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Kotek coraz częściej usiłuje chodzić i wydostać się z klatki chętnie przebywa w towarzystwie człowieka chce być głaskany i bawiony , robi wszystko żeby wyjść na wolność.
Obrazek
Jak widać rana sucha trochę opuchnięta wyszedł pierwszy szew .
Obrazek Obrazek Obrazek
Kotek nie staje na operowanej łapce ma problem z wysunięciem jej do przodu ,
za to przy siusianiu widać że bezproblemowo ją zgina i wyciąga do tyłu .
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Oczywiście bez asysty mojego gadopirza nie mogło się obyć musiała go pocieszyć aż biedak wtulił się w kącik a ona i tak musiała mu dać buzi .
Obrazek
A tu wytłumaczył mi żebym spadał z tym błyskaniem bo jak nie to ………..
Obrazek
Tramal teraz podajemy co dwanaście godzin antybiotyk raz dziennie
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Czw maja 26, 2011 21:02 Re: Szarus po wypadku potrzebuje wsparcia finansowego!!!!!!!!!!!

Wyrazy szczerego szacunku.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

[poprzednia][następna]