Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
baskann pisze:Tylko to chyba tak po prostu jest, że jak się odbiega od standardów to jest źle.
Jak ludzie nie chcą mieć dzieci bo nie lubią to jest źle, jak mają jedno i nie chcę drugiego to też źle. Jak w domu jest więcej niż jeden kot to źle, jak więcej niż jeden pies to też dziwne i podejrzane.
Smutne to trochę.
Jarka, mam takich znajomych, ale jeśli chodzi o znajomych to oni raczej tego nie komentują, komentarze najczęściej rzuca rodzina.
Boli mnie to, bo ja też przez to zaczynam uważać, że coś jest ze mną nie tak...
baskann pisze:Jarka, mam takich znajomych, ale jeśli chodzi o znajomych to oni raczej tego nie komentują, komentarze najczęściej rzuca rodzina.
kotx2 pisze:ja taką mam![]()
obecna pisze:kotx2 pisze:ja taką mam![]()
kotx2 jesteś PRZEGIGANT oddaję hołd Twojej osobie.... a pokazujesz się w tej koszulce publicznie?
baskann pisze:
Jarka, mam takich znajomych, ale jeśli chodzi o znajomych to oni raczej tego nie komentują, komentarze najczęściej rzuca rodzina.
baskann pisze:Mojej rodzinie nikt nie ma zwierząt więc moja czwórka wzbudza jeszcze większą sensację. Moja babcia jest dodatkowo zszokowana tym, że ja się tak strasznie poświęcam dla tych kotów, tłumaczyłam już ze 100 razy, że ja tak tego nie widzę, że nie jest to dla mnie żadne poświęcenie czy udręka, że robię to wszystko z przyjemnością i z miłości do kotów, ale ona tego nie rozumie i każe mi wreszcie zacząć żyć normalnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Szymkowa i 575 gości