morelowa pisze:to ja poproszę link do fb

Nie mogę znaleźć wydarzenia, ale np. zdjęcia Bulwy do udostępniania są tu:
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 1306380550Do tego opis:
Bulwa- 2 max 3 letnia kotka o pięknym marmurowym umaszczeniu z białymi łapkami i... niedużym krawacikiem.
Jest wysterylizowana, a przed adopcją zostanie odrobaczona i odpchlona.
Kotka obecnie mieszka na działkach, ale z pewnością nada się na kota domowego, co widać na zdjęciach

Potwierdzam też to, ponieważ miałam Bulwę w domu tydzień po zabiegu sterylizacji. Czuła się jak na swoim

Bardzo pilnie potrzebuje nowego domu, ponieważ ma chore oczko, które na pewno wymaga leczenia. W dodatku bardzo blisko jest ruchliwa ulica i Bulwa często przechodzi na drugą stronę

Bulwa to kotka z charakterkiem. Pozwala się głaskać i miziać, ale tylko tyle ile jej się podoba. Czeka więc na osobę, która doceni jej nieduży indywidualizm.
Dogaduje się z innymi kotami, chociaż czasem zdarza jej się pacnąć lekko któregoś łapką. Ale tak przystało na kocią damę:)
Bulwę najchętniej oddam do domu z ogrodem, ale nie jest to konieczne.
Przebywa w Darłowie ( 40 km od Koszalina ), ale pomożemy zorganizować transport w miarę naszych możliwości.
Warunkiem adopcji koteczki będzie podpisanie umowy adopcyjnej i wizyta przed adopcyjna. To nic strasznego ! Dzięki umowie i wizycie mamy większą pewność, że kotka trafi w dobre ręce.
Tel. 510 538 560 ( po godzinie 16 )
Mail:
kinia_098@interia.plPomóż Bulwie i adoptuj ją !
Adam