Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Wieczorem dam znać jak sytuacja wygląda.
monia_k pisze:/32/ 293 - 75 - 56 tel do schroniska, gdyby info było potrzebne to poniżej:
Informacje:
Dziś przywieziony, około południa, czarny z białą krawatką, mały kotek
z przetrąconym kręgosłupem.
Przywożący: Dorota Olszewska, ulica Kiepury.
BOZENAZWISNIEWA pisze:monia_k pisze:/32/ 293 - 75 - 56 tel do schroniska, gdyby info było potrzebne to poniżej:
Informacje:
Dziś przywieziony, około południa, czarny z białą krawatką, mały kotek
z przetrąconym kręgosłupem.
Przywożący: Dorota Olszewska, ulica Kiepury.
Powinnaś sama zadzwonić i zapewnić,ze kotka dzisiaj Terenia1 zabierze....
terenia1 pisze:Koteczek już w Kociej Chatce, siedział w schronisku w klatce króliczej obok pomieszczenia dla szczeniaków - bez jedzenia, bez kuwety i bez piciai tak by pewnie przesiedział do jutra rano albo później
![]()
Namoje oko a wetem nie jestem kicio nie w tragicznym stanie, a tym bardziej nie ma przetrąconego kręgosłaupa, przy mnie wszedł do kuwetki na 3 łapkach jedną z tylnich łapek ma cały czas podniesioną do góry, może został kopnięty albo co za bardzo nie umie utrzymać równowagi na tych 3 łapkach i stąd takie chwianie się kotka. Kociak straszny miziak i przytulak a traktorek taki że hej, dosłownie rzucił się na jedzenie a potem uwalił w kuwecie wilelkie kupsko. Ogólnie wygląda w miarę z tym że taka chudzina.
No zobaczymy co będzie dalej, jeśli uda nam się to jutro podjedziemy do weta na dyzur, jeśli nie to w poniedziałek z rana zawieziemy go do naszej Pani Doktor na badanie i oględziny. Zaraz postaram się wkleić zdjęcia kociaka.
monia_k pisze:Jaki śliczny,wygląda całkiem dobrze. Ja nie wiem co ten wet ględził że on ma przetrącony kręgosłup o-0
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 68 gości