19-letnia Kicia kicha, co robić??

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 07, 2011 13:07 Re: 19-letnia Kicia kicha, co robić??

Sto lat, sto lat :ok:

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Sob maja 07, 2011 13:09 Re: 19-letnia Kicia kicha, co robić??

milimetka pisze:Dziękuję :) To rozwiązuje problem transportu kota :)))
Przepraszam, że sama nie wyszukałam ale strasznie kuleję na tym forum. Zaraz łapię za telefon, to oszczędzi dużo stresu u psikającej Kici :) Może uda jej się być kocią rekordzistką i przeżyje jeszcze kilka lat ;)

Rekord to o ile wiem coś ponad 30 :wink:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Sob maja 07, 2011 13:14 Re: 19-letnia Kicia kicha, co robić??

Nie wiem czy bym to psychicznie wytrzymała 30 lat bo u mojej kici widać objawy starości ;) Jest głucha więc w środku nocy potrafi zacząć przeraźliwie skowytać pod drzwiami bo chce się położyć do łóżka a to straszny ryk jest kiedy kot sam siebie nei słyszy ;) Do tego jak już ją wpuszczę to lubi kłaść się na głowę i wtedy często jej ślina skapuje prosto na moją twarz oczywiście razem w wszechobecnymi kłakami :P
W takim razie oprócz zdrowia dla Kici przydałyby si też życzenia cierpliwości i wytrwałości dla mnie hehehe :)
Obrazek

milimetka

Od: Pon cze 30, 2008 22:45

Post » Sob maja 07, 2011 13:15 Re: 19-letnia Kicia kicha, co robić??

milimetka pisze:Nie wiem czy bym to psychicznie wytrzymała 30 lat bo u mojej kici widać objawy starości ;) Jest głucha więc w środku nocy potrafi zacząć przeraźliwie skowytać pod drzwiami bo chce się położyć do łóżka a to straszny ryk jest kiedy kot sam siebie nei słyszy ;) Do tego jak już ją wpuszczę to lubi kłaść się na głowę i wtedy często jej ślina skapuje prosto na moją twarz oczywiście razem w wszechobecnymi kłakami :P
W takim razie oprócz zdrowia dla Kici przydałyby si też życzenia cierpliwości i wytrwałości dla mnie hehehe :)

Znam to - moja Bibi z Palucha też tak ma. I kicha w twarz zielonym glutem... Ale ona to jeszcze młódka - 16 lat :wink:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw maja 12, 2011 22:51 Re: 19-letnia Kicia kicha, co robić??

Ja znam dr Dominiaka z dom vetu.Super doktor mimo mlodego wieku z ogromny doświadczeniem,zresztą pracuje na Bialobrzeskiej. Polecam gorąco.

badzwolny

Od: Czw maja 12, 2011 22:48

[poprzednia]