K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 08, 2011 21:01 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Przepraszam, że wcinam się Wam w wątek, ale jestem chyba fanką AFN-u. Podziwiam prace, jaka wykonujecie, jej efekty, kociarnię, organizację :1luvu:
Dostałam od Was bardzo wiele pomocy, wyadoptowana kotka Pipi z Waszą wielka pomocą, karma dla naszych piwnicznych kotków :1luvu:
Dlatego każdy podatek z jakim mam do czynienia idzie na Wasze konto :ok:
Może pozwolicie, że do grona Waszych kotków dołoże naszą podopieczna KROPKĘ ? :oops:
Kropeczka jest trudno adopcyjnym kotem. Siedzi w klatce, już bez rodzeństwa, które wyjechało w daleki świat (Kraków, Chełm, Rzeszów) Została sama, ale jest tak spanikowanym kotem, że nie ma mowy o umieszczeniu jej w DS, choć jest sliczna i pewnie szybko by go znalazła.
Na poczatku gryzła i drapala, czas spędzony w klatce pomógł na tyle, że można do klatki wkładac ręce bez obawy, że je zeżre :mrgreen:
Może na wasz watek zaglądają osoby, ktorych celem jest oswojenie sobie kota, bo wiem, że i tacy są. Kropka ma rok i jeszcze będą z niej koty. Tylko potrzebuje osoby z dużą wiedzą i doświadczeniem.
Jest wysterylizowana, odrobaczona, będzie zaszczepiona + badania. Tylko brać.
Tak wygląda :
Obrazek
Ta bardziej czarna, z zielonymi oczami.
Jeśli Wam zaśmiecam wątek - wykasuję :oops:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt kwi 08, 2011 21:04 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

siiiiiiiiiiiiiiiiiiik
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pt kwi 08, 2011 21:16 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

jasdor pisze:Przepraszam, że wcinam się Wam w wątek, ale jestem chyba fanką AFN-u. Podziwiam prace, jaka wykonujecie, jej efekty, kociarnię, organizację :1luvu:
Dostałam od Was bardzo wiele pomocy, wyadoptowana kotka Pipi z Waszą wielka pomocą, karma dla naszych piwnicznych kotków :1luvu:
Dlatego każdy podatek z jakim mam do czynienia idzie na Wasze konto :ok:
Może pozwolicie, że do grona Waszych kotków dołoże naszą podopieczna KROPKĘ ? :oops:
Kropeczka jest trudno adopcyjnym kotem. Siedzi w klatce, już bez rodzeństwa, które wyjechało w daleki świat (Kraków, Chełm, Rzeszów) Została sama, ale jest tak spanikowanym kotem, że nie ma mowy o umieszczeniu jej w DS, choć jest sliczna i pewnie szybko by go znalazła.
Na poczatku gryzła i drapala, czas spędzony w klatce pomógł na tyle, że można do klatki wkładac ręce bez obawy, że je zeżre :mrgreen:
Może na wasz watek zaglądają osoby, ktorych celem jest oswojenie sobie kota, bo wiem, że i tacy są. Kropka ma rok i jeszcze będą z niej koty. Tylko potrzebuje osoby z dużą wiedzą i doświadczeniem.
Jest wysterylizowana, odrobaczona, będzie zaszczepiona + badania. Tylko brać.
Tak wygląda :
Obrazek
Ta bardziej czarna, z zielonymi oczami.
Jeśli Wam zaśmiecam wątek - wykasuję :oops:

Jasdorku nie zaśmiecasz Szefowa jak przeczyta post na pewno odpowie a ja już lecę spać ......
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pt kwi 08, 2011 21:17 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Tweety pisze:potrzebne teksty do ogłoszeń dla kocimiaków, zanim nam zaczną wychodzić oknami. W poniedziałek dojdzie zapewne Beza czyli Bezłapka i jakieś gdzieś stoją w kolejce, nie wiem co z tymi z muzeum jeżeli szef się nie zgodzi na wolierę

Stoi marmurek oswojony z Nowosądeckiej.
Mam jeszcze parę klatkowych zdjęć Szeri i Rakiji.
Jak Nosia?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pt kwi 08, 2011 21:17 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

To nawet nie chodzi o odpowiedź, macie dużą grupę kibiców i może ktoś wypatrzy Kropeczke i się zakocha mimo zadziornego charakteru :lol:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt kwi 08, 2011 21:25 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

I ja się melduję po powrocie.
Dzięki _namidzie_ Kikur ma oridermyl. :)
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt kwi 08, 2011 21:55 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Pasibrzucha pisze:Wiecie co, aż mnie trzęsie. Owa pani stwierdziła, że ze sterylizacją to za dużo zachodu jest, taki układ jej nie odpowiada, jej się nie chce i dziś pozbyła się kociąt :evil:

Co za sk......

Malusiny :cry:
Nie ma takiego głupstwa i nikczemności, które, byle stale powtarzane, nie zostały wreszcie przyjęte i przestały razić jako głupstwo i nikczemność.
Sławomir Mrożek

marikita

Od: Śro kwi 08, 2009 12:52

Post » Pt kwi 08, 2011 22:15 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

marikita pisze:
Pasibrzucha pisze:Wiecie co, aż mnie trzęsie. Owa pani stwierdziła, że ze sterylizacją to za dużo zachodu jest, taki układ jej nie odpowiada, jej się nie chce i dziś pozbyła się kociąt :evil:

Co za sk......

Malusiny :cry:

Jak czytam coś takiego to mnie..... %#@$^@^^# nieodpowiedzialna Idiotka! Tacy ludzie nie powinni dostępować zaszczytu obcowania z kotem!
:cry:
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

Post » Pt kwi 08, 2011 22:17 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Pt kwi 08, 2011 22:26 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pt kwi 08, 2011 22:33 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Dopisuję się :)

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Pt kwi 08, 2011 23:44 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

dobry wieczór :)
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Sob kwi 09, 2011 8:55 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

:D

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Sob kwi 09, 2011 9:09 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Dodałam jeszcze parę "miziastych" fot zrobionych przez Annazoo :) (te na samym dole)
https://picasaweb.google.com/1018609269 ... aUAnnazoo#
Ostatnio edytowano Sob kwi 09, 2011 12:05 przez kasumi, łącznie edytowano 1 raz
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

[poprzednia][następna]