TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ. puszka już wyadoptowana.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 04, 2011 6:10 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

witam :1luvu:
od 4 nie śpię od 5 grasuje ,helpunku :crying:
wrócę z pracy i idę spać ,zbuntuje się i już :twisted:

za gilana i z bolącym gardłem ,wolne powinnam mieć ,no nie ?

Wielbłądzio pisze:
dorcia44 pisze:pierwsza ,a kto pierwszy dostaje ode mnie kota :mrgreen:

OK, chętnie, tylko poproszę Tytusia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tytka ja nie ma na stanie bynajmniej w kotach ,przecież to mój facet :evil: :wink:

gosiaa zaraz się poprawię :oops:

gosia i zwierzyniec i chwała mu za to :piwa: ..biedny kurdupel dosyć się nacierpiał :cry:

mała kuleczka nakarmiona ,niestety jej trzeba robić zupkę z kuraka i ryżu inaczej nie potrafi jeść a zębicha ma porządne ,tylko pynio tyci tyci.

Tolci jednak zrobię ogłoszenia ,myślałam że na forum ktoś się zakocha :cry:

idę myć głowę
buziole.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt mar 04, 2011 7:45 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

dorcia44 pisze:

idę myć głowę
buziole.

Idź, idź - raz na miesiąc trzeba :mrgreen: :D .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt mar 04, 2011 8:03 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Dorcia dlaczego nie masz zamkniętej ostatniej części i mnie oszukuje,ciągle na nią wchodzę :mrgreen: :roll:
Ostatnio edytowano Pt mar 04, 2011 9:19 przez welina, łącznie edytowano 1 raz

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt mar 04, 2011 9:09 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

dorcia44 pisze:witam :1luvu:
od 4 nie śpię od 5 grasuje ,helpunku :crying:
wrócę z pracy i idę spać ,zbuntuje się i już :twisted:

za gilana i z bolącym gardłem ,wolne powinnam mieć ,no nie ?

Wielbłądzio pisze:
dorcia44 pisze:pierwsza ,a kto pierwszy dostaje ode mnie kota :mrgreen:

OK, chętnie, tylko poproszę Tytusia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tytka ja nie ma na stanie bynajmniej w kotach ,przecież to mój facet :evil: :wink:
(...)

Następna zoofilka :roll: ?
A czy Tytuś (podobnie jak moi faceci w czerni: Żab i Glamiś) też ZAWSZE MOŻE :mrgreen: ? Chyba tak, bo ja też kilka razy miałam z nim przyjemność i zawsze mógł :kotek:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt mar 04, 2011 10:08 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Uff, znalazłam, dzień dobry Dorotko, miłego dnia.
„Jeżeli wolność cokolwiek znaczy, to jest to prawo mówienia ludziom tego, czego nie chcą słyszeć"

Stworze­nia zgro­madzo­ne na dworze pat­rzyły to na świ­nię, to na człowieka, znów na świ­nię i znów na człowieka, ale nie można już było roz­poznać, która twarz do ko­go należy. G.Orwell

beata68

Od: Pon lip 03, 2006 20:33

Post » Pt mar 04, 2011 11:01 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

welina pisze:Dorcia dlaczego nie masz zamkniętej ostatniej części i mnie oszukuje,ciągle na nią wchodzę :mrgreen: :roll:

To wywal z obserwowanych. Wątek przestanie być dla Ciebie aktywny.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt mar 04, 2011 13:08 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Bry :)
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Pt mar 04, 2011 13:18 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

<sik>
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Pt mar 04, 2011 13:31 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Następna zoofilka :roll: ?
A czy Tytuś (podobnie jak moi faceci w czerni: Żab i Glamiś) też ZAWSZE MOŻE :mrgreen: ? Chyba tak, bo ja też kilka razy miałam z nim przyjemność i zawsze mógł :kotek:[/quote]

Tytek zawsze może :mrgreen: ale już woli molestować misie i słonika 8) ja tylko do przytulania :mrgreen:

własnie byli panowie kominiarze ,nieustająco wpadający w zachwyt nad moimi futrami ,Tytek wykazał się skacząc na plecy i miziając się z każdym po kolei :lol: to młode chłopaki i już wpadli w sidła Tytka uroku :wink:
Maleństwo śpi niestety w klatce ,strach zostawić na podłodze :roll:

Jak by było cudownie gdybym nie musiała wieczorem iść do pracy :oops: pomarzyć dobra rzecz :mrgreen:

ja jednak jestem gniotsa nie łamiotsa :wink: rano do pracy ,potem w pociąg ,w jedną stronę 200km zaraz powrót tyż 200km chwila w domu i biegiem do pracy ,młodym być i więcej nic :lol:
spać po północy ,nocne doglądanie maleństwa które płakusiało i 4 z min. dzień dobry Polsko :wink:

Teraz wykąpałam Dżagę ,bo wyglądała jak szara szmatka :oops:
resztę jutro ,jak starczy szamponu .

na szczęście nie kąpie kotów ,może powinnam ale one tak pięknie się myją że daruje sobie .

mam zapłacić 300 zł kary i to w ciągu 5 dni inaczej sprawa trafi do sądu :oops: telekomunikacja Polska z którą rozwiązałam umowę doszukała się jakiś moich uchybień zebrali z iluś lat i dołożyli .

I teraz znów dylemat .

Tolka demolka dobrała sie do następnego nędznego kwiatka i zrobiła z niego sito :twisted: Grudzień nadaje się do kosza a parapet do szorowania ,łóżko moje całe w ziemi :crying:
no chyba jak ja dorwę to ..... :evil:
właśnie śpi mi na kolanach ,depcze i depcze i ugniata to ciasto ,no i jak mam karę wymierzyć :twisted:

a co to zalanie po kątach :strach: kastrowana ,sterylizowana ,czy zapaszek niesie za sobą :smokin:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt mar 04, 2011 14:04 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Witam się i ja :ok:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Pt mar 04, 2011 14:21 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

dorcia44 pisze:
Teraz wykąpałam Dżagę ,bo wyglądała jak szara szmatka :oops:
resztę jutro ,jak starczy szamponu .

na szczęście nie kąpie kotów ,może powinnam ale one tak pięknie się myją że daruje sobie .

mam zapłacić 300 zł kary i to w ciągu 5 dni inaczej sprawa trafi do sądu :oops: telekomunikacja Polska z którą rozwiązałam umowę doszukała się jakiś moich uchybień zebrali z iluś lat i dołożyli .

I teraz znów dylemat .

A może to obejmuje przedawnienie roszczeń. ( z innego forum :Termin
przedawnienia dla przedsiębiorców prowadzących działalność gospdarczą wynosi 3 lata licząc od dnia wymagalności (terminu płatności). Jeżeli roszczenie jest przedawnione, możesz w sądzie podnieść zarzut przedawnienia i na pewno wygrasz. Pamiętaj , że sąd z urzędu nie uwzględnia przedawnienia. Zatem jeżeli nie podniesiesz zarzutu, sąd
należność zasądzi. Jeszcze jedno - wysyłanie monitów, wbrew niemal powszechnemu niestety przekonaniu przedsiębiorców, nie przerywa biegu przedawnienia. Przerwa tego biegu następuje tylko przez skuteczne wniesienie
pozwu do sądu (lub inną czynność przed organem powołanym do dochodzenia roszczeń) lub jeżeli uznasz swój dług. Więc uważaj, żadnych podpisów pod pismami uznającymi!)

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Pt mar 04, 2011 14:33 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

dostałam wcześniej pismo z TPSA ale zlekceważyłam swoim zwyczajem :oops: bo przecież płaciłam ,teraz dostałam od firmy EOS M to firma windykacyjna .
U mnie nie może być normalnie ,kominiarze delikatnie spytali się mnie kiedy był czyszczony piecyk gazowy , a to się czyści :oops:
wiele jest takich rzeczy z którymi zupełnie sobie nie radzę ,niestety wszystko łączy się z finansami ,na zasadzie pieniądze szczęścia nie dają ale zapewniają spokojny sen i dzionek normalny.

Malutka sunia ciągle się trzęsie ,a teraz zrobiła brzydką kupę .Jest bardzo chwiejna jak na 8 tydzień.ale i amleńka...więc moze nie ma co się dziwić.
ten stres mam już na własne życzenie.
Gotuje jej kleik ryżowy.

olejak chodzi na najwyższych obrotach ,stale.
strach się bać.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt mar 04, 2011 15:51 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

dorcia44 pisze:dostałam wcześniej pismo z TPSA ale zlekceważyłam swoim zwyczajem :oops: bo przecież płaciłam

To niby za co każą Ci teraz płacić? :roll:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt mar 04, 2011 16:27 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

bo za późno ,za mało ,niedopłata rozliczeniowa...

sarenka tz. teraz Czika ma się ok.
ostatnie jej foty u mnie.

te zdjęcia gdyby Gad zobaczył to by mnie zlinczował ..skalano jego łoże :twisted: a było takie słonko że wszystkie poleciały do jego pokoju :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Pt mar 04, 2011 21:17 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Dorciu witam w nowym wątku, a Twoje Futerka są cudne :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

[poprzednia][następna]