Pytanie - wykastrowany kocur a...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 27, 2011 19:08 Re: Pytanie - wykastrowany kocur a...

Asia_Siunia pisze:
kotx2 pisze:
Asia_Siunia pisze:Widzę, że nie tylko u mnie kastrowany kocurek wykazuje takie zapędy. Mój Zulus tak robi na swoim kumplu Nikicie. Łapie go za kark, udeptuje a potem wykonuje charakterystyczne ruchy z interesem na wierzchu :| . kot w 100% kastrowany, drugi zresztą też i naprawdę nie wiem co o tym sądzić 8O

druga młodość :? :D :mrgreen:

On ma dopiero ok. 2,5 roku więc młody kot z niego ale co ma zapędy na kolegę to ma.. :|

a może on tego no...bo kocyk to tez rodzaj męski wiec moze macie koty o odmiennej orientacji :mrgreen: :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie lut 27, 2011 19:10 Re: Pytanie - wykastrowany kocur a...

kotx2 pisze:a może on tego no...bo kocyk to tez rodzaj męski wiec moze macie koty o odmiennej orientacji :mrgreen: :ok:

No dobra, niech se będzie odmiennej orientacji - i tak go kocham nad życie ale WHY ?

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Nie lut 27, 2011 19:12 Re: Pytanie - wykastrowany kocur a...

E, nie przesadzajmy, to rodzaj zaznaczania dominacji :wink: - nikt na tym nie cierpi, moi bracia :strach: koci mieli takie pomysły, teraz lider czasami tak akcentuje swoja pozycję tymczasom. To nic groźnego, naprawdę :lol:
I tyle na temat tego, że chłop-z-chłopem to przeciwne naturze :ryk:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie lut 27, 2011 19:16 Re: Pytanie - wykastrowany kocur a...

No nic...to mam kota geja ... :ok: A jak wiadomo - gej najlepszy przyjaciel kobiety :mrgreen:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Nie lut 27, 2011 19:24 Re: Pytanie - wykastrowany kocur a...

Alienna pisze:Heh, Kicia też nie zajdzie, bo była sterylizowana, no i jej nie zaczepia. Kocyk wystarcza :D
A czy jak skończy, to będzie to widać? Bo na razie go przeganiam i chyba nie dochodzi...
Jejkuu, piszę o życiu seksualnym kota.. :ryk:

Tylko nie mów o tym kocicy, że kocur woli kocyk, bo się dziewczyna załamie :roll:
" (...) Ty nieuku pisowski!"
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

[poprzednia]