"Zatłukli kota nogą od stołu" i nagrali-kolejna tragedia :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 25, 2011 16:17 Re: "Zatłukli kota nogą od stołu" i nagrali-kolejna tragedia :(

Otrzymałam dziś odpowiedź od tozu,że przekazali sprawę do odpowiedniego oddziału i zamierzają się tym zająć.Policja orzekła zaś w e-mailu do mnie,że sprawa jest w toku.Mam nadzieję,że uda się coś z tym zrobić,bo to bestialstwo,które się szerzy jest nie do pojęcia :evil:

niki2117

Od: Sob paź 09, 2010 1:54

Post » Wto kwi 05, 2011 19:28 Re: "Zatłukli kota nogą od stołu" i nagrali-kolejna tragedia :(

Taki znalazłam dzisiaj news, odnoście tego wątku

http://polskalokalna.pl/wiadomosci/doln ... 20494,3324

Millena

Od: Pon sty 24, 2011 11:15

Post » Wto kwi 05, 2011 19:30 Re: "Zatłukli kota nogą od stołu" i nagrali-kolejna tragedia :(

Widziałam, proponuję miłośnikom zwierząt z Wrocławia oprotestować rozprawę, coby gówniarze dostali więcej niż po 10 godzin prac społecznych !!!
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Wto kwi 05, 2011 19:58 Re: "Zatłukli kota nogą od stołu" i nagrali-kolejna tragedia :(

Tak sprawę trzeba nagłośnić aby się nie rozmyła niską szkodliwością społeczną...
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Śro kwi 06, 2011 7:22 Re: "Zatłukli kota nogą od stołu" i nagrali-kolejna tragedia :(

Oprotestować łatwo powiedzieć. Nie mam dużej wiedzy o zagadnieniach prawnych, ale wydaje mi się, że najlepszym rozwiązaniem było by wystąpienie organizacji posiadającej osobowość prawną w charakterze oskarżyciela posiłkowego, z przygotowaną linią oskarżenia bazującego na badaniach o powiązaniu znęcania się nad zwierzętami z mordestwami. Inne formy "oprotestowania" mogą zostać przyjęte jako pokrzykiwania oszołomów i odnieść efekt odwrotny. Z tego co mi wiadomo, jedną z takich organizacji może być TOZ.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Śro kwi 06, 2011 14:01 Re: "Zatłukli kota nogą od stołu" i nagrali-kolejna tragedia :(

PcimOlki pisze:Oprotestować łatwo powiedzieć. Nie mam dużej wiedzy o zagadnieniach prawnych, ale wydaje mi się, że najlepszym rozwiązaniem było by wystąpienie organizacji posiadającej osobowość prawną w charakterze oskarżyciela posiłkowego, z przygotowaną linią oskarżenia bazującego na badaniach o powiązaniu znęcania się nad zwierzętami z mordestwami. Inne formy "oprotestowania" mogą zostać przyjęte jako pokrzykiwania oszołomów i odnieść efekt odwrotny. Z tego co mi wiadomo, jedną z takich organizacji może być TOZ.

Ale oni mają stanąć przed sądem, tylko prawdopodobnie skończy się tak jak w przypadku gówniarzy którzy podpalili i zadeptali na śmierć szczeniaka husky - 10 godzin prac społecznych. :?
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

[poprzednia]