Bobik i Antonetta

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 17, 2011 23:56 Re: Bobik i Antonetta

Ja też chętnie zobaczę Twoją gromadkę Bianka 8) ale naprawdę Bobik ma wyjątkowe umaszczenie, ogladałam swojego czasu sporo hodowli różnych ras i takiego MC nigdzie nie widziałam. Jest jak rasowe skrzyżowanie rasowego MC z rasowym pingwinkiem dachowcem :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Pt lut 18, 2011 8:44 Re: Bobik i Antonetta

Ooo, nie tylko ja jestem zakochana w pingwinku. Tylko mój jest gładkowłosy, z wielkimi uchami i wibrysami.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Pt lut 18, 2011 8:48 Re: Bobik i Antonetta

Antonetta pisze:
Mój kot trafił do mnie z hodowli Pysi Raj*PL z Kalisza. Mała rodzinna hodowla :)

kalair a na Twój jak mogę trafić? :)
Zdjęcia na pewno będą, muszę zgrać z aparatu i wrzucić na kompa.

Kliknij w środkowy bannerek mojej trójeczki. :kotek:

I dzień dobry kotusiowi ślicznemu! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lut 18, 2011 9:47 Re: Bobik i Antonetta

I ja tez trafiłam do Was :)
ale mężczyzne masz w domu :):) fakt- umaszczenie ma piękne, zanim zdecydowałam sie na NFO też myślałam o MC, ale jakos ostatecznie Kot X podbił serce M.ojego :) dobrego dnia!
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Pt lut 18, 2011 12:02 Re: Bobik i Antonetta

Witam sushine na moim Bobikowym wątku :) Muszę koniecznie do Ciebie zajrzeć, żeby zobaczyć który to pingwinek jest :)

Witaj Kalair, na pewno wpadnę na wątek jak znajdę chwilkę czasu, zazwyczaj nie mam nic do roboty ale dziś wyjątkowo jestem lekko zalatana :)

Dzień Dobry sliver :) Też początkowo ukochałam sobie norwegi, ale kiedy zobaczyłam Maine Coon'a po prostu nie wytrzymałam :) I sprawiłam sobie takiego :) a Xelmo jest właśnie taki jakiego chciałabym mieć :) Piękny kiciuś :) No i marzy mi się jeszcze rosyjski jak Twoja Bombi (jest śliczna) ale to na razie dopóki mieszkam z rodzicami zostaje w sferze marzeń :(

Witam i Ciebie Bianko, mam nadzieję, że wszystko jest w porządku z kotkami i że niedługo będę mieć ten zaszczyt, żeby je poznać :)

I Ciebie shalom też witam :) Nie sądziłam, że mój kot jest AŻ tak wyjątkowy, w sumie fakt mało widziałam takie umaszczenia jego rasy ale sądziłam, że to dość pospolite, żeby kot był pingwinowaty. Ale ja to rasami mało się interesuję, więc może dlatego :)

Antonetta

Od: Pt sty 14, 2011 22:44

Post » Pt lut 18, 2011 12:07 Re: Bobik i Antonetta

Jest piękny. Moja Safi jest niebieską szylkretką. Ale Bobiczek jest troszkę ciemniejszy. 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt lut 18, 2011 12:22 Re: Bobik i Antonetta

kalair pisze:Jest piękny. Moja Safi jest niebieską szylkretką. Ale Bobiczek jest troszkę ciemniejszy. 8)

Czy ja wiem? Mi się wydaje, że on na grzbiecie bardziej jest ciemniejszy a reszta to jasny niebieski :) No ale on się jeszcze rozwija więc zobaczymy efekt jak będzie mieć około roku :)

Antonetta

Post » Pt lut 18, 2011 12:23 Re: Bobik i Antonetta

wejdź tu: http://chatul.pl/viewforum.php?f=52&sid ... 5472f0025a
Skarbnica wiedzy, nie chce się na początku tego wszystkiego przeczytać, ale masz tam wszystko. I ludzi którzy siedzą w tym długo i znają się super.
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Pt lut 18, 2011 12:29 Re: Bobik i Antonetta

shalom pisze:wejdź tu: http://chatul.pl/viewforum.php?f=52&sid ... 5472f0025a
Skarbnica wiedzy, nie chce się na początku tego wszystkiego przeczytać, ale masz tam wszystko. I ludzi którzy siedzą w tym długo i znają się super.

Dziękuję, na pewno skorzystam, już widzę tematy które będę oblegać :) I pytać i pytać :)
Ps. ja bardzo lubię czytać więc dla mnie to nie problem :)

Antonetta

Post » Pt lut 18, 2011 13:25 Re: Bobik i Antonetta

Antonetta pisze:
kalair pisze:Jest piękny. Moja Safi jest niebieską szylkretką. Ale Bobiczek jest troszkę ciemniejszy. 8)

Czy ja wiem? Mi się wydaje, że on na grzbiecie bardziej jest ciemniejszy a reszta to jasny niebieski :) No ale on się jeszcze rozwija więc zobaczymy efekt jak będzie mieć około roku :)

Dokładnie, może się zmienić odcień futerka . :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt lut 18, 2011 22:57 Re: Bobik i Antonetta

kalair pisze:
Antonetta pisze:

Dokładnie, może się zmienić odcień futerka . :D

Witałam Twoją koteczkę i jest zdecydowanie jaśniejsza niż mój kocur :) Teraz to widzę :)

Antonetta

Post » Pt lut 18, 2011 23:03 Re: Bobik i Antonetta

Mój kotek to straszny indywidualista, z naciskiem na straszny. Uwielbiamy go z całą moją rodziną, nawet cioteczka (moja matka chrzestna), która nie znosiła kotów - uwielbia go!

No ale cóż z tego jak możemy go sobie uwielbiać z daleka. Nie jest niestety kotkiem przytulaśnym i miziastym. Ucieka kiedy na futrze poczuje czyjąś rękę, nie ma mowy, żeby na kolanach usiedział choćby minutę. Ile ja się z nim nawalczyłam, żeby mu podać krople!

Ale... Oczywiście, że jest ale ;) Przychodzi tylko do mnie w nocy, koło 24 lub 1 przychodzi, 'udepcze' mnie i się kładzie na moich kolanach. Ach, jestem wtedy w siódmym niebie :) I tak mruuuczy, uwielbiam to! :1luvu:

Obrazek

To są najbardziej aktualne zdjęcia jakie mam na kompie, nie mogę się zebrać w sobie, żeby zrzucić coś z aparatu :? Ale już niedługo ... :)

Antonetta

Post » Pt lut 18, 2011 23:04 Re: Bobik i Antonetta

Antonetko, ale to też kwestia oświetlenia i zdjęcia. Sprobuj zrobić w świetle dziennym bez lampy przy oknie. I wtedy porównamy. Bo patrzę na Bobiczka i teraz mi się wydaje, że tak dużej różnicy nie ma. :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt lut 18, 2011 23:04 Re: Bobik i Antonetta

Przesłodki pysiaczek! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt lut 18, 2011 23:14 Re: Bobik i Antonetta

kalair pisze:Przesłodki pysiaczek! :D

Dziękuję Ci :)

Na pewno różnica jest, bo widziałam zdjęcia Twojej słodkiej kotki i sobie porównałam, ale zdjęcia wrzucę jak najbardziej :)

Antonetta

[poprzednia][następna]