moni_citroni pisze:Co by to byly za dzieci !! Jedno glupsze od drugiego(po tatusiach)
Yyyyyyy....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moni_citroni pisze:Co by to byly za dzieci !! Jedno glupsze od drugiego(po tatusiach)
Nelly pisze:Sigrid pisze:Kasia D. pisze:No to tylko sie cieszyc, ze u ludzi jest to niemozliwe...
Bo dopiero by było...
Czy aby na pewno niemożliwe? A gdyby tak wziąć pod uwagę gruppensex i wynikającą z tego ciążę mnogą?![]()
Niedokładnie, ale słyszałam o takim przypadku Kobieta - biała- żona białego urodziła czarne dziecko. Szok. Oboje w szoku. Pani nic na sumieniu nie miała. Sprawa tak drastyczna, że przeprowadzono w jakiś tam sposób śledztwo. Okazało się iż Pan był tego dnia u innej pani, która to pani przed spotkaniem z owym panem miała randkę z czarnym panem o czym pan biały nie miał pojęcia. Jak to się skończyło nie wiem - ale ... no szok. Z różnych przyczyn zresztą.
lorraine pisze:
Nelly pisze:lorraine pisze:
A ja w ogole nie rozumiem jaki wplyw ma tamta Pani na dziecko tej Pani
Nelly pisze:Dokładnie.
Nie pozostałym partnerze, ale poprzednim (i to "bardzo niedawno poprzednim" partnerze - czarnym. Wyobrażasz sobie szok tej kobiety która rodziła? Koszmar.
lorraine pisze:Nelly pisze:Dokładnie.
Nie pozostałym partnerze, ale poprzednim (i to "bardzo niedawno poprzednim" partnerze - czarnym. Wyobrażasz sobie szok tej kobiety która rodziła? Koszmar.
Koszmar. A facet sie pewnie zdziwil mocno, bo za kare za skok ma nieswoje dziecko do wychowywania. Ciekawe, co zrobil...
moni_citroni pisze:A moi chlopcy maja NAPRAWDE malutkie rozumki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Patchi, Patrykpoz, zuzia115 i 94 gości