Jestem czarny - jestem malutki - jestem już w domku :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 13, 2011 19:11 Re: No i co ja mam z tobą zrobić? :( Sumienie mnie gryzie ...

Nie wiem czy taki maluch powinien być w tej obróżce, choć bardzo jest twarzowa :) Może ją polizać niechcący inny kot, może też mu się zadzierzgnąć.
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Nie lut 13, 2011 19:12 Re: No i co ja mam z tobą zrobić? :( Sumienie mnie gryzie ...

Piękny kociak :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Kciuki za zdrówko i domek dla niego :ok: :ok: :ok: :ok:

moś pisze:A moze poszukac w okolicy wlasciciela, bo ludzie sa czasami nieswiadomi , moze sie wymknal, a oni kiciali, szukali ale ogloszenia im do glowy nie przyszly i zrezygnowali. Mozna potem ich oswiecic w paru sprawach opieki i bezpieczenstwa. Moze to po prostu kot sasiada.

Oświecanie też przerabiałam i do tej pory tego żałuję.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Nie lut 13, 2011 19:14 Re: No i co ja mam z tobą zrobić? :( Sumienie mnie gryzie ...

Kotek jest mały,to samiec o imieniu Lucky. Ma ok 2,5 miesiąca i wygląda jak mały tygrysek - jest beżowo-czarny, ma grube czarne pręgi. Kotek zaginął w Poznaniu na Osiedlu B. Śmiałego we wtorek 3 sierpnia wieczorem. Może być trochę poturbowany ponieważ wyskoczył przez okno z drugiego piętra. Będę bardzo wdzięczna za pomoc w odnalezieniu kotka.

cytat z powyzszego ogłoszenia z linka,bidulek :(
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie lut 13, 2011 19:22 Re: No i co ja mam z tobą zrobić? :( Sumienie mnie gryzie ...

Lekko poturbowany :roll:
Biedny ... mam nadzieję, ze go ktoś znalazł i jest teraz zdrowy i szczęśliwy w nowym domu.

Felek dostał następną porcyjkę kolacji - znów rzucił się jakby tydzien nie jadł :(
Pół saszetki pożarte w 3 sekundy.
Teraz patrzy przez kraty na pozostałą część saszetki ...

Ile mogę mu dać bez uszczerbku na zdrowiu?

A jeszcze parę godzin temu myślałam szczęśliwa, że jutro wreszcie będzie pierwszy poniedziałek w tym roku bez wizyty u weta :roll:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Nie lut 13, 2011 19:25 Re: No i co ja mam z tobą zrobić? :( Sumienie mnie gryzie ...

Avian pisze:
A jeszcze parę godzin temu myślałam szczęśliwa, że jutro wreszcie będzie pierwszy poniedziałek w tym roku bez wizyty u weta :roll:

Dzis 13...

Piekny Chipolit z niego bedzie.

Kciuki!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie lut 13, 2011 19:27 Re: No i co ja mam z tobą zrobić? :( Sumienie mnie gryzie ...

czarny kot ,13 go ...to wróży ...same radosci,nie wierze w przesądy ,szczesliwy kociak- :mrgreen: trzynastek
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie lut 13, 2011 19:32 Re: No i co ja mam z tobą zrobić? :( Sumienie mnie gryzie ...

Dorota pisze:
Avian pisze:

Dzis 13...

Kciuki!

Tobie zawiozę osobiście i wręczę nawet bez umowy adopcyjnej.
I jeszcze bogatą wyprawke dołożę.
I imię zmienię.

Weźmiesz? <ikonka mnie klęczącej na kolanach i wznoszącej błagalne prośby>
Obrazek

Avian

Post » Nie lut 13, 2011 19:36 Re: No i co ja mam z tobą zrobić? :( Sumienie mnie gryzie ...

Avian pisze:
Dorota pisze:
Avian pisze:

Dzis 13...

Kciuki!

Tobie zawiozę osobiście i wręczę nawet bez umowy adopcyjnej.
I jeszcze bogatą wyprawke dołożę.
I imię zmienię.

Weźmiesz? <ikonka mnie klęczącej na kolanach i wznoszącej błagalne prośby>

Bez umowy? :twisted:
A moze jestem pseudohodowczynia/kolekcjonerka/rozmnazaczka/wampirka? :twisted:
Bez sprawdzenia domu? :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie lut 13, 2011 20:13 Re: No i co ja mam z tobą zrobić? :( Sumienie mnie gryzie ...

Dorota pisze:
Bez umowy? :twisted:
A moze jestem pseudohodowczynia/kolekcjonerka/rozmnazaczka/wampirka? :twisted:
Bez sprawdzenia domu? :twisted:

Załatwimy to za jednym zamachem :
piątek - wizyta przedadopcyjna
noc z piątku na sobotę - negocjacje
sobota - wręczenie kota
niedziela - wizyta poadopcyjna :piwa:

A umowę na pewno ładniejszą ode mnie stworzysz, ja zwykły młotkowy jestem :twisted:
Obrazek

Avian

Post » Nie lut 13, 2011 20:16 Re: No i co ja mam z tobą zrobić? :( Sumienie mnie gryzie ...

:ryk:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie lut 13, 2011 20:47 Re: No i co ja mam z tobą zrobić? :( Sumienie mnie gryzie ...

Feluś musi mieć jednak bliżej 4 miesięcy - właśnie wymienia ząbki.
Z jednej strony ma dwa kiełki, mleczak sterczy do przodu, rusza sie już, więc pewnie za chwile wypadnie.

Trochę kolejnych fotek - popatrzcie, jakie ma śmieszne futerko, niby dymne, na brzuszku ma futro jak curl, kręcone, popielate :lol:
W ogóle jest jakby bardziej puchaty, ale to może być kwestia wymiany futerka na bardziej dorosłe. Ma krótki, ale gruby ogonek. Jedno jest pewne - jest ładny 8) I mruczy na widok człowieka :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Na razie po kolacji, leży w klateczce i patrzy tęsknie na miskę Łaciaka pełną chrupek ;)
Obrazek

Avian

Post » Nie lut 13, 2011 20:53 Re: No i co ja mam z tobą zrobić? :( Sumienie mnie gryzie ...

Jaaaaaki słodziak! I to spojrzenie Mądrej Sowy. Ja się już zadurzyłam w nim. :1luvu: :kotek: Wirtualnie, niestety.
Homo sapiens non urinat in ventum.

nebesska

Od: Czw lis 18, 2010 21:00

Post » Nie lut 13, 2011 21:02 Re: No i co ja mam z tobą zrobić? :( Sumienie mnie gryzie ...

Avian, on bedzie czarny. Mos w dziecinstwie tez miał taka siersc. W tej chili jest kruczoczarny. Wybarwi sie i bedzie mial chyba jednak dluzsze futerko :D
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie lut 13, 2011 21:06 Re: No i co ja mam z tobą zrobić? :( Sumienie mnie gryzie ...

Jest absolutnie piękny :1luvu:
Ja też myslę, że jak dorośnie będzie czarny.

No i mam nadzieję, że już Cię sumienie nie gryzie, bo ta obróżka przeciwpchelna wskazuje, że był jednak wychodzący, a to - jak sama wiesz - w tamtym rejonie fatalny pomysł...Uratowałaś mu życie. Kropka :D

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Nie lut 13, 2011 21:39 Re: No i co ja mam z tobą zrobić? :( Sumienie mnie gryzie ...

Alex405 pisze:Uratowałaś mu życie. Kropka :D

Tak Iza. Uratowałaś kolejne życie ....... :D
Rachubę już dawno straciłam...
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

[poprzednia][następna]