SZUKAM KOTECZKI WYSTERYLIZOWANEJ,NA GOSPODARKĘ,CZY ZNAJDĘ ?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 21, 2011 21:02 Re: SZUKAM KOTECZKI WYSTERYLIZOWANEJ,NA GOSPODARKĘ,CZY ZNAJDĘ ?

Ale ja jestem uparta i nawet jak ktos atakuje nie poddaje sie :D kotki kocie kociaste :!: :!: :!: :!: :!: to moja miłość...-Anula-ja i moje kicie pozdrawiamy Cię,a zawsze pomogę jak ktoś poprosi SZUKAM KOTA :ryk:

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Pt sty 21, 2011 21:07 Re: SZUKAM KOTECZKI WYSTERYLIZOWANEJ,NA GOSPODARKĘ,CZY ZNAJDĘ ?

Może taka kotka :

Obrazek

Idealnie nadawałaby się do gospodarstwa. Ma ok. 2 lat, jest po sterylce.
Źle znosi schronisko.
Jest trochę nieufna do obcych ludzi, ale tym których zna daje się głaskać.
Fajnie by było jakby znalazła chociaż taki dom.

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Pt sty 21, 2011 21:09 Re: SZUKAM KOTECZKI WYSTERYLIZOWANEJ,NA GOSPODARKĘ,CZY ZNAJDĘ ?

JOOAŚKA pisze:jestem już jestem.....SMARTI jestem :D piękny mam Borysa łobuza,mam Sonię kruszynkę...jak chcesz tymczas jest u mnie dla CIEBIE nawet od jutra :1luvu:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=121096&start=930

-Anula-

Od: Pt kwi 20, 2007 14:58

Post » Pt sty 21, 2011 21:20 Re: SZUKAM KOTECZKI WYSTERYLIZOWANEJ,NA GOSPODARKĘ,CZY ZNAJDĘ ?

Ja rozumiem to tak
Pestka znajdzie u Joanny DT.
Dodatkowo ktoś poprosił ją o kota do "do towarzystwa"dla królików - teraz go szuka.
Więc jak dla mnie 2 różne koty, 2 różne sprawy :)
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt sty 21, 2011 21:26 Re: SZUKAM KOTECZKI WYSTERYLIZOWANEJ,NA GOSPODARKĘ,CZY ZNAJDĘ ?

EdytaB_a, mam nadzieję, że się nie mylisz... :roll:

JOOAŚKA pisze:moja koleżanka szukała kociaka oj dużą kasę wołano za kociaka w takim domu...kociaki żyły jak w ....brak słów...jak jej poleciłam kociaka w polsce stwierdziła że 4kociaki z polski to jeden z domku oszustw

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=122786

-Anula-

Post » Pt sty 21, 2011 21:31 Re: SZUKAM KOTECZKI WYSTERYLIZOWANEJ,NA GOSPODARKĘ,CZY ZNAJDĘ ?

JOOAŚKA pisze: zawsze pomogę jak ktoś poprosi SZUKAM KOTA :ryk:

A ja nie zawsze.
Zależy, kto szuka... :roll:

-Anula-

Post » Pt sty 21, 2011 21:45 Re: SZUKAM KOTECZKI WYSTERYLIZOWANEJ,NA GOSPODARKĘ,CZY ZNAJDĘ ?

-Anulka-słuchaj Smarti poprosiła mnie żebym wzieła Silvera,ale napisałam jasno ze to kot chory ja nie umię wyciskać,mój Borys atakował moją drugą koteczkę,Silver kot specjalnej troski potrzebuje spokojnego domu który się zna na tym jak mu pomóc,ale widzę ze ty lubisz pluć nie znając faktów,żle kochana trafiłaś i wiesz z tekstem że ktoś dla kasy bierze koty też nie ten adres,także zastanów się co piszesz i tak jak edytka napisała,Pestka do mnie do domu,a ludzie z mojej ulicy szukają koteczki poprosili o pomoc i napisałam,to dwa wątki i dwie sprawy!!!!

JOOAŚKA

Post » Pt sty 21, 2011 21:51 Re: SZUKAM KOTECZKI WYSTERYLIZOWANEJ,NA GOSPODARKĘ,CZY ZNAJDĘ ?

tak koleżanka w niemczech szukała kotka,facet jej wołał kasy tyle że u nas kupiła by 4 koty i co to takiego złego że tak napisała?był wątek na miau że kociaki oddać jak mają się marnować jakaś para zagraniczna ogłaszała się...i ja napisałam że tak było jak koleżanka szukała kotka podejrzane typy zbierali maleństwa i póżniej kasę bili na tym...

JOOAŚKA

Post » Pt sty 21, 2011 22:02 Re: SZUKAM KOTECZKI WYSTERYLIZOWANEJ,NA GOSPODARKĘ,CZY ZNAJDĘ ?

Jak masz jeszcze jakieś zarzuty,wal prosto :!: :!: :!: czy koty załatwiam dla kasy?czy nimi handluje?czy koleżance sprzedałam ile wziełam?Pytaj?NIE MAM TAJEMNIC!!!!kota się ratuje,kocha a nie nim handluje może ty tak robisz nie ja :evil: :evil: :evil: :evil: może nie jestem obcykana w ppisaniu jak ty,ale od niedawna tu jestem i wiesz mam Przyjaciół którzy mnie wspieraja i pomagają,nie pluja jak Ty... :evil: :evil: :evil: :evil: KURDE TYLE CZŁOWIEK POMÓGŁ BEZ FORUM,WCHODZĄC NA FORUM POZNAŁ SUPER LUDZI A TU NIE ZNA A PLUJE

JOOAŚKA

Post » Pt sty 21, 2011 22:25 Re: SZUKAM KOTECZKI WYSTERYLIZOWANEJ,NA GOSPODARKĘ,CZY ZNAJDĘ ?

Hmmm, a może tak odrobinę poprawnej polszczyzny chociaż? Bo ja tam nie wiem ale styl to masz baby z meliny :?
Dziewczyny, błagam, uważajcie z tym wydawaniem kotów dla towarzystwa do królików
ja miałam dwa dzikusy, pan chciał do stajni, pan był kolegą koleżanki na domiar złego;
okazało się że kot ma łapać myszy, a jak nie będzie to... pan "problem zlikwiduje"
Styl wypowiedzi miał podobny jak założycielka wątku :roll: , w ogóle nie było z nim rozmowy, w końcu tak mnie zwyzywał że odłożyłam słuchawkę
o karmieniu i wecie mowy nie było
Joanno, a co ten kot do komórki będzie jadł?
Zapewniam Was, że każdy kot w schronie ma lepiej niż na polskiej zapadłej wsi

Są oczywiście wyjątki, bo moje dwa dzikusy trafiły do cudownej stodoły :)
AnielkaG

Post » Pt sty 21, 2011 22:32 Re: SZUKAM KOTECZKI WYSTERYLIZOWANEJ,NA GOSPODARKĘ,CZY ZNAJDĘ ?

WIESZ CO NIEJEDEN CZŁOWIEK ZE WSI MA WIECEJ ROZUMU JAK PANI Z MIASTA...PRZEPRASZAM OSOBY KTÓRE MNIE WSPIERAŁY OD POCZĄTKU

JOOAŚKA

Post » Pt sty 21, 2011 22:33 Re: SZUKAM KOTECZKI WYSTERYLIZOWANEJ,NA GOSPODARKĘ,CZY ZNAJDĘ ?

rozumiem że jesteś ze wsi? :roll: i bardzo proszę nie krzycz, pisanie wielkimi literami w necie oznacza krzyk, nawet ludzie ze wsi to wiedzą :wink:
AnielkaG

Post » Pt sty 21, 2011 22:44 Re: SZUKAM KOTECZKI WYSTERYLIZOWANEJ,NA GOSPODARKĘ,CZY ZNAJDĘ ?

wiesz co pouczaj swoich ze mnie zejdz,moje koty nie jadają luksusowej karmy jak twoje ale nic im nie brakuje

JOOAŚKA

Post » Pt sty 21, 2011 22:50 Re: SZUKAM KOTECZKI WYSTERYLIZOWANEJ,NA GOSPODARKĘ,CZY ZNAJDĘ ?

dziękuję Marzenia11,dziękuję Smarti,dziękuję Edytka,dziękuję Olu,Aga ...wiele kotów uratowałam bez forum,wiele ludzi mnie wsparło,pomogło,zaufało,nie różnicując że jestem ze wsi,Ruru zrozumiała że Silvo szuka domku który będzie umiał pracować z nim ,a ja na siłę nie umiałam go wziąśc wiedząc że go skrzywdzę,paskudne jest to jak ktoś pokazuje że ratuje ,a niszczy

JOOAŚKA

Post » Pt sty 21, 2011 22:53 Re: SZUKAM KOTECZKI WYSTERYLIZOWANEJ,NA GOSPODARKĘ,CZY ZNAJDĘ ?

Hmmm, a może tak odrobinę poprawnej polszczyzny chociaż? Bo ja tam nie wiem ale styl to masz baby z meliny :?
Dziewczyny, błagam, uważajcie z tym wydawaniem kotów dla towarzystwa do królików
ja miałam dwa dzikusy, pan chciał do stajni, pan był kolegą koleżanki na domiar złego;
okazało się że kot ma łapać myszy, a jak nie będzie to... pan "problem zlikwiduje"
Styl wypowiedzi miał podobny jak założycielka wątku :roll: , w ogóle nie było z nim rozmowy, w końcu tak mnie zwyzywał że odłożyłam słuchawkę
o karmieniu i wecie mowy nie było
Joanno, a co ten kot do komórki będzie jadł?
Zapewniam Was, że każdy kot w schronie ma lepiej niż na polskiej zapadłej wsi
ZAPADŁEJ WSI...........................................................

JOOAŚKA

[poprzednia][następna]