[']MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 20, 2011 11:19 Re: MANIUŚ, najukochańszy koci senior, znika.. PILNIE DS/DT! Waw

a czy znamy stan zdrowia Maniusia? Wyniki?

Wpisałam go na wątek seniorów i bardzo proszę jhet o wpis na ten temat u seniorów - wejście przez banerek w moim podpisie
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw sty 20, 2011 11:42 Re: MANIUŚ, najukochańszy koci senior, znika.. PILNIE DS/DT! Waw

Banerek dla kotka :(

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hc1rb][img]http://c.imagehost.org/0381/maniek04.gif[/img][/url]

:ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw sty 20, 2011 11:43 Re: MANIUŚ, najukochańszy koci senior, znika.. PILNIE DS/DT! Waw

Maniuś znajdź domek :ok: :ok: :ok:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Czw sty 20, 2011 11:47 Re: MANIUŚ, najukochańszy koci senior, znika.. PILNIE DS/DT! Waw

Cudny! Kurczę ależ mi go szkoda! Jestem z W-wy, ale mam małe mieszkanie i 5 ogonów. Bez aktualnych szczepień, dodam. Właśnie mamy je szczepić tylko jeszcze jednego trzeba podleczyć. Ew. gdyby nie było żadnego lepszego wyjścia mogłabym wziąć M. do siebie ale miałabym do zaoferowania izolatkę-łazienkę.
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Czw sty 20, 2011 12:01 Re: MANIUŚ, najukochańszy koci senior, znika.. PILNIE DS/DT! Waw

Moha pisze:Ew. gdyby nie było żadnego lepszego wyjścia mogłabym wziąć M. do siebie ale miałabym do zaoferowania izolatkę-łazienkę.

to zawsze coś przynajmniej na jakiś czas
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Czw sty 20, 2011 12:04 Re: MANIUŚ, najukochańszy koci senior, znika.. PILNIE DS/DT! Waw

Wielkie dzieki za banerek !!!
Mysle, ze autorka watku bedzie zadowolona z wszelkich inicjatyw, na pewno sie nie pogniewa!

Jesli chodzi o zdrowie, to wlasnie Jeth sie na pewno wypowie... Jak ja widzialam Manka 2 tyg. temu, to jeszcze teoretycznie byl zdrowy, bo siedzial w pokoju adopcyjnym, teraz podobno coraz gorzej z nim, a on taki kochany! :cry:

MOHA- Twoja propozycja daje nadzieje! mysle, ze lazienka Twoja lazienka bylaby dla niego hotelem 3*** w porownaniu do schroniska, gdzie tak ciezko mu sie wyleczyc...
Pozostaje tylko kwestia ewent.chorob zakaznych Manka?

ef25

Od: Śro gru 22, 2010 11:04

Post » Czw sty 20, 2011 12:08 Re: MANIUŚ, najukochańszy koci senior, znika.. PILNIE DS/DT! Waw

Wielkie kciuki!
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Czw sty 20, 2011 12:09 Re: MANIUŚ, najukochańszy koci senior, znika.. PILNIE DS/DT! Waw

Dlatego też proponuję łanienkę, żeby ewent. odizolować go od innych kotów. Ale wszelkie info na temat zdrowia Maniusia, jakie miał robione badania - mile widziane :P Ja ze swojej strony mogę oferować leczenie i badania u moich vetów (Ochockie Centrum Weterynaryjne na Grójeckiej)
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Czw sty 20, 2011 12:15 Re: MANIUŚ, najukochańszy koci senior, znika.. PILNIE DS/DT! Waw

Moha pisze:Dlatego też proponuję łanienkę, żeby ewent. odizolować go od innych kotów. Ale wszelkie info na temat zdrowia Maniusia, jakie miał robione badania - mile widziane :P Ja ze swojej strony mogę oferować leczenie i badania u moich vetów (Ochockie Centrum Weterynaryjne na Grójeckiej)

Twoja łazienka to naprawdę Hilton dla niego!!!!!!!!!!!!!!!!! :ok: :ok: :ok:
Ja się zastanawiałam nad wzięciem go, ale to dopiero, gdy znajdę pracę. Nie wiem, kiedy to nastąpi. Obecnie sytuację finansową mam tragiczną :cry: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw sty 20, 2011 12:16 Re: MANIUŚ, najukochańszy koci senior, znika.. PILNIE DS/DT! Waw

:ok:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Czw sty 20, 2011 12:16 Re: MANIUŚ, najukochańszy koci senior, znika.. PILNIE DS/DT! Waw

amyszka pisze:Banerek dla kotka :(

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hc1rb][img]http://c.imagehost.org/0381/maniek04.gif[/img][/url]

:ok: :ok: :ok: :ok:

Dziękujemy! :D
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw sty 20, 2011 12:24 Re: MANIUŚ, najukochańszy koci senior, znika.. PILNIE DS/DT! Waw

badania u moich vetów (Ochockie Centrum Weterynaryjne na Grójeckiej

:ok:
może się spotkamy, bywam tam ostatnio :wink:
jakbyś potrzebowała pomocy (np. transportu)- pisz
AnielkaG

Post » Czw sty 20, 2011 12:28 Re: MANIUŚ, najukochańszy koci senior, znika.. PILNIE DS/DT! Waw

Z transportem nie mam problemu, mam samochód ale miło że pytasz :1luvu: A bywasz na Ochocie u veta czy na Paluchu?
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Czw sty 20, 2011 12:33 Re: MANIUŚ, najukochańszy koci senior, znika.. PILNIE DS/DT! Waw

w Ginvecie, sterylizowałam teraz 10 kotek i kocura
na Paluchu dawno nie byłam, ostatnio dostałam kota stamtąd "z dowozem"
bierz Mańka, to na pewno cudowny kot
jakbyś nie poradziła- pomogę
ja kurczę nie mam gdzie go izolować zupełnie, mam 16 sztuk i jutro muszę zabrać kolejnego :(
AnielkaG

Post » Czw sty 20, 2011 12:36 Re: MANIUŚ, najukochańszy koci senior, znika.. PILNIE DS/DT! Waw

widzę,że dziewczyny tu plany snują pełną parą
za akcję :ok: :ok: :ok:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

[poprzednia][następna]