Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Negri pisze:ona była wychowana ze starym psem, Ike pożegnaliśmy w czerwcu a w lipcu pojawił sie Diesel miał 3 mies jak do nas trafił i było wszystko ok. Jest szczepiona odrobaczana odpchlana..... kuwete miała zabudowaną a teraz ją otworzyłam i tez nic. Tam gdzie "wali" kupy nie jestem w stanie postawić kuwety bo załatwia sie na środku łazienki lub pod "nogami" sedesu
naprawdę brak mi pomysłów
Negri pisze:dziewczyny mam problem i pilnie potrzebuje pomocy
mam kotkę ma 1.5 roku u mnie mieszka rok. jest po sterylce, zawsze załatwiała sie do kuwety aż w listopadzie jej odbiłosika do kuwety, kupe robi poza..... próbowałam zmiany żwirku, kuwety, miejsca kuwety, neutralizatorów, odstraszaczy nic........ ona jest niewychodząca. Mama dostaje białej gorączki i chce szukać dla niej domu z ogrodem. Ja już nie mam pomysłów co jeszcze może pomóc a wiadomo nie chce oddawać kota i jej fundować taki stres..........
macie jakieś pomysły jak france nakłonić do załatwiania się w kuwecie?
Kociarnia.
Buraski & Biało/Bure & Sreberka.
Fuga. Drobna burasia uwielbiająca pieszczoty. Ciut charakterna, nie lubi brania na ręce.
Bolek lub Lolek (ten bez ogonka, bardzo, bardzo mocno nieufny i płochliwy)
Morelka. Niestety dziczek. Ma uszkodzoną miednicę.
Buras - czeka na ustalenie płci. Charakter raczej nieznany.
Milka. Trochę płochliwa, ale rokuje oswojenie.
Soraya (dzikusek)
Morf. Nieśmiały kocurek z zabawnym pyszczkiem, czasami miewa chwile słabości i pozwala się głaskać.![]()
Biało/bury z chorymi oczami... niestety dzikun (czeka na ustalenie płci).
Różyczka czyli Rózia.
Tamara II
Dyzio z uszkodzonym oczkiem.
Biało/Bury - płeć nieznana, do ustalenia.
Daisy.
Wezuwiusz (Dzika Dzicz)
Babcia Bunia. Bardzo sympatyczna koteczka.
Plama.
Białe z burymi łatkami (płeć do ustalenia)
Ibiza (uszkodzone oko -wrzód rogówki)
Przecinek. Sercołamacz.
Buras (nie wiem czy nadal jest w schronie) płeć do ustalenia, ale obstawiam koteczkę
Bolek lub Lolek.
Laurus.
Ufo - dziczek.
Tiana vel Zyzol. Już po sterylce. Bardzo przekochana dziewczynka!
Noemi.
Nosek vel Czesław.
Hera.
Chyba Hestia... ale nie jestem pewna.
Buras - płeć do ustalenia.
Dzika Dzicz - płeć nieznana, ale mam nadzieję że uda się ustalić.
Apollo.
Mili.
Maluch z interwencji.
Hermes.
Negri pisze:dziewczyny mam problem i pilnie potrzebuje pomocy
mam kotkę ma 1.5 roku u mnie mieszka rok. jest po sterylce, zawsze załatwiała sie do kuwety aż w listopadzie jej odbiłosika do kuwety, kupe robi poza..... próbowałam zmiany żwirku, kuwety, miejsca kuwety, neutralizatorów, odstraszaczy nic........ ona jest niewychodząca. Mama dostaje białej gorączki i chce szukać dla niej domu z ogrodem. Ja już nie mam pomysłów co jeszcze może pomóc a wiadomo nie chce oddawać kota i jej fundować taki stres..........
macie jakieś pomysły jak france nakłonić do załatwiania się w kuwecie?
Cameo pisze:
Biało/rudy to chyba Hammer? ten z uszkodzonym okiem? a On już bez jajek?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości