Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mrr pisze:Tal-Rash pisze:(...)
Ja proponuje na dobry początek napisać im sprayem na drzwiach:
TUTAJ MIESZKAJĄ SADYŚCI !!!
Dobry początek.
A co dalej? Kamieniami w okna? Gazem po oczach? Skrępować starszego i o ścianę kamienicy? Sprać młodszego po tyłku? Powiedzieć mamusiom z piaskownicy, żeby się z nim ich dzieci nie bawiły? (...)
Uważam, że adres powinien być z postów usunięty. Ze względu na emocje na tym wątku.
Tal-Rash pisze:Zaczekamy zobaczymy jaka będzie kara podejrzewam że jakies media cos podadzą za ten miesiąc czy dwa... Mam nadzieję że SĄD RZECZPOSPOLITEJ POLSKIEJ nie powie uniewinnienie ze względu na małą szkodliwość społeczną jak to bywa w takich sprawach.
I co? Ktos sie dziwi nadal że ludzie chcą LINCZU?
DZIWI SIE KTOŚ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
sunshain pisze:w Polsacie wypowiadał się Sedzia z Kraka w sprawie petycji i "wysmiał" petycję i jej żądania bo 3 letniego dziecka sie nie karze
ja_ana pisze:Mam pytanie odnośnie postu z poprzedniego wątku...
To fakt, że przydałaby się u nas policja dla zwierząt, ktoś poruszył ten problem w cz. .
Może to utopijne myślenie, a może marzenie, ale może gdyby wystosować listy, petycje do różnych ważnych osób i organów w naszym kraju, to może przynajmniej ktoś na wyższych stołkach zacząłby się tym interesować?
Killatha pisze:sunshain pisze:w Polsacie wypowiadał się Sedzia z Kraka w sprawie petycji i "wysmiał" petycję i jej żądania bo 3 letniego dziecka sie nie karze
to może tych sk%$# jeszcze po główkach pogłaskac i powiedzieć, że dobrze zrobili?!
wracam do mojej propozycji - nakazu odpracowania społecznie kary w schronisku, koniecznie dla całej rodziny
ja_ana pisze:mrr pisze:Tal-Rash pisze:(...)
Ja proponuje na dobry początek napisać im sprayem na drzwiach:
TUTAJ MIESZKAJĄ SADYŚCI !!!
Dobry początek.
A co dalej? Kamieniami w okna? Gazem po oczach? Skrępować starszego i o ścianę kamienicy? Sprać młodszego po tyłku? Powiedzieć mamusiom z piaskownicy, żeby się z nim ich dzieci nie bawiły? (...)
Uważam, że adres powinien być z postów usunięty. Ze względu na emocje na tym wątku.
Jestem za, ujawnianie adresu to błąd. Znajdzie się kilku zapaleńców, dokona samosądu, a to zaszkodzi sprawie, zwierzętom i przede wszystkim obrońcom i miłośnikom zwierząt........................
sunshain pisze:ja_ana pisze:Mam pytanie odnośnie postu z poprzedniego wątku...
To fakt, że przydałaby się u nas policja dla zwierząt, ktoś poruszył ten problem w cz. .
Może to utopijne myślenie, a może marzenie, ale może gdyby wystosować listy, petycje do różnych ważnych osób i organów w naszym kraju, to może przynajmniej ktoś na wyższych stołkach zacząłby się tym interesować?
ale w USA czy RP SPCA jest tylko w niewielkim stopniu dotowane z rządu reszta to sponsorzy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL i 811 gości