Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hanelka pisze:Każda rozsądna propozycja jest na wagę złota. Ja niestety nie mam już żadnej możliwości wsparcia finansowego, chociaż chciałabym Chmurce nieba przychylić.Może ktoś wraca po świętach, może etapami... proszę, niech ktoś, kto może pomóc, trafi na ten wątek...
Jest Arkana i Arcana. Chciałabym się upewnić, którą masz na myśli.Basica pisze:zapytajcie Arkany, ona czasem przewozi koty na różnych trasach, to bardzo fajna i sympatyczna KOCIARA, mam nadzieję, że nie odmówi kotu w potrzebie
![]()
![]()
![]()
![]()
DziękiBeata pisze:popytam jutro w pracy, czy mamy ludzi znad morzawiekszosc teraz na urlopie, wiec gdyby wracali niedlugo to akurat
ale nic nie przyrzekam
hanelka pisze:Jest Arkana i Arcana. Chciałabym się upewnić, którą masz na myśli.Basica pisze:zapytajcie Arkany, ona czasem przewozi koty na różnych trasach, to bardzo fajna i sympatyczna KOCIARA, mam nadzieję, że nie odmówi kotu w potrzebie
![]()
![]()
![]()
![]()
Dzięki, już piszę.kamari pisze:hanelka pisze:Jest Arkana i Arcana. Chciałabym się upewnić, którą masz na myśli.Basica pisze:zapytajcie Arkany, ona czasem przewozi koty na różnych trasach, to bardzo fajna i sympatyczna KOCIARA, mam nadzieję, że nie odmówi kotu w potrzebie
![]()
![]()
![]()
![]()
Chodzi o Arcanę, przywiozła do mnie cudną OmiMoże napisz do niej na pw, zapytać zawsze warto
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 56 gości