Mały Kotek znaleziony na zaspie śniegu,MA DOM

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 15, 2010 15:04 Re: Mały Kotek znaleziony na zaspie śniegu,czarno-srebrno-biały

jestem szczęśliwa :)
Mały okazał sie mieszanką Norweskiego Leśnego.Adoptowała go Pani,która 1,5 tyg. temu wzięła za moim pośrednictwem psiaka.Jej Norweski zmarł 3 mies. temu..Kiedy tylko go ujrzała,to sie rozplakała,powiedziala,ze ma takie same oczka i uszka :) Przy mnie zatelefonowała łkając do wojego szwagra,który jest wetem,żeby umówić sie na wizyte,bo mały jest przeziębiony i mocno zestresowany moimi psami.W domu na razie będzie oddzielany od psa,chociaż tamten pies na 100 % akceptuje koty.

Domek naprawde super,będą wieści z domu...chyba nawet tak entuzjastycznie na psiaka nie zareagowała :)

myśle czy nie lepiej usunąć wątek...może ktos go będzie szukał,a Pani sie chyba załamie,jakby ktos jej go odebrał

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Śro gru 15, 2010 16:03 Re: Mały Kotek znaleziony na zaspie śniegu,MA DOM

żeby wszystkie adopcje szły w takim tempie ....
mam cichutka nadzieję, że choć po troszku dowiemy cie co u Malucha - a co do watku - nikt o zdrowych zmysłach nie wygania takiego malca na śnieg - tytuł zawsze można zmienić ale czy warto ?
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro gru 15, 2010 16:09 Re: Mały Kotek znaleziony na zaspie śniegu,MA DOM

mamaGiny pisze:żeby wszystkie adopcje szły w takim tempie ....
mam cichutka nadzieję, że choć po troszku dowiemy cie co u Malucha - a co do watku - nikt o zdrowych zmysłach nie wygania takiego malca na śnieg - tytuł zawsze można zmienić ale czy warto ?

Drugi raz tak udało sie...Raz dzięki Slapcio :)

No własnie nie chce,by ktoś go szukał i znalazł...nie rozumiem,jak można wygonić kota,albo zgubić...przeciez on malutki jest...

justyna8585

Post » Śro gru 15, 2010 16:13 Re: Mały Kotek znaleziony na zaspie śniegu,MA DOM

jak zmienisz na śniegowy kotek to i tak każda z nas wie o co chodzi ;-)
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Śro gru 15, 2010 17:04 Re: Mały Kotek znaleziony na zaspie śniegu,MA DOM

mamaGiny pisze:jak zmienisz na śniegowy kotek to i tak każda z nas wie o co chodzi ;-)

O, właśnie :ok:

Super, że tak się małemu udało :)
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Czw gru 16, 2010 7:49 Re: Mały Kotek znaleziony na zaspie śniegu,czarno-srebrno-biały

justyna8585 pisze:jestem szczęśliwa :)
Mały okazał sie mieszanką Norweskiego Leśnego.Adoptowała go Pani,która 1,5 tyg. temu wzięła za moim pośrednictwem psiaka.Jej Norweski zmarł 3 mies. temu..Kiedy tylko go ujrzała,to sie rozplakała,powiedziala,ze ma takie same oczka i uszka :) Przy mnie zatelefonowała łkając do wojego szwagra,który jest wetem,żeby umówić sie na wizyte,bo mały jest przeziębiony i mocno zestresowany moimi psami.W domu na razie będzie oddzielany od psa,chociaż tamten pies na 100 % akceptuje koty.

Domek naprawde super,będą wieści z domu...chyba nawet tak entuzjastycznie na psiaka nie zareagowała :)

myśle czy nie lepiej usunąć wątek...może ktos go będzie szukał,a Pani sie chyba załamie,jakby ktos jej go odebrał

jeśli mały nie ma czipa to nie można mówić o własności
poza tym nawet gdyby ktoś się upierał przy "własności" to mozna go postraszyć oskarżeniem o zaniedbanie i narażenie kota na utratę życia, czy cuś w tym rodzaju
a tak w ogóle to cieszę się, że maleństwo tak dobrze trafiło, coś czuję, że będzie miał baaaardzoooo kochający domek :D :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw gru 16, 2010 11:05 Re: Mały Kotek znaleziony na zaspie śniegu,MA DOM

Mały jest chory,ma zapalenie oskrzeli :(

justyna8585

Post » Czw gru 16, 2010 11:15 Re: Mały Kotek znaleziony na zaspie śniegu,MA DOM

justyna8585 pisze:Mały jest chory,ma zapalenie oskrzeli :(

no tak, przemarznął :cry:
kciuki za maliznę choć potrzymam :ok: :ok: :ok:
jak dobrze, że już ma opiekę, dobrą opiekę
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw gru 16, 2010 11:34 Re: Mały Kotek znaleziony na zaspie śniegu,MA DOM

ma go kto wygrzać :1luvu: na pewno wydobrzeje
ObrazekObrazek

mamaGiny

[poprzednia]