Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasdor pisze:Myślę, że nawet jak na tak małą ilość informacji, koto nie nadaje się do wydania.
Dobry byłby na szybko DT, on w schronie nie da rady. Może ktoś dałby rade zdjęcie nawet telefonem zrobić ?
justyna8585 pisze:XAgaX pisze:w razie potzreby porobię chłopakowi ogłoszenia - poproszę o opis, zdjęcie i namiary na maila: freija@o2.pl![]()
trzymam![]()
![]()
On sie nie nadaje do adopcji w tej chwili,bo trzeba zobaczyć,czy oczko nie trzeba zszyć,wymagaga sporej pielęgnacji,odchuchania.Poza tym o zdjęcie będzie bardzo trudno,bo Schronisku aparat sie popsuł
justyna8585 pisze:Jak co,to można go nawet wykastrować w schronisku,tylko trzeba od razu zabrać,bo rozłoży sie po kastracji od razu na kk
XAgaX pisze:justyna8585 pisze:Jak co,to można go nawet wykastrować w schronisku,tylko trzeba od razu zabrać,bo rozłoży sie po kastracji od razu na kk
to ja bym tak zrobiła- że do DT/DS zostanie wydany po kastracji. To odstraszy potencjalnych pseuduchów.
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=121383][img]http://miau.strefa.pl/RudaSl-PsoPers.gif[/img][/url]
Neigh pisze:No dobra a jeśli bym miała dla niego dt w okolicach Wawy - to co?
Ostatnio zgłosila się do mnie fajna osoba i zaproponowała dt dla puchatych - chciała pomóc moim, bo myślała, ze one w schronie siedzą. I powiedziała, ze gdyby jakiś taki nagły przypadek to zeby ją smiało nękać.......
Współpracuje z azylem, ja jej osobiście nie znam, ale znam ludzi, którzy za nią reczą.
Pytać?
justyna8585 pisze:Neigh pisze:No dobra a jeśli bym miała dla niego dt w okolicach Wawy - to co?
Ostatnio zgłosila się do mnie fajna osoba i zaproponowała dt dla puchatych - chciała pomóc moim, bo myślała, ze one w schronie siedzą. I powiedziała, ze gdyby jakiś taki nagły przypadek to zeby ją smiało nękać.......
Współpracuje z azylem, ja jej osobiście nie znam, ale znam ludzi, którzy za nią reczą.
Pytać?
Pytaj koniecznie,bo do W-wy we wtorek najprawdopoodbniej pojedzie kot na dt,może dałoby sie upchnąc i jego...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 610 gości