Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Figaro52 pisze:jessi74 pisze:jessi74 pisze:pani od kocurka ze złamaną łapką się odezwała , zdecydowaliśmy że jesteśmy w stanie wspólnie pomóć kotkowi , teraz potrzebna jest pomoc w złapaniu kotka, gdyż przychodzi on do jedzenia w godzinach 8-9 rano , a jak dla mnie czy nataszy jest to niemożliwe aby w tym czasie mieć wolne
POTRZEBNA POMOC W ŁAPANIU KOTKA Z CHORĄ ŁAPĄ - BAAAARDZO PILNE !!!!PRAWDOPODOBNIE JUŻ MARTWICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAMY DO POŻYCZENIA KLATKĘ ŁAPKĘ, PODBIERAK I INNE FACHOWE SPRZĘTYTO JEST REJON PL. STASZICA , KOCUREK MA TDT I POMOC TYLKO MUSI ZOSTAĆ ZŁAPANY
NIE BĘDZIE TO PROSTE BO RAZEM Z NIM BIEGA JEGO RODZEŃSTWO, KOTKI SĄ GŁODNE I WSZYSTKIE BĘDĄ PEWNIE PAKOWAĆ SIĘ DO JEDZENIAviewtopic.php?f=1&t=121294
Chociaż podrzucę
jessi74 pisze:prawdopodobnie w niedzielę ma pomóc pani Iwona ze Straży dla Zwierząt
jessi74 pisze:no nie bardzo ma kto koordynować , ja w niedzielę jestem w pracy, narazie potwierdziła tylko Beata , a znając ją to realne są godziny nie wcześniej niż 13.00spróbuję coś ustalić i zaplanować
![]()
tak, do niedzieli jeszcze tyle dni
ossett pisze:Jessi, masz Pw.
Pani Ania zgodziła sie spróbować jutro złapać kocurka, a ja jej mogę asystować.
Potrzebne bliższe dane.
ossett pisze:Znam już adres. Po 22 skontaktuję się z p. Anią i jeżeli ona potwierdzi swój udział w akcji o godzinie 8.00 jutro będziemy na miejscu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 91 gości