Piękny czarny Promyk ... już dobrze :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 29, 2010 21:27 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

smarti, zrób jak napisałaś, zabierz go do domu, niech będzie szczęśliwy i kochany przez ten czas, który mu pozostał. Nie rób już badań, to dla niego ból i stres. Nie pozwól mu tylko cierpieć, gdy przyjdzie ten czas...
Ostatnio edytowano Pon lis 29, 2010 22:15 przez Amica, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Pon lis 29, 2010 21:27 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Ja też jestem...
Ostatnio edytowano Pon lis 29, 2010 21:32 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon lis 29, 2010 21:31 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

:crying: strasznie to wszystko smutne :( 1% szans to zawsze ciut :(
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

Post » Pon lis 29, 2010 21:32 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

isollde pisze::crying: strasznie to wszystko smutne :( 1% szans to zawsze ciut :(

Póki życia, póty nadziei.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lis 29, 2010 21:34 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Ja nic nie powiem, oprócz tego, że dobija mnie ta bezsilność . I to nie po raz pierwszy.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon lis 29, 2010 21:35 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Jestem z Wami!
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon lis 29, 2010 21:37 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Rozmawiałam przed chwilą ze smarti - zadzwoniłam w sprawie bazarku i dowiedziałam się:
Promyś chory - ma gluta, ropę w oczkach, w nosku. Został w lecznicy. Dostaje leki i kroplówkę. Ma apetyt, śpi a po obudzeniu mruczy. personel się nim zajmujje, głaszcze, jest z nim cały czas.....
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lis 29, 2010 21:38 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

To są piekielnie ciężkie decyzje, ale żadna z nas ich nie uniknie. Ważne jest samo życie, ale równie ważna jest jego jakość i komfort :(
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pon lis 29, 2010 21:39 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

isollde pisze::crying: strasznie to wszystko smutne :( 1% szans to zawsze ciut :(

tylko zauważ, że to nie jest 1% szansy na wyleczenie, a 1% pozostały do potwierdzenia diagnozy.
A to bardzo duża różnica.
Wszelkie działania - testy, pobranie wycinku, ma słuzyć upewnieniu się co do diagnozy, a nie zastosowaniu jakiejś szalonej metody, dającej nikłe, ale jednak nadzieje, na wyleczenie..
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon lis 29, 2010 21:40 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Po prostu jestem... z Promysiem... z Wami...

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Pon lis 29, 2010 21:40 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Cholera jasna, jeszcze to :(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon lis 29, 2010 21:43 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

wiem, nie denerwuj sie na mnie, własnie to jest takie straszne, że już miało być już tak pieknie i nagle takie straszne bum :( trzymam kciuki mimo to... może zdarzy się jakiś przedświąteczny cud...
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

Post » Pon lis 29, 2010 21:46 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Podkreślam, że to jest wyłącznie moja opinia : ja bym go już chyba nie męczyła badaniami :(

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon lis 29, 2010 21:48 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

isollde pisze:wiem, nie denerwuj sie na mnie, własnie to jest takie straszne, że już miało być już tak pieknie i nagle takie straszne bum :( trzymam kciuki mimo to... może zdarzy się jakiś przedświąteczny cud...

Ja sie nie denerwuję tylko precyzuję, aby każdy miał jasnośc sytuacji. mi tez jest trudno, grają emocje i można coś przeoczyc, nie doczytać..

Marzenia11

Post » Pon lis 29, 2010 21:58 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Erin pisze:

Póki życia, póty nadziei.

I tego się trzymajmy! :ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

[poprzednia][następna]