PILNE! Szukam stajni / innego miejsca dla dwóch kocic (Wro)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 30, 2010 12:56 Re: PILNE! Szukam stajni / innego miejsca dla dwóch kocic (Wro)

edu pisze:Złapałam pana przed chwilą - z innego numeru, ech... Ma być dzisiaj w tej stajni i zapyta - kciuki potrzebne :ok: :ok: :ok:

:ok: :ok: :ok:
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Śro gru 08, 2010 17:39 Re: PILNE! Szukam stajni / innego miejsca dla dwóch kocic (Wro)

Dziewczęta mają jeszcze ok. tydzień czasu w TDT... Podjęłam decyzję, że w poprzednie miejsce ich na pewno nie wypuszczę, zwłaszcza, że z ciepłego mieszkania na mróz to pewne choróbsko, a im częściej przechodzę tamtędy tym bardziej sie utwierdzam, że dobrze robię.
Rozmawiałam z kilkoma stajniami, mam miejsce znalezione we Wrocławiu, "ale" - no właśnie, w stajniach koty traktowane są jak np. ptaki, czyli fajne i pożyteczne, ale "same muszą sobie radzić". Moje pytanie, czy koty są dokarmiane wzbudza głębokie zdziwienie :evil: A te Panny Czarneckie "niestety" są przyzwyczajone do dokarmiania, więc nie mogę im polepszyć bytu perspektywą śmierci głodowej :?:
Obrazek
Obrazek Obrazek

edu

Od: Sob sie 28, 2010 16:30

[poprzednia]