Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:....Jak się kocha trzeba pozwolić odejść..... Po prostu pomóż jej w ten sposób.
majencja pisze:To sam/a pisz jak powinno być a nie komentuj bełkotu
mavi pisze:Pcimolki! Takimi dziwacznymi i w nieuzasadniony sposób agresywnymi komentarzami nie pomagasz tej dziewczynie, która stoi przed najboleśniejszym w życiu dylematem. To, co pisze majencja, jest rzeczowe. A to, co piszesz ty - dziwne. Rozumiem, że coś ci się może nie podobać w poglądach osób tu się wypowiadających, ale nazywanie ich słów bełkotem świadczy nienajlepiej o twojej kulturze. Jak nie potrafisz pomoć czy konkretnie doradzić, to lepiej by było, gdybyś się powstrzymał od komentarzy. Ekotka nie czeka na takie komentarze, jakie ty tu umieszczasz.
PcimOlki pisze:mavi pisze:Pcimolki! Takimi dziwacznymi i w nieuzasadniony sposób agresywnymi komentarzami nie pomagasz tej dziewczynie, która stoi przed najboleśniejszym w życiu dylematem. To, co pisze majencja, jest rzeczowe. A to, co piszesz ty - dziwne. Rozumiem, że coś ci się może nie podobać w poglądach osób tu się wypowiadających, ale nazywanie ich słów bełkotem świadczy nienajlepiej o twojej kulturze. Jak nie potrafisz pomoć czy konkretnie doradzić, to lepiej by było, gdybyś się powstrzymał od komentarzy. Ekotka nie czeka na takie komentarze, jakie ty tu umieszczasz.
Wyluzuj sobie. Największy śmietnik właśnie zrobiłaś ty. Ot głupota nie boli.
Gosiara pisze:Moja Rindzusia już za tm,odeszła sama na stole u veta....Zrobiłam Jej piękny grobik,na który patrzę z okna....Ona już nie cierpi,ale ja strasznie
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 90 gości