Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Morela80 pisze:Czy Kropek jest wykastrowany?
jolabuk5 pisze:Tak wygląda codziennosć Kropka, miłego, garnącego się do ludzi kocurka, który kręci się po podwórkach w okolicy skrzyżowania Zielonej i Wólczańskiej. Został wykastrowany, ale nie było dla niego miejsca w domu tymczasowym, trzeba było go wypuścić.
Morela80 pisze:Dom jest w zasadzie do wzięcia;) Karmią, do weterynarza zabiorą, mieszkają w nim obecnie kotka, która przybłąkała się w zeszłym roku i kocurek, który przeprowadził się od sąsiadów (to jest chyba jakaś rekomendacja tego domku, skoro kot sąsiadów go woli niż swój własny;). Kropka można by na razie ulokować na strychu-jest tam sucho, duża przestrzeń i okno. Można to zresztą potraktować jako DT i możesz Kropkowi np. szukać lepszego, niewychodzącego lokum.
Czy Kropek jest wykastrowany?
włóczka pisze:Morela80 pisze:Czy Kropek jest wykastrowany?
A odpowiem za Jolę cytatem ...
jolabuk5 pisze:Tak wygląda codziennosć Kropka, miłego, garnącego się do ludzi kocurka, który kręci się po podwórkach w okolicy skrzyżowania Zielonej i Wólczańskiej. Został wykastrowany, ale nie było dla niego miejsca w domu tymczasowym, trzeba było go wypuścić.
Dziewczyny, jakby co, to ja jutro rano jadę pociągiem z Łodzi do Wawy i mogę Kropcia przewieźć jakby był złapany, tylko ktoś by go musiał ode mnie na Wawie Zachodniej albo Centralnej odebrać....
Edit: najpóźniej będę w Wawie 11:02(Zach.)/11.10(Centr.), ale mogę się dostosować do "odbiorcy" i przyjechać wcześniej.
jolabuk5 pisze:Włóczko, jeśli się wszystko uda, to muszę mieć do Ciebie tel. - dasz mi na pw?
jolabuk5 pisze:Już wiemy, że Morela80 nie da rady odebrać kocurka od Włóczki, ale nadal szukamy transportu do Warszawy, najlepiej takiego, który by mógł sie skontaktowac z Morela80 po południu.
Zaraz napiszę na wątku transportowym!
Arcana pisze:Dworzec-dworzec po pracy, czyli wieczorem. Termin do ustalenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], sherab i 726 gości