Dziękujemy Cioteczkom za zainteresowanie losem Promyczka
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Hejka! Promyczek przechadza się pod blokiem i co chwila ktoś go głaszcze. Może, może ... Zaraz pójdę dać mu jeść.
Nie zmieści mi się banerek Promyka, a cudny z niego kot. Cudnie czekoladowe futerko w słońcu. Aż przykro, żeby taki miziak kąta własnego nie miał. I rąk do głaskania .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.
Oby się mu udało Jest śliczny i trochę mi przypomina kotkę Kasię, którą kilka lat temu wyadoptowałam wprost z ...podwórka. Ale to było latem, było ciepło
O rety,zupełny klon mojego Bonifacego,który też w te wrześniowo-pażdziernikowe chłody pojawił sie pod blokiem,i tak sie miział,że wymiział sobie u mnie ciepły kącik,za to stracił meskość,która to go pewno z domu poprzedniego wygnała.A podobno koty zawsze trafiają do domu!
Człowiek wybiera sobie PSA,ale to KOT wybiera sobie człowieka!
Witajcie! Bardzo dziękujemy za zainteresowanie. Promyczek też straci męskość zanim pójdzie do nowego domu. Cudny jest ten kot jest naprawdę
Marcelibu, banerek Ci się nie zmieści, ale możesz wstawić link, tak jak u mnie.