Niezwykłe Zosia i Klara:) - specj. od chorób ukł.pokarmowego

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 27, 2010 14:35 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

to i ja sie melduję na wątku.

i trzymam kciuki za domek dla kotek! (normalny)

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Śro paź 27, 2010 16:15 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

Prosimy o zdjęcia Zośki i Klary :)
najszczesliwsza

Post » Śro paź 27, 2010 19:55 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

Witam :kotek:

magdajedral pisze:Oto nowy wątek naszych Soń. Mam też propozycję nadania im jakiś konkretnych imion bo i pisać o nich to łatwo nie jest jako Sonia1, Sonia2.
Dzisiaj porobię koteczkom nowe zdjęcia i poproszę wtedy o nowy banerek.
A teraz proszę o propozycję imion.
Przecież mają imiona - Zosia i Klara - sama pisałaś :mrgreen:

CatAngel pisze:Ja wiem że koty tak samo jak psy odzwierciedlają człowieka. Ja jestem bardzo głośna i upata :mrgreen: moja kotka jest taka jak ja 8O
Ja byłam chora mój kot też (...)
Hmmmm.... to tłumaczy dlatego moja Pestka to taka złośliwa i nietykalska zołza :wink: Ma to "po mamusi" (cytat z TŻ :wink: )

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pt paź 29, 2010 9:25 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

witam dziewczynki, co słychac u ślicznych panieniek?

Tusinka

Post » Sob paź 30, 2010 12:52 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

U koteczek jak najbardziej wszystko gra :) Strasznie miziaste się zrobiły. Wystarczy wejśc do nich i już mruczą. A ile jedzą.... w szoku jestem. Te parę dni dietki sprawiły, że kotki chyba boją się, że przestanę je karmić :) Oczywiście wydzielam im porcyjki i pilnuję aby się nie przejadaly, bo drugi raz to chyba bym juz nie ziosła psychicznie. Ze względów czysto osobistych nie zrobiłam im jeszcze zdjęć ani ogłoszeń i jest mi strasznie wstyd :oops: Zdjęcia może uda mi się pstryknąć dzisiaj, a ogłoszenia to pewno nie wcześniej niż następny tydzień.
magdajedral

Post » Wto lis 02, 2010 13:48 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

Witam dwie miziaste panny i obsługę :)
Wreszcie mam na nowo domowy internet, więc będę mogła zaglądać na bieżąco do panienek i trzymam mocno za zdrówko i apetyt :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto lis 02, 2010 19:18 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

Koteczki i obsługa również witają cioteczkę :) Jak tylko wgrają mi się zdjęcia to zaraz będą na forum :)
magdajedral

Post » Wto lis 02, 2010 19:20 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

kicie szukają domku, panienki trzeba ładnie pozować do zdjęć żeby domek się zakochał :D

Tusinka

Post » Wto lis 02, 2010 20:53 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

Zdjęcia - wklejam duże, najwyżej będę zaraz zmieniać na linki, ale tak wygodniej się ogląda. Kotki były w odwiedzinach u moich kotów. Mały zmył się szybciutko na górę i tyle go widziałam. Za to mina Filemona bezcenna i od niej zacznę:
Obrazek

Zwiedzamy
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Zosia - im wyżej tym lepiej
Obrazek
Obrazek

Klara u mnie na rękach (zdjęcie w lustrze)
Obrazek

gdyby ktoś miał wątpliwości one są dwie
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Wto lis 02, 2010 21:16 przez magdajedral, łącznie edytowano 1 raz
magdajedral

Post » Wto lis 02, 2010 20:56 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

magdajedral wyślij mi zdjęcia na maila to wrzucę duże, ok?
najszczesliwsza

Post » Wto lis 02, 2010 21:04 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

Agata, dziecko ma teraz zabawę -właśnie kombinuję jak wkleić miniaturki co ty się moderator nie przyczepił :) Ta mała fotka była próbą, raczej mało udaną :) Duże zdjęcia to ja umiem wklejać.
magdajedral

Post » Wto lis 02, 2010 21:05 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

Może ktoś mnie oświecie bo nie pamiętam, jakiej wielkości mogę największe zdjęcie wkleić? Bo chyba jednak mam dość zabawy z tymi miniaturkami. Chyba już za stara jestem na takie kombinowanie.
magdajedral

Post » Wto lis 02, 2010 21:11 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

Fajne miniaturki sie wkleja ze strony wstaw.org i bardzo łatwo.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto lis 02, 2010 21:15 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

640 dpti szerokości max i w paintcie proporcjonalnie rozmiar zmiejsz
najszczesliwsza

Post » Wto lis 02, 2010 21:20 Re: Dwie cudne bure kotki szukają wspólnego domku na stałe!!!

jakie one piękne :D :D :D :D :1luvu: :1luvu:

i twój Filemonek też :1luvu: :kotek: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia][następna]