[WAW]Koty spod PKiN - potrzebna pomoc doświadczonych łapaczy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 11, 2010 19:31 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

jamkasica pisze:
Anusia pisze:ja moge podjechać jutro po pracy je nakarmic

..to jeżeli do środy nie uda znaleźć się DT- moge podjechać do nich w środę po pracy.. (zasadniczo pasuje mi tez jutro gdyby trzeba było- nie mam tam specjalnie daleko od domu).

:1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Pon paź 11, 2010 19:37 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

podrzucam, bo tylko tyle mogę...

zmartwiłam się tymi biedactwami :(

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Pon paź 11, 2010 20:07 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

Mam dziwne wrażenie, że u mnie jest ich siostra... znalazłam ją równo miesiąc temu w krzakach przy wyjściu z metra w stronę Pałacu Kultury. Wtedy była sama, bez rodzinki. Jest calutka czarna i ma ok. 2,5-3 miesięcy. Niestety więcej gamoni u siebie już nie upchnę... ona jest szóstym kotem u mnie, a są jeszcze dwa psy... ale nie potrafiłam przejść obok kociaka, który mnie "zawołał". Początkowo bała się podejść, ale najbardziej śmierdząca pucha z Rossmanna zrobiła swoje. Mała, o dziwo była czyściutka, bez świerzbu, bez kataru, bez pcheł... teraz rządzi mi w domu i jest już po pierwszym szczepieniu.
Trzymam :ok: za resztę i mamusię
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon paź 11, 2010 20:09 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

Bianka 4 pisze:Mam dziwne wrażenie, że u mnie jest ich siostra... znalazłam ją równo miesiąc temu w krzakach przy wyjściu z metra w stronę Pałacu Kultury. Wtedy była sama, bez rodzinki. Jest calutka czarna i ma ok. 2,5-3 miesięcy. Niestety więcej gamoni u siebie już nie upchnę... ona jest szóstym kotem u mnie, a są jeszcze dwa psy... ale nie potrafiłam przejść obok kociaka, który mnie "zawołał". Początkowo bała się podejść, ale najbardziej śmierdząca pucha z Rossmanna zrobiła swoje. Mała, o dziwo była czyściutka, bez świerzbu, bez kataru, bez pcheł... teraz rządzi mi w domu i jest już po pierwszym szczepieniu.
Trzymam :ok: za resztę i mamusię

Zgadza sie wiek i miejsce :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Post » Pon paź 11, 2010 20:37 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

Rozglądałam się wtedy i nie było żadnego innego kociaka... matki też nie. Sądziłam, że może nie sprzedała się handlarzowi i zostawił w krzakach (bo to takie miejsce, że sama by tam nie przyszła). A może matka była w trakcie przenoszenia maluchów... i maleńkiej się udało, że na mnie trafiła... chociaż trwało to dobre 15 minut, bo musiałam pójść do Rossmanna po prowiant.
Szkoda, że mieszkania nie są z gumy...
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pon paź 11, 2010 21:35 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

Słuchajcie! Jutro rano koty będą łapane i jadą od razu do DT!
(zaraz zemdleję chyba)
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Post » Pon paź 11, 2010 21:57 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

Nie mdlej, tylko relacjonuj jutro z rana....
Trzymam przeogromne :ok: :ok: :ok: :ok: (nie wiem jak będę pracować :wink: )
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Wto paź 12, 2010 8:13 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

i jak?
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Wto paź 12, 2010 8:24 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

jestem cała podekscytowana, od pt jak je tylko zobaczyłam nie przestałam o nich myśleć. W pt jak wróce wezme prawdopodomnie matke do siebie chyba że dom tym zechce całą 4 :)
"Ludzie, którzy nienawidzą kotów, w swoim następnym życiu wrócą jako myszy."
Faith Resnick

gwiazdka86

Od: Czw cze 24, 2010 12:26

Post » Wto paź 12, 2010 8:38 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

Akcja zaczyna sie o 11:30. Mam nadzieje, ze one tam będą :(
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Post » Wto paź 12, 2010 8:51 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

kciuki mocne!!!!!!!

bardzo sie ciesze!
Obrazek

Anusia

Od: Pon sie 25, 2003 15:45

Post » Wto paź 12, 2010 8:57 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Wto paź 12, 2010 9:44 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

No to jeszcze niecała godzina :roll: czekamy i trzymamy :ok: :ok: :ok: !
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Wto paź 12, 2010 10:07 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

Posiedzę tutaj, pokciukam chociaż :ok: .
Kocia rodzinka w samym-samym centrum???!
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto paź 12, 2010 10:23 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

O rany, ale wieści!
Trzymam kciuki z całych sił, żeby rodzinka była w komplecie i żeby udało się wszystkie złapać :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

[poprzednia][następna]