Tragedia pod Starachow.-kilkanaście kotów i psy-śmierć Pani!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 14, 2010 23:15 Re: Tragedia pod Starachow.-kilkanaście kotów i psy-śmierć Pani!

:roll: tak czytam na dogo i nic nie wnioskuje :roll:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt paź 15, 2010 23:01 Re: Tragedia pod Starachow.-kilkanaście kotów i psy-śmierć Pani!

CatAngel pisze: :roll: tak czytam na dogo i nic nie wnioskuje :roll:

co do kotów to Ania nie dopisała,że wszystkie są zainfekowane kocim katarem,a dwa które zabrał Rajek do siebie mają zapalenie płuc

Kotom zajrzałam w uszy i zobaczyłam w nich ogromne pokłady ropska. Kota też chca zostawić, mieli ochotę taką malutką trikolorkę ale nie chca miec znowu nowych...

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Sob paź 16, 2010 17:07 Re: Tragedia pod Starachow.-kilkanaście kotów i psy-śmierć Pani!

Czy my chcemy sterylizowac chore koty? Nie, nie chcemy! Nie ma innego wyjscia - tzn. Ania nie ma, bo ja jestem jej kolezanka tylko i pomagam jej jak tylko moge na odleglosc, i podziwiam ja za pomoc! Ale nikt oprocz gadania nic nie zrobil, niestety... Burmistrz obiecal wykastrowac koty i tyle, tyle dziewczyna ublagala. Kasy nie ma - sponsorow nie ma, pomocy nie ma! Jako osoba dzialajaca na Dogomanii, ale i wlascicielka 4 kotow ( z miau 2 :)), poczulam sie do odpowiedzialnosci poinformowac srodowisko kociarzy - co tez zrobilam... zreszta jako jedyna z Dogomanii... W chwili obecnej udalo mi sie poinformowac kogo moge i jedna z tych osob bierze dwie kocice (prztulisko bierze 2 kocice) ...
Owszem, cudownie byloby te koty wyleczyc, ale kto NAM POMOZE??? Czekamy na kazda pomoc finansowa, jak i na DT...
Obrazek

Paulina78

Od: Sob sie 21, 2010 23:04

Post » Sob paź 16, 2010 17:11 Re: Tragedia pod Starachow.-kilkanaście kotów i psy-śmierć Pani!

A to ostatni post ANI:
"Dzięki Ci wielkie Paulina, po sterylce pojadą jak nic się nie zmieni. Mam do Ciebie tylko prośbę mogłabyś na miau napisać o transporcie? do konstancina, do radomia dowieziemy jakoś."

Moze tu ktos pomoze....????
Obrazek

Paulina78

Od: Sob sie 21, 2010 23:04

Post » Pon lis 15, 2010 9:02 Re: Tragedia pod Starachow.-kilkanaście kotów i psy-śmierć Pani!

Jakieś wieści?
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Śro gru 22, 2010 16:22 Re: Tragedia pod Starachow.-kilkanaście kotów i psy-śmierć Pani!

?
Co ze zwierzakami? Wszystkie już w domkach?

RudyiSrebrnyKot

Post » Wto kwi 19, 2011 19:44 Re: Tragedia pod Starachow.-kilkanaście kotów i psy-śmierć Pani!

RudyiSrebrnyKot pisze:?
Co ze zwierzakami? Wszystkie już w domkach?

:?:

RudyiSrebrnyKot

Post » Pon cze 06, 2011 16:47 Re: Tragedia pod Starachow.-kilkanaście kotów i psy-śmierć Pani!

Cisza... :(

RudyiSrebrnyKot

[poprzednia]