MartaK pisze:fundacja Agape - pokrywa koszty sterylizacji
a nie ma już sterylek fundowanych przez miasto na Bnińskiej?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MartaK pisze:fundacja Agape - pokrywa koszty sterylizacji
mircea pisze:MartaK pisze:fundacja Agape - pokrywa koszty sterylizacji
MartaK pisze:mircea pisze:MartaK pisze:fundacja Agape - pokrywa koszty sterylizacji
Podobno jeszcze są. Problem tylko w tym, że niestety nikt nie refunduje kosztów wielotygodniowego leczenia kotów po spartaczonych tam zabiegach...
mircea pisze:Bnińska jest zła, ale nikt nie zaprotestował na piśmie, że należy zmienić lecznicę i nie zaproponował tym samym nowych weterynarzy-kandydatów.
MartaK pisze:mircea pisze:Bnińska jest zła, ale nikt nie zaprotestował na piśmie, że należy zmienić lecznicę i nie zaproponował tym samym nowych weterynarzy-kandydatów.
To akurat nie jest prawda.
Miasto wie jaka jest sytuacja, następnym razem przy wyborze lecznic "talonowych" ma być brana pod uwagę opinia fundacji.
Avian pisze:Oj, też mam taką domową "ulicznicę" na zbyciu, ciężko o dom, oj ciężko![]()
Dziewczyny, czy ktoś wie, kto w urzedzie zajmuje się tymi talonami?
Bo ja z urzędu, wiec mogę dopytać u źródła, czy dostali informacje o fuszerkach z Bnińskiej (chociaż ja robiłam dwie kotki u nich, bez problemu, jedna nawet rewelka)
Avian pisze:Maciej Dźwig już nie jest w urzędzie, on jest zdaje sie z Usług Komunalnych.
To pewnie u nas tez Gospodarka Komunalna - idę pytać![]()
Edit : już dopytałam.
Gospodarka Komunalna faktycznie sie tym zajmuje - pismo nie dotarło, ale nieoficjalnie mówią, ze na przyszły rok będzie inna lecznica. Powiedzieli jaka - dobra, ale nie mogę na razie napisać.
Na kogo było pismo adresowane? Na dyr. Wydziału Gospodarki Komunalnej?
MartaK pisze:Swoją drogą, nie chcę być marudą, ale czemu w takim dużym mieście wybierana jest tylko jedna lecznica współpracująca?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Wojtek i 99 gości