zbieranina ''sąsiedzkich''

w tym tygodniu bede robić zamówionko dla moich futer ,troszkę ale tylko
ciuty ciuty zwiększe

suche interesuje takie maluchy ? bo mnie tylko same mięsno ,gerbekowe
sie trafiają i tylko starsze pasą sie na takim żarełku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
danka05 pisze:Oceniam je na 4 może 5 tygodni. Wredna Danka zamkneła maluszki i nie dała jedzonka, więc teraz zajadają się Animondą z puchy ( moje pance uratowane) Nie wiem czy to jeden miot ale chyba tak bo kolorystyka pasi i wiek raczej ten sam, nawet wszystkie babeczki.
Niestety bardzo legły im patrzałki od kk. Jutro apteka będzie grana po Sumamed i kropelki.
Darowanemu w kiełki nie wzglądam więc co dostaję za to z ukłonem dziękuję.
Wielbłądzio pisze:Jedno piękniejsze od drugiego: czarne, szylkretki, pingwinek, krówka... Wszystkie moje ulubione umaszczenia...
Z kasą byle jak, ale jeśli dasz adres, to przyślę chociaż odrobinę jedzonka (niby dla dorosłych, ale to są puszeczki z najwyższej półki - Cosma, ja tym karmiłam 8-tygodniowego szczyla i wszystko było OK. suchą mam torebkę Puriny One Junior - też chcesz?).
Hmm, czekaj, czy mi się wydaje czy Wy mieszkacie gdzieś w Piasecznie...? Bo ja tuż za Realem, dokładnie pomiędzy Realem a Centrum Onkologii. Gdyby zechciało się któremuś z Was do mnie zajrzeć, to oszczędziłabym trochę kasy i czasu (zamiast stać w kolejce na poczcie)![]()
Jana pisze:danka05 pisze:Oceniam je na 4 może 5 tygodni. Wredna Danka zamkneła maluszki i nie dała jedzonka, więc teraz zajadają się Animondą z puchy ( moje pance uratowane) Nie wiem czy to jeden miot ale chyba tak bo kolorystyka pasi i wiek raczej ten sam, nawet wszystkie babeczki.
Niestety bardzo legły im patrzałki od kk. Jutro apteka będzie grana po Sumamed i kropelki.
Darowanemu w kiełki nie wzglądam więc co dostaję za to z ukłonem dziękuję.
Ale czemu od razu sumamed? To strasznie silny antybiotyk
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus i 509 gości